Samo da kažem

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Samo da kažem

Unread post by Bella »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 6:52 pm
Banovana si Bella.
Hajde da te ne potsjecam na rijeci koje ti je urednica taj put uputila.
Publika je tu odluku ispratila aplauzom.
:hahah ti si osoba koja sve chuva, i kasnije koristish,kao sada, za osvetu. ugrozavanje drugih osoba, po bilo kojoj osnovi.. da bi izvukla neku moralnu pobjedu. ne znam zashto to radisj zashto iko to radi.. to jako loshe karakterne osobine....

,ja to ne radim.
koja publika :DD pa i vjetar je bio na tom forumu.. .
ta zena je napisala nehto vezano za moje godine. ne znam tachno .' baba' ili tako shto.. to je zena koja obradjuje zemlju. shvatila sam to kasnije i ne zamjeram joj .( bio je ban na 7 dana, nisam se vratila)

chuvala je svoj forum od raspadanja. kao shto je slichno uradila . kao i ti sada, koristechi dostupnost PP, . trazila LK Iskri, forumashici koju su ... tj publika. chuj publika :fpalm ...................proglasili . fake..
itd da se ne vrahamo u proshlot. bilo je svashta, a i ovo che biti proshlost :hahah
.............................................................................................Image

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

Bella wrote:
Wed Jun 10, 2026 6:47 pm
Ina wrote:
Wed Jun 10, 2026 6:38 pm
Već neko vrijeme bodu oči neka njena s*anja koje niko osim tebe Peace i Vjetra ne bi ni 'trpio'.. :D
:hahah a ti si jedna od zena sa BF koje su uchinile sve da me urednik banuje(nisam banovana. sam sam napustila . seosku druzinu)
evo i ovdje ista taktika..
koji jadan zivot ti zeno imash :hahah
Skroz pogrešno se sjećaš.
Ti si ban dobila zbog skupa svojih bezobrazluka, riječi i postupnja. Ne zbog mene.
I ako ti je tako lakše vjerovati, vjeruj. 🤷‍♀️

Bog istinu zna.
I meni neće biti teško.. eventualno.. odgovarati ni za takve neke 'propisane' mi grijehe.. pogotovo ne od osoba poput tebe.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
ne lizem nikome *upe. ne ulizujem se , ne cmachem se . jer je to sve fake.. treba atmosfera biti, ugodna.( :cv shto clan poklanja, dala sam do znanja da meni ne treba i prihvatio je ) bez vrijedjanja. naravno. mali sarkazam je dobrodoshao. ali . ah. ne moze to svako skontati. .. rijetki su. tako. dodje do ovakvih situacija. gdje se neke grupishu i djeluju kao chopor. nisam niti zelim biti u choporu :DE

...i tako
..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Hajde sada dosta je bilo raspravki.

Kazite lepo da sve mene volite i resen problem :hahah

Da okrenemo malo na salu :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:fp
ne mogu vjerovati da se ovdje raspravlja o 'banu' kao, to je neshto strashno, :hahah to odraz nekog karaktera :hm
peace ne moze posao da zadrzi( shto mi nije drago prochitati) ali moze da ne bude banovana. nikako mi to dvoje ne ide u istu kategoriju vrednovanja i da je to neki argument . kao nechu se s tobom druziti . tebe banuju , bichesh banovana. ti si losha osoba ..shta li.. :fp :fp

.misteriozno mi je to.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Bella wrote:
Wed Jun 10, 2026 7:01 pm
Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 6:52 pm
Banovana si Bella.
Hajde da te ne potsjecam na rijeci koje ti je urednica taj put uputila.
Publika je tu odluku ispratila aplauzom.
:hahah ti si osoba koja sve chuva, i kasnije koristish,kao sada, za osvetu. ugrozavanje drugih osoba, po bilo kojoj osnovi.. da bi izvukla neku moralnu pobjedu. ne znam zashto to radisj zashto iko to radi.. to jako loshe karakterne osobine....

,ja to ne radim.
koja publika :DD pa i vjetar je bio na tom forumu.. .
ta zena je napisala nehto vezano za moje godine. ne znam tachno .' baba' ili tako shto.. to je zena koja obradjuje zemlju. shvatila sam to kasnije i ne zamjeram joj .( bio je ban na 7 dana, nisam se vratila)

chuvala je svoj forum od raspadanja. kao shto je slichno uradila . kao i ti sada, koristechi dostupnost PP, . trazila LK Iskri, forumashici koju su ... tj publika. chuj publika :fpalm ...................proglasili . fake..
itd da se ne vrahamo u proshlot. bilo je svashta, a i ovo che biti proshlost :hahah
Znas ego voli vjerovati da je u pravu.
Ja sam volila da si ti dokazala da ja nisam grijesila po pitanju tebe, da je 50 drugih ljudi bilo u krivu…

Pamtim, dje necu pamtiti. Da su me se forumasi moglo dokopati, raskovali bi me na benderu sto sam te branila :hahah

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Bella wrote:
Wed Jun 10, 2026 7:14 pm
:fp
ne mogu vjerovati da se ovdje raspravlja o 'banu' kao, to je neshto strashno, :hahah to odraz nekog karaktera :hm
peace ne moze posao da zadrzi( shto mi nije drago prochitati) ali moze da ne bude banovana. nikako mi to dvoje ne ide u istu kategoriju vrednovanja i da je to neki argument . kao nechu se s tobom druziti . tebe banuju , bichesh banovana. ti si losha osoba ..shta li.. :fp :fp

.misteriozno mi je to.
Puna si predrasuda, puna, puna, ko sipak bobica.
I pretpostavki. Predrasuda je tvoje drugo ime.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah :fp
opet ti/

mene ne interesuje tvoje mishljenje o meni, niti moje treba da tangita bilo koga ovdje, ako ne koristim vikabular koji nije dozvoljen. tj vrijedjanje po bilo kojoj osnovi ( komentari za tekst, chinjenice ili komentar na odjevni predmet na outfitu ili selfie je lichi stav, )
.

. svi mi reagujemo, za nekoga... shta masa misli i kako che te ona nastaviti tretirati.. hm nekome je to bitno. kao tebi lichno. da si uzor. po svemu. voljena . omiljena medju komshijama kolegama, clanovima foruma. . meni to nije prioritet, ne zelim tu paznju . . i vjerujem da je tu nesporzum. da to ne shvatash. no nije jedina stvar . tako.. da je i kominikacija svedena na minimum. ..osim ovih par sati. shto ih vodimo.

. :hahah
zbilja me zabavlja.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 7:17 pm
Puna si predrasuda, puna, puna, ko sipak bobica.
I pretpostavki. Predrasuda je tvoje drugo ime.
ti samo umishljash da poznajesh ljude, ako te chini mirnom to ili ponosnom. . :qq ja sam ok
neshu pisati,kako si doshla do toga.. ali sam to vech primjetila.. :jbg

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

Ah da.. jedina si sa svojim nazorima.. realna i drugačija.
:_)

Kao da su ostali u svijetu stupitizma i ključno protiv tako 'uzvišenih' i posebnih jedinki ovog univerzuma..

I ja ti prvobitno (bila) kriva za unutarnji.. pa i spoljni.. (koji i dalje identično iskače) ti nazor stanja..
Heh Kakva i kolika patetika. Laži, licemjerje, izvrćanje i ne obuzimanje odgovornosti za vlastitu srž, karakter i greške.

Iskreno mi te je i žao.. i moliti ću nebesa da te upute i pokažu .. i bolji put. 😁

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Bella, kod nas u Bosni postoji izraz za koji si sigurno i ti cula - ako ti trojica kazu da si lud, valjaj se…
Pa sta cemo reci za one za koje 50 ljudi to kaze :??
Ako o tebi vecina onih koji su te upoznali ne misle lijepo, pa to nesto govori…svakom iole pametnom.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Ina wrote:
Wed Jun 10, 2026 7:37 pm
Iskreno mi te je i žao.. i moliti ću nebesa da te upute i pokažu .. i bolji put. 😁
drago mi je da si iskrena i dobronamjerna. a kao shto primjetih i u Boga vjerujesh. vjernica si,praktikujesh obaveze ,pretpostavljam, ne neki nachin ili na neke dane.

tako da vjerume da che militeve prvo pomochi tebi. ako vech nisu pa ako bude mjesta i za mene. ali. ja nisam 'ta' - ne 'molim' nikoga ni zashta, ne ochekujem ni od koga nishta, shto sama ne mogu postichi ... tako ne znam u konachan ishod tvojih molitvi.namjenjene meni .. u svakom sluchaju hvala :hahah
.. :DE

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 7:40 pm
Bella, kod nas u Bosni postoji izraz za koji si sigurno i ti cula - ako ti trojica kazu da si lud, valjaj se
:hahah to su seoske doskochice, chula sam... da ih koriste .. ono.. kad se seljani (mislim da se tako kaze) izgube u hvatanju zjala.. sjedechi u krug . pored vatre.koja romantichno pucketa... a vukovi zavijaju u daljini.. :D/

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

A ovaj Gudi (vjerovatno neko iz prošlosti iste memorije) dežurni joj 'advokat' 🤔
Ili zagonđija..

Istina je da se "isti" ili slični uvijek (pro)nađu..

A meni je Bog zakon Univerzuma. :inl.
Opet si pobrkala lončiće..

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Peace wrote:
Wed Jun 10, 2026 7:40 pm
Bella, kod nas u Bosni postoji izraz za koji si sigurno i ti cula - ako ti trojica kazu da si lud, valjaj se…
Pa sta cemo reci za one za koje 50 ljudi to kaze :??
Ako o tebi vecina onih koji su te upoznali ne misle lijepo, pa to nesto govori…svakom iole pametnom.
Ako to javno trojica kažu pod svojim punim imenom i prezimenom ide tužba pa onda na sud. Jer ko nije učio medicinu ne može reći nikome da je lud. Pa onda dođe vještak medicinske struke ili se ide na kliniku pa se uradi analiza , dokazi stručnog vještaka medicinske struke, pa ako on kaže da neko nije lud. Onda tuženi plaćaju troškove sudskog postupka, troškove advokata i nematerijalnu štetu oštećenoj strani u postupku.

Kad kažeš za nekoga da je lud. Za to neko ima osnova da te preko suda goni. Da ti napravi probleme u životu.
Be highirly man not sikirly man

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

I vidi(te) koliko je nemoćna i nervozna.. pa sad izvlači i pokušava isprljati i poštene seljake..
Te jadni su vam životi.. Te ja nisam ulizica.. te ovo te ono..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Ina wrote:
Wed Jun 10, 2026 7:57 pm
A ovaj Gudi (vjerovatno neko iz prošlosti iste memorije) dežurni joj 'advokat' 🤔
Ili zagonđija..

Istina je da se "isti" ili slični uvijek (pro)nađu..

A meni je Bog zakon Univerzuma. :inl.
Opet si pobrkala lončiće..
vidish kako izadje na povrshinu karakter.. ko li je Gudi jel zagodjija, mazi li me po kosi i ramenima :hahah . kao je ovo plitak komentar od tebe. .pa mogu rechi da si me iznenadila.. a shto duze pishemo, sve ste vishe bespomochne i nekontrolisane......

. za sada ti i peace. . ostali shute . prate situaciju :DD
vidish koje si dno od karaktera zene :DE pa josh i ponosne vjernice. nije mi chudno, traba vam neko da operet grijehe. .. ne bih dalje u tom pravcu jer je to lichni izbor.

i Gudi je vjernik .mislim.. pa bih i njega uvrijedila. kao i druge na forumu.
. ali pominjanje Boga u ovakvim konverzacijama, javnim. ne na temi Religija . je . odraz koliko ste zbilja u tome i shta vam znachi.. .
dakle poshtapalica. slamchica davljneika. tako ja to vidim.. kao . .open minded.. osoba :DE

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Wed Jun 10, 2026 8:01 pm
Kad kažeš za nekoga da je lud. Za to neko ima osnova da te preko suda goni. Da ti napravi probleme u životu.
:hahah de ba Gudi. pustit che je odmah :maad :DD

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Nije Bella ulizica..niti je kad bila. A poznajem je godinama.

Ako išta cijenim kod nje je što je direktna i poštena. Pa kome opanci kom obojci.

Ostalo bilo kakve mahane sve je joj halalim...ma ni ne primjechujem. Zhena na svojem mjestu. Sto bi se reklo.

Meni zhena nije mrska, naprotiv...zhena koja nikoga ne opterecuje svojim pisanjem po forumu. Nekakvim budalashtinjama i privatnim problemima u zivotu. Zhena koja svoje probleme zadrzhi za sebe i koja se bori da ih sama rijeshi. A ne kuka okolo....oooojjj kuku meni shta chu kako chu... :DD

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Wed Jun 10, 2026 8:08 pm
Gudi wrote:
Pa realno. Ko je lud, njemu se oduzima poslovna sposobnost. Nema vozačke dozvole, nema ugovora o radu, nema pravo na ZK. I svašta nešto. Zakonski centar za socijalni rad bude odgovorno lice staratelj. Drugi joj o životu odlučuju. :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Wed Jun 10, 2026 8:10 pm
pisanjem po forumu. Nekakvim budalashtinjama i privatnim problemima u zivotu. Zhena koja svoje probleme zadrzhi za sebe i koja se bori da ih sama rijeshi. A ne kuka okolo....oooojjj kuku meni shta chu kako chu... :DD
:-?
nije zabranjeno, niti je protiv pravila. pisati o privatnim stvarima. zivotu. navikama. itd. kome se ne vidja ili prochita jednom. neche nastaviti ili hoche... na chitaocu je
. tako. nisi u pravu. shto smatrash da je pogreshno. niti mozesh zabraniti to. a, mozda mzoemo neshto od toga komntarisati. jer je javno napisano. chak nije ni pod zashtitom foruma
. pa kad neko napishe. da ima sex ujutru prije molitve. to je zbilja privatna stvar, meni kao chitaocu se stvori slika. te scene. i bude mi gadljivo :hahah mada situacija ne bi bila da je ostal privatna.... ali. dosta govori o onome ko to poshe i koji je set u glavi. tako ,da mi je to znam da se sa tom osobom ne moze prichati o lichnim povjerljivim situacijama. jer ochito. ne razlikuje . gdje je nebo gdje je more.. :D/

Ina
Forumaš mjeseca
Forumaš mjeseca
Reactions:

Unread post by Ina »

Vidim i pročitala sam usput da te podržava.. i gotivi plaho. A tebi to (tako iskrenoj) ne škodi..

Ništa nisam izmislila.
To je (kako se po starim ili i trenutnim upisima može i potvrditi) tvoj domen.

I sam se nasrdio na Peace, kao i ti. 🤷‍♀️
Iz nekih razloga.

Sad možete glumiti žrtve i "neshvaćne" jedno drugom..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Wed Jun 10, 2026 8:14 pm
Bella wrote:
Wed Jun 10, 2026 8:08 pm
Gudi wrote:
Pa realno. Ko je lud, njemu se oduzima poslovna sposobnost. Nema vozačke dozvole, nema ugovora o radu, nema pravo na ZK. I svašta nešto. Zakonski centar za socijalni rad bude odgovorno lice staratelj. Drugi joj o životu odlučuju. :hahah
nisi shvatio
ako ti trojica kazu da si lud, valjaj se
misli se na seosu zabavu... :hahihihohoh valjaj se

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Ti što se prodaju kao vjernici. Bježi od njih. I bilo ko to nesto posebno istiche. Najveći licemjeri su ti danas tzv.muslimani.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Wed Jun 10, 2026 8:22 pm
Ti što se prodaju kao vjernici. Bježi od njih. I bilo ko to nesto posebno istiche. Najveći licemjeri su ti danas tzv.muslimani.
. hvala za uslugu. ja to ne mogu napisati.. ali mogu,

izbjegavam vjernike na 'baterje'

iskrene i predane. .. respekt. :jbg razumijem ih, jer to pokazuju i ponashanjem

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Samo jedan odlazak u wc besplatan uposlenicima
    by Mina » » in Svijet
    53 Replies
    6985 Views
    Last post by Vanilla
  • Samo par sati …????
    by Skitnica » » in Brbljaonica
    8 Replies