Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Za tvoj dolazak ispunjavam svaku zelju
Znas onu pesmu "Samo kazi, samo mi pokazi"
Znas onu pesmu "Samo kazi, samo mi pokazi"
. i ,zashto si onda na forumu?
da istresesh svoje priche. da se ispraznish . neka terapija.
za to postoji blog. a za komunikacije . privatne poruke..
. i dalje 'glumish' ne zainteresovanost. a tu si non-stop.shto ne smatram da ' nemash zivota'
i nisi jedina..
a ta 'prisutnost' mi je zbilja misteriozna....
.............................................................................................
Pa sta znam.
Zbilja se nikad nisam ni pitala sto sam tu
Zar neko jeste?
Mozda bas da istresem price, mozda bas neka terapija.
A i neki su mi ljudi cool ovdje, zapravo vecina njih.
Ljudi na igricama su mi extra
Opusta me i nasmije.
Zbilja bi ih bilo zao izgubiti.
Zbilja se nikad nisam ni pitala sto sam tu
Zar neko jeste?
Mozda bas da istresem price, mozda bas neka terapija.
A i neki su mi ljudi cool ovdje, zapravo vecina njih.
Ljudi na igricama su mi extra
Opusta me i nasmije.
Zbilja bi ih bilo zao izgubiti.
Moram dodati Bella.
To je kao kad bi tebe neko pitao - sto si na forumu, sto nisi na chatu… ?
Svaku temu zacatas
A nije stvarno cudo da te ja ne citam, cudo bi bilo ako te iko redovno cita.
To je kao kad bi tebe neko pitao - sto si na forumu, sto nisi na chatu… ?
Svaku temu zacatas
A nije stvarno cudo da te ja ne citam, cudo bi bilo ako te iko redovno cita.
Uznapredovalo je danas sve...farbe.. pramenovi..nema ba..
Pa kad vishe zhene propadaju...
Mushkarci su prirodno ljepshi...
Gospodje kolagen
Tak to
Jutro
Be highirly man not sikirly man
Jelde Jel najljepshe kad se pochnes miriti sa samom sobom
Jutro
Dobro jutro dobri ljudi...
Lep dan vam zeli Coolio iliti Zvaka
Lep dan vam zeli Coolio iliti Zvaka
Neporocjenjljivo
Jutrooo svima.. i dan lep.. zelim vam ..
Ja mislim da oni shto ne mozhe u kuci da pricha sa muzem. Dodje ovdje da istrese. Jer muzh nema vremena za njene priche i njena razmishlnja. Ljudi su danas jako usamljeni.Bella wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 2:13 am. i ,zashto si onda na forumu?
da istresesh svoje priche. da se ispraznish . neka terapija.![]()
.
za to postoji blog. a za komunikacije . privatne poruke..
. i dalje 'glumish' ne zainteresovanost. a tu si non-stop.shto ne smatram da ' nemash zivota'
i nisi jedina..
a ta 'prisutnost' mi je zbilja misteriozna....
Ljudi zhele paznje believe me
Bella Hadid
Ja sam pocheo pisati blog tehnicki o poslu...tak...struchni...
Sve nezainteresirano...a zna ti broj gacha...jooj shatrologije..
Moji se postovi najvishe chitaju..na forumu.
Da sama sebi oprostish...izhalish se ..kupish sebi neki gift...
Tako i treba...ko che kome...ko sam sebi...
Zanimljivo je kako se prisustvo drugih na forumu tumači kao potreba za pažnjom, a sopstveno prisustvo kao nešto sasvim normalno.....
Svi smo ovde iz nekog razloga, samo što volimo da tuđe motive analiziramo više nego svoje....
Ako su svi ovde jer traže pažnju, onda smo izgleda pronašli idealno mesto da se međusobno pažljivo posmatramo, i analiziramo.......

Ako su svi ovde jer traže pažnju, onda smo izgleda pronašli idealno mesto da se međusobno pažljivo posmatramo, i analiziramo.......
Ako šta ostane za druge...ipak smo sebi najprechi
Iskreno...ja sam ovdje samo zbog Monče...Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 8:54 amZanimljivo je kako se prisustvo drugih na forumu tumači kao potreba za pažnjom, a sopstveno prisustvo kao nešto sasvim normalno.....Svi smo ovde iz nekog razloga, samo što volimo da tuđe motive analiziramo više nego svoje....
![]()
Ako su svi ovde jer traže pažnju, onda smo izgleda pronašli idealno mesto da se međusobno pažljivo posmatramo, i analiziramo.......![]()
![]()
Ako usput ko normalan naleti ok super...ako je nekome nishta...
Gospodja koja se komentarishe ne razumije format foruma... kontash...Nije stvar pazhnje vech... razumijevanje formata i oblika komunikacije...shto gospodja ochigledno ne konta...
Velikih li.. nekih (istih) ljubavi 
Kad neko svako pisanje na forumu tumači kao vapaj za pažnjom onda ta osoba vise govori o svom pogledu na komunikaciju nego o drugima..Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 10:50 amIskreno...ja sam ovdje samo zbog Monče...Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 8:54 amZanimljivo je kako se prisustvo drugih na forumu tumači kao potreba za pažnjom, a sopstveno prisustvo kao nešto sasvim normalno.....Svi smo ovde iz nekog razloga, samo što volimo da tuđe motive analiziramo više nego svoje....
![]()
Ako su svi ovde jer traže pažnju, onda smo izgleda pronašli idealno mesto da se međusobno pažljivo posmatramo, i analiziramo.......![]()
![]()
![]()
Ako usput ko normalan naleti ok super...ako je nekome nishta...![]()
Gospodja koja se komentarishe ne razumije format foruma... kontash...Nije stvar pazhnje vech... razumijevanje formata i oblika komunikacije...shto gospodja ochigledno ne konta...![]()
Razlika je velika između učestvovanja u diskusiji na određenoj temi, i traženja pažnje ..
Neko dođe na forum i prati određene teme, diskusije / a neko opet da se čudi istim stvarima koje i sam radi…
Vidi se po upisima šta je pažnja a šta blog post. Čovječe diskusija nije članak niti pisati esej na forumu o privatnom životu.Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:10 amKad neko svako pisanje na forumu tumači kao vapaj za pažnjom onda ta osoba vise govori o svom pogledu na komunikaciju nego o drugima..Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 10:50 amIskreno...ja sam ovdje samo zbog Monče...Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 8:54 amZanimljivo je kako se prisustvo drugih na forumu tumači kao potreba za pažnjom, a sopstveno prisustvo kao nešto sasvim normalno.....Svi smo ovde iz nekog razloga, samo što volimo da tuđe motive analiziramo više nego svoje....
![]()
![]()
![]()
Gospodja koja se komentarishe ne razumije format foruma... kontash...Nije stvar pazhnje vech... razumijevanje formata i oblika komunikacije...shto gospodja ochigledno ne konta...![]()
Razlika je velika između učestvovanja u diskusiji na određenoj temi, i traženja pažnje ..
Neko dođe na forum i prati određene teme, diskusije / a neko opet da se čudi istim stvarima koje i sam radi…![]()
Takvi članci jesu znak da je osobi potrebna neka pažnja, neko razumijevanje. Što očigledno nedostaje u stvarnom životu. Pa pokušava da nadoknadi na neki drugi način pisanjem po forumu.
Ako neko ima neku ličnu temu diskusiju to se ipak po PP obavlja a ne haloo narode čujte i pocujte daje se na znanje...
Pa kad neko komentariše nastane nesporazum.
Tak
Jojjjj…. Pa svako otvori temu koju osjeca da je moze « odrzavati » ili da ce tema imati diskusiju, a ni diskusija Nije ogranicena na dvije/ tri recenica da bi bila OK..Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:32 amVidi se po upisima šta je pažnja a šta blog post. Čovječe diskusija nije članak niti pisati esej na forumu o privatnom životu.Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:10 amKad neko svako pisanje na forumu tumači kao vapaj za pažnjom onda ta osoba vise govori o svom pogledu na komunikaciju nego o drugima..Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 10:50 am
Iskreno...ja sam ovdje samo zbog Monče...![]()
Neko dođe na forum i prati određene teme, diskusije / a neko opet da se čudi istim stvarima koje i sam radi…![]()
Takvi članci jesu znak da je osobi potrebna neka pažnja, neko razumijevanje. Što očigledno nedostaje u stvarnom životu. Pa pokušava da nadoknadi na neki drugi način pisanjem po forumu.
Ako neko ima neku ličnu temu diskusiju to se ipak po PP obavlja a ne haloo narode čujte i pocujte daje se na znanje...![]()
Tak
![]()
Meni duzi posto u ne znace nedostatak pažnje, nego detaljnije iznošenje svojih stavova..
Meni je smjesno donositi zaključak da na osnovu dužine postova da nekome nedostaje pažnje u privatnom zivotu …To su samo pretpostavke ..
Ako je tema javna i logično je da se na njoj raspravlja bez ograničenja dužine posta.. Za privatne diskusije naravno da ima pp a ne mora svaka licna i opširnija tema automatski biti za pp..
Forum nije mjesto takmičenja ko ce kraci post napisati a ni izmišljati psihološke dijagnoze osoba koje ne poznajemo…
Aj prošetaj malo forumom ima zanimljivih ozbiljnih tema…nije jedina tema “Samo da kazem”
A također možemo reci za tvoju komunikaciju sa osobom radi koje si tu imate pp, ne morate svaku temu zachatavati … ako ćemo tom nekom logikom i potrebom za pažnjom …
Aj neću ja vise na ovu temu… dovoljno sam napisala..
Ako nastavim bit ce da mi nedostaje patnje …
Dobro jutro dobri ljudi
Kakva je vlaznost u zraku kod nas ovih dana, uzas jedan.
Ina, dobro se vratila
Nadam se da je sve pod kontrolom.
Hvala Skitnici.
Nista se vise nema dodati.
Kakva je vlaznost u zraku kod nas ovih dana, uzas jedan.
Ina, dobro se vratila
Nadam se da je sve pod kontrolom.
Hvala Skitnici.
Nista se vise nema dodati.
Blog se održava a ne tema. Mislim samo je glupost neograničena. Osim ako nema osoba nekih psiholoških problema.Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 12:10 pmJojjjj…. Pa svako otvori temu koju osjeca da je moze « odrzavati » ili da ce tema imati diskusiju, a ni diskusija Nije ogranicena na dvije/ tri recenica da bi bila OK..Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:32 amVidi se po upisima šta je pažnja a šta blog post. Čovječe diskusija nije članak niti pisati esej na forumu o privatnom životu.Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:10 am
Kad neko svako pisanje na forumu tumači kao vapaj za pažnjom onda ta osoba vise govori o svom pogledu na komunikaciju nego o drugima..
Ako neko ima neku ličnu temu diskusiju to se ipak po PP obavlja a ne haloo narode čujte i pocujte daje se na znanje...![]()
Tak
![]()
Meni duzi posto u ne znace nedostatak pažnje, nego detaljnije iznošenje svojih stavova..
Meni je smjesno donositi zaključak da na osnovu dužine postova da nekome nedostaje pažnje u privatnom zivotu …To su samo pretpostavke ..![]()
Ako je tema javna i logično je da se na njoj raspravlja bez ograničenja dužine posta.. Za privatne diskusije naravno da ima pp a ne mora svaka licna i opširnija tema automatski biti za pp..![]()
Forum nije mjesto takmičenja ko ce kraci post napisati a ni izmišljati psihološke dijagnoze osoba koje ne poznajemo…
Aj prošetaj malo forumom ima zanimljivih ozbiljnih tema…nije jedina tema “Samo da kazem”
A također možemo reci za tvoju komunikaciju sa osobom radi koje si tu imate pp, ne morate svaku temu zachatavati … ako ćemo tom nekom logikom i potrebom za pažnjom …
Aj neću ja vise na ovu temu… dovoljno sam napisala..
Ako nastavim bit ce da mi nedostaje patnje …![]()
Ne radi se ovdje o dužini postova već o vlastitom privatnom životu? Šta to mene briga ? Gospodja je pogriješila format. Ima za to Instagram, Facebook i slično.
Davanjem detaljnih informacija o svojem životu šta se želi postići? Traže nekakvu pažnju, utjehu, sažaljenje. Isto pomozi.ba one socijalne priče.
Nema ovdje ništa zanimljivo osim ove chat teme. I budalashtinja na njoj. I kako možemo reći da neko izmišlja psihološke dijagnoze kad neko servira detaljno svoj život ovdje javno? Vishe stvari gospodja napishe nego sto joj ukucani znaju. Mislim wtf
Dalje, pa da budemo iskreni i direktni, i tebi patnje nedostaje. Mozhda nemash djece, muzha, kuche, mache bilo sta sto ti mozhe vrijeme kvalitetno ispuniti. Da nije samo bla bla bla...
Hajde chao
..samo zato...jer smo tako navikli...
.zena se maskira/nashminka/ i progleda.. i tu razliku uochimo... i to zbilja pravi ogromnu razliku u nastavku zivljenja..
. kao i da 'ruzan' mushkarac ..moze biti sharmantan a..za zenu.. chisto sumnjam,da moze dobiti tu etiketu..
.............................................................................................
chitash i tekako.
..uopste nije bitno. jer naravno. imamo svoje interese za teme...zavisno i od dana...
. svaki forum ima svoju dinamiku. vechina, chlanova se poznaje od ranije ,drugih foruma..tako se i konverzacija istih .svede na one s kojima imamo slichne afinitete..razumljivo ..
. ali argumenti..'zahatavash.' 'banovana si sa svih foruma' 'nije chudo da te ne chitaju'. ili kako @skitnica primjechuje 'paznju', me zbilja iznenadjuje, nivo rezonovanja.....
OK.
Citam, sve sam izmislila.
Hajde da sad zavrsimo s tim.
Citam, sve sam izmislila.
Hajde da sad zavrsimo s tim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-