Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobor dan,srecan rad 
02.06.2026.
3/2
3/0
2/6
Zanimljiv datum..
3/2
3/0
2/6
Zanimljiv datum..
Dobro jutro 
. pati i to znachajno..
. ako iko troshi pare, to su 'chifonje..
..
.. mislim da se i ovdje .manje moze priushtiti. shta prvo otpada je luksuz. .saloni, /masaze/ frizeri.. srecha . moda je ..helanke. te i nisu skupe.. papuche. svi su u nekim
. ne znam kachu i zashto chu..
.............................................................................................
Dobar dan
Tako se rijetko ovdje javis da prvo pomislim neko se rodio ili umro.
Zhao mi je...kakva je cijena nafte goriva? Zbog rata na BL. ?? Kakve su to cijene...vishe bi zaradila na bascharsiji kod mene...puno brate turista...Bella wrote: ↑Tue Jun 02, 2026 2:27 pm. pati i to znachajno..ali. berza. nikad bolja..
. ako iko troshi pare, to su 'chifonje.... niko se sa njima ne moze porediti.. putuju. izlaze na vechere, kupuju kvalitetnu odjechu. kuche itd...
..ja i dalje kontrolishem cijenu. bijelog vinegera.. 3 l koshta $2,99. najmanje 10 god .... i pitam se .zashto ne poskupi...
.. mislim da se i ovdje .manje moze priushtiti. shta prvo otpada je luksuz. .saloni, /masaze/ frizeri.. srecha . moda je ..helanke. te i nisu skupe.. papuche. svi su u nekim![]()
. ne znam kachu i zashto chu..![]()
Kod mene shishanje 12 KM bilo 7 KM...
Ti nemash papuche...one kroksice...
A ja...ti si se tamo asimilirala...
Tako to
Be highirly man not sikirly man
Gudi wrote: ↑Tue Jun 02, 2026 10:49 pmZhao mi je...kakva je cijena nafte goriva? Zbog rata na BL. ?? Kakve su to cijene...vishe bi zaradila na bascharsiji kod mene...puno brate turista...
Tako to
..jeste puna turista. tkz ruksak.
.mada komshinica mi radi u jedan novi. moderan /skluplji. i nije da se ubijaju od posla. nema pita ,kao ni chevapa.
. ..mislim da je ovdje sada, shishanje mushkaraca- $25. plus tip..
. biche sarajevo super. kad se zabrani toliki dolazak . tih svjetskih spodoba/ zvani turisti na 3 dana..
.............................................................................................
Dobro jutro svima... 
Ima talijana , Španaca, Arapa i Turaka. Pofino. Kinezi mladji su sa ruksacima.Bella wrote: ↑Tue Jun 02, 2026 11:59 pmGudi wrote: ↑Tue Jun 02, 2026 10:49 pmZhao mi je...kakva je cijena nafte goriva? Zbog rata na BL. ?? Kakve su to cijene...vishe bi zaradila na bascharsiji kod mene...puno brate turista...
Tako to. pa. napomenuh da se ne mijenja godinama.. sve ostalo je . puno vishe..
..jeste puna turista. tkz ruksak.moraju neshto jesti... a to uglavnom zavrshe na charshiji. ipak jeftinije nego restorani.... tako. mislim da ti biznisi rade ok .
.mada komshinica mi radi u jedan novi. moderan /skluplji. i nije da se ubijaju od posla. nema pita ,kao ni chevapa.
ne nosim to...
. biche sarajevo super. kad se zabrani toliki dolazak . tih svjetskih spodoba/ zvani turisti na 3 dana..![]()
Ima li šta novo u Sarajsoti?
Jesi se konachno udala?
Dobro jutro
Kakva svjezina kod mene ljudi moji
Najtopliji ogrtac obukla. I sinoc mi trebo.
Kakva svjezina kod mene ljudi moji
Najtopliji ogrtac obukla. I sinoc mi trebo.
Sta je ovo Coolio utiho
Gudi mu ukro Bellinu paznju
Ne vidim Biljke ovih dana
Nemam kvalitetene cokolada ovih dana, zadovoljovam se bajaderom
Gudi mu ukro Bellinu paznju
Ne vidim Biljke ovih dana
Nemam kvalitetene cokolada ovih dana, zadovoljovam se bajaderom
Ma jel me to zezas ili je ona u SarasotiGudi wrote: ↑Wed Jun 03, 2026 10:44 amIma talijana , Španaca, Arapa i Turaka. Pofino. Kinezi mladji su sa ruksacima.Bella wrote: ↑Tue Jun 02, 2026 11:59 pmGudi wrote: ↑Tue Jun 02, 2026 10:49 pmZhao mi je...kakva je cijena nafte goriva? Zbog rata na BL. ?? Kakve su to cijene...vishe bi zaradila na bascharsiji kod mene...puno brate turista...
Tako to. pa. napomenuh da se ne mijenja godinama.. sve ostalo je . puno vishe..
..jeste puna turista. tkz ruksak.moraju neshto jesti... a to uglavnom zavrshe na charshiji. ipak jeftinije nego restorani.... tako. mislim da ti biznisi rade ok .
ne nosim to...
. biche sarajevo super. kad se zabrani toliki dolazak . tih svjetskih spodoba/ zvani turisti na 3 dana..![]()
![]()
Ima li šta novo u Sarajsoti?![]()
Jesi se konachno udala?![]()
A bande, ja pre neki dan pricam sta bih posetio na Floridi,spomenuh i Sarasotu a ona kao ma nema tamo nista
Ma gde ja da utihnem, nema od ta posla nista
Uzeo sam one betonske kocke za dvoriste pa sredjujem. Puno posla imam pa zato inace tu sam ja
Ja kada imam tvoju paznju kao da imam svaciju
Coolio wrote: ↑Wed Jun 03, 2026 4:32 pmMa jel me to zezas ili je ona u SarasotiGudi wrote: ↑Wed Jun 03, 2026 10:44 amIma talijana , Španaca, Arapa i Turaka. Pofino. Kinezi mladji su sa ruksacima.Bella wrote: ↑Tue Jun 02, 2026 11:59 pm
. pa. napomenuh da se ne mijenja godinama.. sve ostalo je . puno vishe..
ne nosim to...
![]()
Ima li šta novo u Sarajsoti?![]()
Jesi se konachno udala?![]()
![]()
![]()
A bande, ja pre neki dan pricam sta bih posetio na Floridi,spomenuh i Sarasotu a ona kao ma nema tamo nista![]()
![]()
![]()
![]()
s Gudijem, samo gdje si kako si. shaima.... shto manje kafa .. itakoto..
Ja i ti trebamo vishe da se druzhimo. Da se bash isprichamo. Gledam onu temu outfiti. Onako fino izgledash. Ne znam samo shto ti nema selfija.
U kojem si ti gradu? Atlanta Georgia?
Jeste kako si shta ima. Izvjegavash li josh ulje kad kuhashBella wrote: ↑Wed Jun 03, 2026 5:34 pm![]()
s Gudijem, samo gdje si kako si. shaima.... shto manje kafa .. itakoto..inache .omiljena disciplina je
![]()
![]()
Sve sam pobrisao slike forumashica.
Pa zelim ti vjerovati, i dati sansu s nama.
Ali nisam ni zaboravila kako si otisao. I zbog cega
Novo povjerenje kod mene treba zaraditi. A to je uglavnom dug proces.
ne kuvam. samo pravim .pite/hljebove. mafine..

..
Cijeli dan haman vani. Ni muz nije radio, ipak je malo prije dobio poziv i otisao.
Spalili neke grane u dvoristu, dimilo nam vazdan.
Iznijela peskir za plazu i jastuk. Knjige/biljeznice i tablet. Kafa nam tu bila.
Izuzetno lijep dan bio
Spalili neke grane u dvoristu, dimilo nam vazdan.
Iznijela peskir za plazu i jastuk. Knjige/biljeznice i tablet. Kafa nam tu bila.
Izuzetno lijep dan bio
Dobro jutro
Coolio zabusava.
Ali i Biljka.
I Dexa.
I Vjetar.
Nadam de da se da je kod Ine sve vec OK.
Coolio zabusava.
Ali i Biljka.
I Dexa.
I Vjetar.
Nadam de da se da je kod Ine sve vec OK.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6869 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies