Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Znash da sam ja gradsko dijete. To po selima ja ne znam. To oni tako nauchili. Što se kaže možeš seljaka u grad ali ne možeš selo iz seljaka. Puno Sarajevo toga. Sve te nazadne običaje su dovukli sa sobom. Mislim kad su mogli u Sarajevo. Mogu misliti kako je vani u inostranstvu.Bella wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 8:21 pmnisi shvatio
misli se na seosu zabavu...ako ti trojica kazu da si lud, valjaj se…valjaj se
Be highirly man not sikirly man
LICEMJERI. eto šta su. Ja bih malo i tamo i vamo. Pa je može. Ili ćeš tamo ili ovamo. Nema sredine.
Jao koliko još eskluziviteta i diferentnosti od ostalih nekako nižih im zemaljskih smrtnika 
De ti vidi to sa zagondjijama, vjernice 
I tzv.vjernice znaju šta je to.

Normalan svijet to usta ne uzima.
I tzv.vjernice znaju šta je to.
Normalan svijet to usta ne uzima.
Što se mene tiče niko ne mora, niti može kriti ljubav..
Bilo kakve vrste da je..
Ciao.
Bilo kakve vrste da je..
Ciao.
Danas sam ampule macama stavljao. Ono iza vrata/glave. Zbog krpelja i buha.. Ljetna sezona. Sad će im godina dana. Ovu žensku macu čuvam, ganjaju je muške mačke, da mi se ne okoti. Pa eto belaja.
Ovog malog sam spasio prije godinu. Troje brace sestri pokrepalo. Rodio se slijep. Oči mu bile pune gnoja, pa mu stavljali kapi dok nije progledao.
Moja ljubav. 1000 puta me je iznervirao. Paša moj mali.
Sad ga ne mogu da vrata skinuti. Draga je machka.

Ovog malog sam spasio prije godinu. Troje brace sestri pokrepalo. Rodio se slijep. Oči mu bile pune gnoja, pa mu stavljali kapi dok nije progledao.

Ako izlazi maca vani a nije sterilizirana, sumnjam da je možeš sačuvati osim ako joj ne daješ kontracepciju …Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 8:48 pmDanas sam ampule macama stavljao. Ono iza vrata/glave. Zbog krpelja i buha.. Ljetna sezona. Sad će im godina dana. Ovu žensku macu čuvam, ganjaju je muške mačke, da mi se ne okoti. Pa eto belaja.
![]()
A fine su ti macke.
Problem je jednom kad se zavole, vise se ne može bez njih.
, jel to . maca, koju si opisivao kao 'jako malu' bila je crna mislim..
neda mi se traziti u arhivi slika..
.............................................................................................
.. a zavisi i iz kojeg je govornog podruchja . vjerujem.. i i drugih objashnjenjaZaGondzija je stara bosanska rijec i u prevodi znaci momak a ne ljubavnik.
al su neprimjerna za forum..
. a jeste interesantno,kako se nisko ide s uvredama....samo ih treba potaknuti..
.
.............................................................................................
Eto sad kad znas, drzi se distance.
nisi to ranije primjetila..i pitala se
A je li tebi stvarno ovaj moj upis smijesan, ili nesto ko muci iz inata?
Ako stvarno jeste, onda te je i dalje precjenjujem
Ako stvarno jeste, onda te je i dalje precjenjujem
Skitnica wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 9:43 pmAko izlazi maca vani a nije sterilizirana, sumnjam da je možeš sačuvati osim ako joj ne daješ kontracepciju …Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 8:48 pmDanas sam ampule macama stavljao. Ono iza vrata/glave. Zbog krpelja i buha.. Ljetna sezona. Sad će im godina dana. Ovu žensku macu čuvam, ganjaju je muške mačke, da mi se ne okoti. Pa eto belaja.
![]()
A fine su ti macke.
Problem je jednom kad se zavole, vise se ne može bez njih.![]()
Ovo je muški, imam dvoje još bracu i seku. Komšija ima 20-30 mačaka. Svake godina po 2-3 ekipe se okote
Ovaj mali je nekakav čupav. Prezimio na terasi. Pa dok malo ne ojača neka ide i on u svoje jato.
Babo mačak ga dovukao prije godinu kad se tek okotio. Mjaukao satima i šta ću uzmem ga. Tu je sad sa nama.
Interesantne su mace. Imali smo prije 3-4 godine 3 cuka, ali pokrepali od epilepsije bili stari.
Šire životinje nekakvu pozitivnu energiju.
Bella wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 8:18 pm![]()
nije zabranjeno, niti je protiv pravila. pisati o privatnim stvarima. zivotu. navikama. itd. kome se ne vidja ili prochita jednom. neche nastaviti ili hoche... na chitaocu je
. tako. nisi u pravu. shto smatrash da je pogreshno. niti mozesh zabraniti to. a, mozda mzoemo neshto od toga komntarisati. jer je javno napisano. chak nije ni pod zashtitom foruma
. pa kad neko napishe. da ima sex ujutru prije molitve. to je zbilja privatna stvar, meni kao chitaocu se stvori slika. te scene. i bude mi gadljivomada situacija ne bi bila da je ostal privatna.... ali. dosta govori o onome ko to poshe i koji je set u glavi. tako ,da mi je to znam da se sa tom osobom ne moze prichati o lichnim povjerljivim situacijama. jer ochito. ne razlikuje . gdje je nebo gdje je more..
![]()
Ko je napisao da ima sex ujutro prije molitve?
Mislim da ciljas na mene, ali ne sjecam se, dakle lazes.
Ako ipak istinu govoris nadji post i uvjeri ljude u svoju istinu.
Usput, to je jos jedna tvoja predrasuda.
Ljudi imaju sex, svi normalni, zdravi i mladi ljudi.
Moze prije molitve, moze poslije, moze bilo kada.
To sto je tebi gadljivo, to ne govori ni o kome nista, do samo o tebi.
Last edited by Peace on Wed Jun 10, 2026 11:39 pm, edited 1 time in total.
kod tebe uvijek ili .ili... pitash se, a i kad ti se kaze. ne prihvatash..
shta chitalac da radi sa takvima..
..pitash i odgovarash.

..pitash i odgovarash.
Nije ta.
Te crne su bile dvije seke.
Porasle otišle.
Al ponekad zna doći jedna od njih pa jede kod nas. I ode. Od te mace ima sada kod nas dvoje braco i seka. I oni imaju godinu sad. Kao ovaj bijeli.
DaBella wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:19 pmevo googlah
.. a zavisi i iz kojeg je govornog podruchja . vjerujem.. i i drugih objashnjenjaZaGondzija je stara bosanska rijec i u prevodi znaci momak a ne ljubavnik.
al su neprimjerna za forum..
. a jeste interesantno,kako se nisko ide s uvredama....samo ih treba potaknuti..ko sprej vode za travu
.naravno, da sam to znala.. i ochigledno bila na distanci
. jer zbilja shta prichati sa takvim osobama. bilo ovdje ili u RL. fu...
Ja samo ne znam i nikada mi neche biti jasno odakle toliko mrznhnje u ljudima. To ti je ono Bog da ali djavo ne da..ili nesto tako...
Uzash... Umjesto da ljudi budu bolji oni sve gori. I kraj tome se ne nazire...nazhalost...mozhda neki globalni rat i velika iskushenja pa ce biti bolji...
Ali bitno je svoj zhivot dobrim ljudima ispuniti...bez negative...Koliko covjek moze da utiche.
Znam sve...
naravno da nije 'gadljiv'Peace wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:38 pmKo je napisao da ima sex ujutro prije molitve?
Mislim da ciljas na mene, ali ne sjecam se, dakle lazes.
Ako ipak istinu govoris nadji post i uvjeri ljude u svoju istinu.
Usput, to je jos jedna tvoja predrasuda.
Ljudi imaju sex, svi normalni, zdravi i mladi ljudi.
Moze prije molitve, moze poslije, moze bilo kada.
To sto je tebi gadljivo, to ne govori ni o kome nista, do samo o tebi.
a ta rijech 'lazes' je naravno tebi normlana u rijechniku ochito .u kuchi ili ko zna gdje josh. jako neobrazovano izrazavanje
a:
.. ne mogu nachi. gdje se spominje molitva.. ali to je toSex je najljepsi ujutro, odmoren si od proslog dana i jos nisi umoren dolazecim. Radimo (vecina nas) i nismo tu jedni za druge u tim casovima.
Ljudi sami sa sobom prichaju u nedostatku drushtva...ili ako su mozhda privatno emocionalno izolovani...pa im to dodje kao neko olaksanje i neka alternativa. Da im padne kamen sa srca. Mislim tako je kod ovih zhena sto se udaju zbog para...pa covjek radi non stop nema vremena...pa gospodje sa strane mozhda nesto trazhe...neko razumijevanje...shta li...
Mada generalno ne treba puno ni razmishljati...bolje malo oko bashte...sport...neshto...
Mada generalno ne treba puno ni razmishljati...bolje malo oko bashte...sport...neshto...
ti i dalje dajesh ' dijagnoze' vjerujem da je uticaj slusnja. hafiza.. ali nishta ne primjenjujesh.sta savjetuje .. ili se ne sjechash
. ne mislim tako..Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:52 pmLjudi sami sa sobom prichaju u nedostatku drushtva...ili ako su mozhda privatno emocionalno izolovani...pa im to dodje kao neko olaksanje i neka alternativa. Da im padne kamen sa srca. Mislim tako je kod ovih zhena sto se udaju zbog para...pa covjek radi non stop nema vremena...pa gospodje sa strane mozhda nesto trazhe...neko razumijevanje...shta li...
Mada generalno ne treba puno ni razmishljati...bolje malo oko bashte...sport...neshto...![]()
. jednostavno se takvi rode.. .. i kroz zivot. iz nekog razloga.. postaju nametljive. to je neko dokazivanje.. shta li. ne znam .. nisam josh googlala
. ej ko ima para nije na forumu.
Ove zhene sto seksualno manipulishu jedino se u to pouzdaju jer je to jedini način da muskarca zadrzhe. Josh ga zavezu djecom, brakom, kreditima...i gotovo pasha moj.. odradila te...nema tebi mrdati...Kako su samo namazane nishta ravnopravnost i ti folovi...nego njiha njiha konjo
ojhaaa..
.. nadam se da nije u pitanju mrznja. u ovim dijalozima prisutna ..... izgubi se osjechaj razumnog rasudjivanja.. i naravno, tada ne biraju se rijechi da se zadovolji taj osjechaj .. i .pisu se uvredljive rijechi.. shto je zabrinjavajuche . i neochekivano... u zrelim godinama osoba. kad imaju sve u zivotu..
Imam ja para.Bella wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:56 pm. ne mislim tako..Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:52 pmLjudi sami sa sobom prichaju u nedostatku drushtva...ili ako su mozhda privatno emocionalno izolovani...pa im to dodje kao neko olaksanje i neka alternativa. Da im padne kamen sa srca. Mislim tako je kod ovih zhena sto se udaju zbog para...pa covjek radi non stop nema vremena...pa gospodje sa strane mozhda nesto trazhe...neko razumijevanje...shta li...
Mada generalno ne treba puno ni razmishljati...bolje malo oko bashte...sport...neshto...![]()
. jednostavno se takvi rode.. .. i kroz zivot. iz nekog razloga.. postaju nametljive. to je neko dokazivanje.. shta li. ne znam .. nisam josh googlala![]()
. ej ko ima para nije na forumu.![]()
Kome dokazivanje...narodu...??? Bjezh...nehljebi..besposlichari...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6986 Views
-
Last post by Vanilla
-