Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Tačno. Dovoljan je čovjek samom sebi
Kako ovo
sretna.shto
Dobro je pa ima zmija, krokodila i sličnog življa.
Be highirly man not sikirly man
Ljepota brate dragiPeace
Peace, who is currently on your ignore list, made this post.
u sarajevu, se cijeli grad digne na noge. od muzike. urlikanja. voznje auta sa sirenama..itd.. ..
.............................................................................................
To ko živi pored glavnih cesta.Bella wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 1:30 am. stadion je prilichno blizu . gdje ja zivim... nikad nikakve. buke, tuche ili tako shto. kako su se i meksikanci sakrili u mishje rupe. nema ni muzike. vikednom. oko kucha..
![]()
u sarajevu, se cijeli grad digne na noge. od muzike. urlikanja. voznje auta sa sirenama..itd.. ..![]()
Mislim ti nisi u Sarajevu 36 godina tako da ne možeš realno ni znati.
Zamisli da ja pričam kako je u Sarajsoti a nisam tamo nikad ni bio. Da pričam brate moje iskustva sa YouTube iz Sarajsote. Tako isto i ti kad je Sarajevo u pitanju.
Vidjela na fb ili yt Sarajevo neko snimao pa kao ona zna. Znaš šipak. 
Gudi wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 1:35 amTo ko živi pored glavnih cesta.Bella wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 1:30 am. stadion je prilichno blizu . gdje ja zivim... nikad nikakve. buke, tuche ili tako shto. kako su se i meksikanci sakrili u mishje rupe. nema ni muzike. vikednom. oko kucha..
![]()
u sarajevu, se cijeli grad digne na noge. od muzike. urlikanja. voznje auta sa sirenama..itd.. ..![]()
Zamisli da ja pričam kako je u Sarajsoti a nisam tamo nikad ni bio. Da pričam brate moje iskustva sa YouTube iz Sarajsote. Tako isto i ti kad je Sarajevo u pitanju.
. dovoljno ima objava. kad se sta deshava u gradu. zastoj svakodnevni. ili suu svadbe. ili zatvoren zbog trchanja.... ili paarade. i naravno utakmice kad je sezona.. ili pukla cijev.. pola grada nema vode.
. nevjerovatno..
.
.............................................................................................
Bolje Japan Kina nego AmerikaBella wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 1:59 amGudi wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 1:35 amTo ko živi pored glavnih cesta.Bella wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 1:30 am
. stadion je prilichno blizu . gdje ja zivim... nikad nikakve. buke, tuche ili tako shto. kako su se i meksikanci sakrili u mishje rupe. nema ni muzike. vikednom. oko kucha..
![]()
Zamisli da ja pričam kako je u Sarajsoti a nisam tamo nikad ni bio. Da pričam brate moje iskustva sa YouTube iz Sarajsote. Tako isto i ti kad je Sarajevo u pitanju.negdje si napisao da nikada ne bi zivjeo u americi... eto. kako si to skonto damijeznati
. dovoljno ima objava. kad se sta deshava u gradu. zastoj svakodnevni. ili suu svadbe. ili zatvoren zbog trchanja.... ili paarade. i naravno utakmice kad je sezona.. ili pukla cijev.. pola grada nema vode.![]()
![]()
. nevjerovatno..
.
Ma veze ti nemaš. Allaha mi.
Kad ima 200k auta normalno da je gužva.
Neki dan puhao vjetar u bašti drvo oborio.
Kod tebe bi kuću u more otpuhao
I to je taj luksuz
Kod tebe bi kuću u more otpuhao
I to je taj luksuz
svaku noch . uz chaj .prije spavanja. pregledam nekoliko yt, raznih sadrzaja.. japan. koreja . kina. .
. japan mi se svidja. ali ne primaju 'strance'. u vechem broju.. mada opet.. i oni su 'chudni'. tesko bi se snjima kahvenisalo
. shta che sarajevu .tolika auta..
gospoda sve. mrsko prosetati baciti smece, otici u shoping pjeshke. ne znam fakat ni ja.Bella wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 3:12 am![]()
svaku noch . uz chaj .prije spavanja. pregledam nekoliko yt, raznih sadrzaja.. japan. koreja . kina. .strasno su ispred sviju.... kina pogotovo
. japan mi se svidja. ali ne primaju 'strance'. u vechem broju.. mada opet.. i oni su 'chudni'. tesko bi se snjima kahvenisalo![]()
. shta che sarajevu .tolika auta..![]()
hajde raja koja radi ide poslom, ali 50% je tu iz zafrkancije da se vozika...i glumi neshto..
sve napucana auta...suv-ovi...a smeche kante...motori nula..stara
razumijem nas u padinsim dijelovima grada...ali danas skoro svaka kucha po 2-3 auta...i kuka narod tesko se zhivi..ccc
mislim potreba jeste...ali covjeche...ujutro ili u 4-5 sata poslije podne mislish da je ovo stutgart ili minhen ili frankfurt koliko to raja negdje ide...ma nigdje veze s vezom...
auta se ne bi ni tvoja Sarajsota postidila..kakvih ima...
i to da su ona mala gradska auta...ma jok..ba...kao u americi ona velika...
tako to moj Munčowwee
ti si mi OK...ona druga forumashica nekakva...filozof...Boze sachuvaj...dobra je ova opcija FOE...i ko da je nema...ljepota brate...
postas li slike ono kad kuhas przish pripremash lunch ?
.ako idu na posao autima. negdje ih moraju parkirati. zbog toga se i svako mjesto naplachuje.. sasvim ochekivano..Gudi wrote: ↑Sun Jun 07, 2026 7:10 amgospoda sve. mrsko prosetati baciti smece, otici u shoping pjeshke. ne znam fakat ni ja.
hajde raja koja radi ide poslom, ali 50% je tu iz zafrkancije da se vozika...i glumi neshto..
sve napucana auta...suv-ovi...a smeche kante...motori nula..stara
razumijem nas u padinsim dijelovima grada...ali danas skoro svaka kucha po 2-3 auta...i kuka narod tesko se zhivi..ccc
mislim potreba jeste...ali covjeche...ujutro ili u 4-5 sata poslije podne mislish da je ovo stutgart ili minhen ili frankfurt koliko to raja negdje ide...ma nigdje veze s vezom...
. ko zivi u padinskim. ne znam kako zimi voze.
. ochevidac sam na grbavici. parkiraju auta ispred zgrada i predju peko ulice. ..idu na posao. dakle ne zivi tu... i zbog toga. mislim..da svako mjesto ispred zgrade .mora biti iskljuchivo za stanare...i obavezno plachanje..
. i ja sam iznenadjena.kod mene.sve vishe malih sportskih auta .leksus/ bmw..itd..voze mladja raja... i to prilichno agresivno... mislim i bez auspuha. da vishe bruju..
Dobar dan dobri ljudi
Oblakav dan kod mene danas.
Trebali bi imati kisu nekoliko narednih dana.
Nemam nekih planova za danas.
Oblakav dan kod mene danas.
Trebali bi imati kisu nekoliko narednih dana.
Nemam nekih planova za danas.
ah ,da neshto kao ..Sayyida Zaynab
postam brt. listaj. mani se selfia
Munčologija brt...
Kafa i to u ova doba
e, danas sam prvi put ,napravila. matcha s rizinim mlijekom.. latte..kuchi..
koju ti pijesh u ova doba

Pijem bosansku, jaku ili makijato, a latte samo onu ledenu
preshao sam sa dzezve na lektrcno kuhalo. ti pravish sa aparatom za kafu ili ?
.. pijem i dalje .instant sa creamom... prelijem vrelom vodom. i meni. odlichna..elektrichni bokal super..
Dobro jutro svima
Coolio vam zeli lep pocetak nedelje
Cvece koje je narucila Peace upravo joj saljem

Coolio vam zeli lep pocetak nedelje
Cvece koje je narucila Peace upravo joj saljem
Radni dan bio.
Poslije posla s cojekom na rucak, Adriatic Grill.
Odemo tu ponekad, muz voli neki burger.
A ja nako, uvijek imam osjecaj da sam samo necin napunila stomak, necim bez stvarne kvalitete.
Poslije posla s cojekom na rucak, Adriatic Grill.
Odemo tu ponekad, muz voli neki burger.
A ja nako, uvijek imam osjecaj da sam samo necin napunila stomak, necim bez stvarne kvalitete.
Nisam danas mahnila
Hvala za cvece Coolio
Hvala za cvece Coolio
elektrichni bokal...
Munčologija brate...
Kakva si ko treba ? Jesi shta starija ?
-
- Similar Topics
- Replies