Samo da kažem

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Re: Samo da kažem

Unread post by Vjetar »

Gudi wrote:
Wed Jun 10, 2026 1:15 pm
Skitnica wrote:
Wed Jun 10, 2026 12:10 pm
Gudi wrote:
Wed Jun 10, 2026 11:32 am

Vidi se po upisima šta je pažnja a šta blog post. Čovječe diskusija nije članak niti pisati esej na forumu o privatnom životu.

Takvi članci jesu znak da je osobi potrebna neka pažnja, neko razumijevanje. Što očigledno nedostaje u stvarnom životu. Pa pokušava da nadoknadi na neki drugi način pisanjem po forumu.

Ako neko ima neku ličnu temu diskusiju to se ipak po PP obavlja a ne haloo narode čujte i pocujte daje se na znanje... :(::

Pa kad neko komentariše nastane nesporazum.

Tak

:d.

Jojjjj…. Pa svako otvori temu koju osjeca da je moze « odrzavati » ili da ce tema imati diskusiju, a ni diskusija Nije ogranicena na dvije/ tri recenica da bi bila OK..
Meni duzi posto u ne znace nedostatak pažnje, nego detaljnije iznošenje svojih stavova..

Meni je smjesno donositi zaključak da na osnovu dužine postova da nekome nedostaje pažnje u privatnom zivotu …To su samo pretpostavke .. :-?

Ako je tema javna i logično je da se na njoj raspravlja bez ograničenja dužine posta.. Za privatne diskusije naravno da ima pp a ne mora svaka licna i opširnija tema automatski biti za pp.. :hahah

Forum nije mjesto takmičenja ko ce kraci post napisati a ni izmišljati psihološke dijagnoze osoba koje ne poznajemo… :slp

Aj prošetaj malo forumom ima zanimljivih ozbiljnih tema…nije jedina tema “Samo da kazem”

A također možemo reci za tvoju komunikaciju sa osobom radi koje si tu imate pp, ne morate svaku temu zachatavati … ako ćemo tom nekom logikom i potrebom za pažnjom … :hahah

Aj neću ja vise na ovu temu… dovoljno sam napisala..

Ako nastavim bit ce da mi nedostaje patnje … :DD
Blog se održava a ne tema. Mislim samo je glupost neograničena. Osim ako nema osoba nekih psiholoških problema.

Ne radi se ovdje o dužini postova već o vlastitom privatnom životu? Šta to mene briga ? Gospodja je pogriješila format. Ima za to Instagram, Facebook i slično.

Davanjem detaljnih informacija o svojem životu šta se želi postići? Traže nekakvu pažnju, utjehu, sažaljenje. Isto pomozi.ba one socijalne priče.

Nema ovdje ništa zanimljivo osim ove chat teme. I budalashtinja na njoj. I kako možemo reći da neko izmišlja psihološke dijagnoze kad neko servira detaljno svoj život ovdje javno? Vishe stvari gospodja napishe nego sto joj ukucani znaju. Mislim wtf :shutt

Dalje, pa da budemo iskreni i direktni, i tebi patnje nedostaje. Mozhda nemash djece, muzha, kuche, mache bilo sta sto ti mozhe vrijeme kvalitetno ispuniti. Da nije samo bla bla bla...

Hajde chao :H
Gudi, najviše govoriš o sebi ovako.

Ono što ti se ne čita, ne čitaj. Ostavljaš dojam nekoga ko nije početnik na forumima, a opet, postavljaš komentare koji se onda moraju ovako, upozorenjima, tretirati kao da se radi o nekome ko je tek otkrio internet.

Ne koristi uvredljiv ton i formulacije. Nadam se da neće biti potrebe da ponavljam ovo.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Skitnica wrote:
Wed Jun 10, 2026 12:10 pm
Ako nastavim bit ce da mi nedostaje patnje …
:D/
haj nadji pismo koje si pisala. ti ne AI :hahah prije par godina upucheno @peace.. :lups
.
.............................................................................................Image

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ili mozda da ja nadjem prognozu koju si ti ostavila za Gudija kad sam te na pp pitala - Bella, sta cemo s njim, zbog uvreda koje ti je poslao…. :??

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 1:47 pm
OK.
Citam, sve sam izmislila.
Hajde da sad zavrsimo s tim.
:jbg mozesh zavrshiti. ne javljaj se.. a to shto je napisano. .je tu i otvoreno za --odgovor /komentar..to je i svrha dijaloga na forumu..zar ne..
ja, ti ili bilo ko. che zavrshiti.kad sam odluchi

.jesi li izmislila .sve shto pishesh.. :hm ne znam... .. neki upisi imaju smisla neki ne.. ne reagujemo uvijek.. ne dam se. ili vidimo da nema smisla. ili nas to napisano. ne interesuje
srz svega..
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 1:57 pm
Ili mozda da ja nadjem prognozu koju si ti ostavila za Gudija kad sam te na pp pitala - Bella, sta cemo s njim, zbog uvreda koje ti je poslao…. :??
:hahah
ko curica u obdanishtu..
:fpalm

.pokazujesh koliko si zajedljiva.. osvetoljubiva.. :hahah pa zar PP nije PP i zashto se dovodi u pitanje objava.sadrzaja.
mislim da je to katastrofalan potez chlana foruma..(nekad moderatora) moze i vjetar .objasniti je li.

po mom keiteriju, jeste.. to je privatana konverzacija. ali tebi 'privatno' nije sveto. jer izgleda ne shvatash,tezinu situacije
.. dakle skitnica je javno napisala komentar .. ja sam tebi neshto napisala uPP. ne sjecham se shta .zbilja.. sad me i nteresuje shta je. pa eto imash moje odobrenje da ga objavish javno.. da i gudi vidi shta mu pishem iza ledja :hahah

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Kako je lijepo što smo @Coolio i ja van ovih dešavanja :inlv
Per aspera ad astra :fiju

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

Malo malo pa se neki individui (inače isti.. ili sličnih tendencija) natikače na Peace.

I ona (većinom) i tačno zna.. kako da ih 'tresne' od i na zemlju. :inl. 🩷

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

biljka wrote:
Wed Jun 10, 2026 5:32 pm
Zar se necete umijesati? :rlys

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ja ocekujem da Cato ovo sve analizira :rlys

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ina wrote:
Wed Jun 10, 2026 5:48 pm
Malo malo pa se neki individui (inače isti.. ili sličnih tendencija) natikače na Peace.

Ali bas mi je stalo da ovaj nick opravdano nosim :rlys

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Ma ja i ti se gotivimo :)

Na poslu sam, pa ne znam ni o cemu se radi ovde :D

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

A vidite li vi kako se postovi mnoze kad je kakvog belaja na forumu.
Treba u svemu trazit dobru stranu :rlys

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:DD saga se nastavlja..

.. :fpalm

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 5:53 pm
Ina wrote:
Wed Jun 10, 2026 5:48 pm

Ali bas mi je stalo da ovaj nick opravdano nosim :rlys
Da..
Ima ljudi koji ne razumiju da mir inače ne znači biti automatski i mutav/i (kako to neki zamišljaju)..
I da će se svako tek tako prihvatiti.. u bilo kakvom slučaju.. brzobrazluk, nekulturu, licemjerstvo i perfidiu..

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ovdje nismo plodno tlo za toxicnost.
I bas se vidi da ljudi ustanu da je zaustave.

I zato vas VOLIM :inl.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Od samog pocetka gotivim Peace i to se nece promeniti. Devojka na mestu i veoma draga. Cast mi je razmeniti koju sa njom, najiskrenije <3

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. zena prijeti.. da che objaviti .privatnu prepisku. :-?

josh napisala o chemu i o kome se radi. i vama je to. pouzdana osoba.. za druzenje

. mislim. . nismo svi na istom novou razumijem. ali neke chinjenice bodu ochi..

:DE

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Dosla sam na ideju da otvorim temu koja bi nosila ime - zasto ste na forumu.
Al kad se smire tenzije.
Tako da ima crno na bijelo.
Odatle se moze povlaciti “materijal” za buduce sukobe :rlys

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah ova razmjena mishljenja su po tebi 'tenzije'.

:-? wow

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Bella, iz istog razloga zbog kojeg sam te prestala citati, prestala sam ti i zamjeriti :chrs

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

Već neko vrijeme bodu oči neka njena s*anja koje niko osim tebe Peace i Vjetra ne bi ni 'trpio'.. :D

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 5:51 pm
biljka wrote:
Zar se necete umijesati? :rlys
Radije biram svoj mir :hahah
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
naravno da ti ne zamjeram. niti bilo kome.. shta si se ufurala da si neki 'duhovni savjetodavac ovdje'
. ali naravno da je ubleha koju si napisla da ne chitash 70 % napisnaog na forumu... to je sushtina svega ovoga..

..namechesh svoja prezivljavanja u privatnom zivotu i kad ti neko na to reaguje. znash napisati .'zaobidji me' jer te chlan 'pomazio po koji'... koji niije taj kome ti dozvoljavash... :H

. po mom shvatanju foruma.

niko ne moze zabraniti,da se komentarishe tekst, koji je neko javno objavio... chak i ako je napisala/o chlan koji i nije u prijateljskim odnosima sa istom /im //

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Ina wrote:
Wed Jun 10, 2026 6:38 pm
Već neko vrijeme bodu oči neka njena s*anja koje niko osim tebe Peace i Vjetra ne bi ni 'trpio'.. :D
:hahah a ti si jedna od zena sa BF koje su uchinile sve da me urednik banuje(nisam banovana. sam sam napustila . seosku druzinu)
evo i ovdje ista taktika..
koji jadan zivot ti zeno imash :hahah

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ina wrote:
Wed Jun 10, 2026 6:38 pm
Ali ja ne mogu zaboraviti da sam ja ustala da je branim kad se forum, deset puta veci od ovog, jednoglasno slozio da je trajno banuje. Te sam tako i sebe stavila u poziciju prema kojoj su letile kritike sa svih strana.
Ja, fol pametnija, od 50 drugih ljudi koji su vidili da je to jedino rjesenje :jbg

Banovana si Bella.
Hajde da te ne potsjecam na rijeci koje ti je urednica taj put uputila.
Publika je tu odluku ispratila aplauzom.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Samo jedan odlazak u wc besplatan uposlenicima
    by Mina » » in Svijet
    53 Replies
    6989 Views
    Last post by Vanilla
  • Samo par sati …????
    by Skitnica » » in Brbljaonica
    8 Replies