Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Bella, je li vidis da lazes? Tu nema pominjanja molitve.
To je istina iza koje ja stojim. Sex je najljepsi ujutro. S tim se slaze gotov sav normalan svijet.
Pa kako to rezonujes? Kako iskrivljus?
Ina, spomenuvsi rijec zagondjija, nije vas uvrijedila.
Ljudi to nije uvredna rijec , sta vam je
Ti nju jesi, u vise navrata, sad to ugledah..
Reci nekome da je dno od zene, Bella to je velika uvreda.
Zasto ti to tako ne vidis, to sami Bog zna.
Da li stvarno ne mozes…ne znam.
To je istina iza koje ja stojim. Sex je najljepsi ujutro. S tim se slaze gotov sav normalan svijet.
Pa kako to rezonujes? Kako iskrivljus?
Ina, spomenuvsi rijec zagondjija, nije vas uvrijedila.
Ljudi to nije uvredna rijec , sta vam je
Ti nju jesi, u vise navrata, sad to ugledah..
Reci nekome da je dno od zene, Bella to je velika uvreda.
Zasto ti to tako ne vidis, to sami Bog zna.
Da li stvarno ne mozes…ne znam.
Ma nemaju sve...ili mozhda imaju ali hoche hljeba preko pogache...pa se zatto tako ponasaju. Nezahvalne. To je to Bog da djavo ne da. Umjesto da svaki dan suchuraju na svemu ako imaju sve...ali ipak mislim da nemaju i da je to sve mozhda neka gluma...ili ovise od nekoga od muzheva...jer su se udale za pare...pa dok djeca porastu trpe...zbog para egzistencije...ako razumijesh...Bella wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:02 am.. nadam se da nije u pitanju mrznja. u ovim dijalozima prisutna ..... izgubi se osjechaj razumnog rasudjivanja.. i naravno, tada ne biraju se rijechi da se zadovolji taj osjechaj .. i .pisu se uvredljive rijechi.. shto je zabrinjavajuche . i neochekivano... u zrelim godinama osoba. kad imaju sve u zivotu..![]()
Be highirly man not sikirly man
ima svashta.Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:58 pmOve zhene sto seksualno manipulishu jedino se u to pouzdaju jer je to jedini način da muskarca zadrzhe. Josh ga zavezu djecom, brakom, kreditima...i gotovo pasha moj.. odradila te...nema tebi mrdati...Kako su samo namazane nishta ravnopravnost i ti folovi...nego njiha njiha konjoojhaaa..
danas mi jeda otac pricha. kcherka rodila dijete, nije u braku. i sad momak neche da prizna dijete kao i da placha alimnetaciju tkz.
. tuzili ga.. on u jednom razgovoru rekao ocu .da che napustiti zemlju. ovi to na rochistu rekli sudiji. i momku su uzeli pasosh.
. sad se pitam. djete se nosi 9 mjeseci.. vrijem kad se moze abortirati, ne znam da li momak znao da je ona trudna itd... i da li se protivio itd..
. tako ima raznih situacija.. i zbilja vama mushkarcima je opsanije biti u vezi. bas zbog..ako se desi 'skrivena zelja za djetetom
.ali, zar i zena zeli tako shto.. nije razumno..
.............................................................................................
opet 'lazesh'koristish
ti si jdna zena koja nema chast, sa mnom tipkati. s tkvim vikabularom ne prepoznajem osobu vrijednu moje paznje
.bjezzeno
.............................................................................................
Djete i preko stomaka je dokazan primjer kako muskarca zakovat... provjerena 100%Bella wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:07 amima svashta.Gudi wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 11:58 pmOve zhene sto seksualno manipulishu jedino se u to pouzdaju jer je to jedini način da muskarca zadrzhe. Josh ga zavezu djecom, brakom, kreditima...i gotovo pasha moj.. odradila te...nema tebi mrdati...Kako su samo namazane nishta ravnopravnost i ti folovi...nego njiha njiha konjoojhaaa..
danas mi jeda otac pricha. kcherka rodila dijete, nije u braku. i sad momak neche da prizna dijete kao i da placha alimnetaciju tkz.
. tuzili ga.. on u jednom razgovoru rekao ocu .da che napustiti zemlju. ovi to na rochistu rekli sudiji. i momku su uzeli pasosh.
. sad se pitam. djete se nosi 9 mjeseci.. vrijem kad se moze abortirati, ne znam da li momak znao da je ona trudna itd... i da li se protivio itd..
. tako ima raznih situacija.. i zbilja vama mushkarcima je opsanije biti u vezi. bas zbog..ako se desi 'skrivena zelja za djetetom
.ali, zar i zena zeli tako shto.. nije razumno..![]()
Dokazano Josh na selima...ako zhena ne zna kako shta u zivotu samo rashiri noge... i eto nafake... budi domaćica...i tak...
Mislim da neces imati ni prilike, jedna ce od nas otici.
Jadni muslimani. Evo hadisa.Poslanik ﷺ je rekao:
"Među ljudima koji će imati najgori položaj kod Allaha na Sudnjem danu je muškarac koji priđe svojoj ženi, i ona njemu, a zatim on/ona širi njene/njegove tajne."
(Sahih Muslim, br. 1437)
i dalje mislim da je samo. urodjena karakterna osobina.. neko je ovakav neko onakav.. chak ako uporedish djecu od istih roditelja . nadje se jedan .da strshi, da hoche da kontrolishe ostale, da sebi uzme najvishe itd. poznajem nekoliko familijarnih situacija s takvom shemomGudi wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:06 amMa nemaju sve...ili mozhda imaju ali hoche hljeba preko pogache...pa se zatto tako ponasaju. Nezahvalne. To je to Bog da djavo ne da. Umjesto da svaki dan suchuraju na svemu ako imaju sve...ali ipak mislim da nemaju i da je to sve mozhda neka gluma...ili ovise od nekoga od muzheva...jer su se udale za pare...pa dok djeca porastu trpe...zbog para egzistencije...ako razumijesh...![]()
pa i tvoj sluchaj je tako neshto ?
dvije sestre,,
..shtachesh
radi mene, nemoj izostajati.. si mi ok .
. ja zbog tebe nechu otichi. nije fer..
machke sestre...Bella wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:16 ami dalje mislim da je samo. urodjena karakterna osobina.. neko je ovakav neko onakav.. chak ako uporedish djecu od istih roditelja . nadje se jedan .da strshi, da hoche da kontrolishe ostale, da sebi uzme najvishe itd. poznajem nekoliko familijarnih situacija s takvom shemomGudi wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:06 amMa nemaju sve...ili mozhda imaju ali hoche hljeba preko pogache...pa se zatto tako ponasaju. Nezahvalne. To je to Bog da djavo ne da. Umjesto da svaki dan suchuraju na svemu ako imaju sve...ali ipak mislim da nemaju i da je to sve mozhda neka gluma...ili ovise od nekoga od muzheva...jer su se udale za pare...pa dok djeca porastu trpe...zbog para egzistencije...ako razumijesh...![]()
dvije sestre,,
..shtachesh![]()
Moguche ne znam...ali ima i toga.
Kazhe ovako
Zabranjeno je drugima prenositi ono što se doživljava pri intimnom odnosu
Allah Plemeniti je propisao da svaki detalj ljudskog života bude u skladu s Njegovim zakonima. Znajući prirodu čovjeka, jer ga je On i stvorio, On je odredio i pravila koja omogućuju da čovjek čuva i očuva tu svoju prirodu. S obzirom da je brak institucija koja čuva porodicu, islam joj pridaje poseban značaj. Otuda, Allah Plemeniti u brojnim ajetima i preko Svog Poslanika, s.a.v.s., određuje jasne smjernice kako da čovjek postupi u tom segmentu življenja, kako bi očuvao brak, ojačao porodicu i tako ozdravio društvo u cjelini.Strogo je zabranjeno drugima pričati ono što doživljavano prilikom intimnog odnosa ili opisivati sam čin tog odnosa. Allahov Poslanik, s.a.v.s., u hadisu koji prenosi Ebu Se’id el- Hudri, r.a., to jasno naglašava: Kod Allaha će Zaista, na Sudnjem danu imati najgori položaj onaj čovjek i žena koji budu imali intimni odnos, a onda otkriju te tajne!
Kad je najbolji seks

Prichajte o intimnim stvarima javno. Provaljujte zhene muzheve.
Sretni fake brakovi pa to zato shmekanje kad je shta najbolje. 
Prichajte o intimnim stvarima javno. Provaljujte zhene muzheve.
Aha...jeste...uvijek hoche neko nesto vishe...neki kompleks...ima tu genetike...neke...tak...Gudi wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:20 ammachke sestre...Bella wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:16 ami dalje mislim da je samo. urodjena karakterna osobina.. neko je ovakav neko onakav.. chak ako uporedish djecu od istih roditelja . nadje se jedan .da strshi, da hoche da kontrolishe ostale, da sebi uzme najvishe itd. poznajem nekoliko familijarnih situacija s takvom shemomGudi wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:06 amMa nemaju sve...ili mozhda imaju ali hoche hljeba preko pogache...pa se zatto tako ponasaju. Nezahvalne. To je to Bog da djavo ne da. Umjesto da svaki dan suchuraju na svemu ako imaju sve...ali ipak mislim da nemaju i da je to sve mozhda neka gluma...ili ovise od nekoga od muzheva...jer su se udale za pare...pa dok djeca porastu trpe...zbog para egzistencije...ako razumijesh...![]()
dvije sestre,,
..shtachesh![]()
zhivotinje...
Moguche ne znam...ali ima i toga.
U vezi kuche i onoga ...
Evo da se i ja uključim, pa neka se ljuti ko hoće.
Mislim da Bella zna biti predirektna, sarkastična i ponekad malo previše gruba, ali isto tako mislim da je među najiskrenijim osobama ovdje i to uvijek cijenim. Uključuje se u rasprave, nije aktivna samo na temama o vlastitom životu, self-improvementu i sličnim stvarima. Ima mišljenje i iznosi ga, kakvo god ono bilo. Cijenim ljude koji otvoreno kažu šta misle, sve dok govorimo o temama koje su stvar rasprave, a ne o nečemu što je suprotno osnovnim činjenicama (mislim konkretno na raspravu sa Cooliom o genocidu)
S druge strane, iako sam se na početku ove rasprave složila s nekim kritikama na Bellin račun i razumjela zašto je djelovala pregrubo, nastavak konverzacije koji sam sada pročitala pokazao mi je da i oni s „druge strane“ vrlo dobro znaju zabiberiti i spustiti. Prije svega mislim na izraz „zagonđija“ (da, to jeste uvredljivo i to poprilično), kao i na potezanje stvari s drugih foruma i priče tipa: „Ja sam te branila.“
Ako si nekoga branila, zašto mu to poslije nabijaš na nos? Onda ga nisi branila zato što si smatrala da je to ispravno u tom trenutku, nego možda zato da kontriraš nekome ili da ispadneš puna razumijevanja. Upravo zbog toga mi je ponekad draža Bellina gruboća od fejk podrške.
Što se tiče dijela rasprave o tome kome se šta čita i ko koliko piše o privatnom životu, ja sam na ovaj forum došla jer mi je trebao izduvni ventil i savjet u periodu kada sam prolazila kroz tešku situaciju. Tada sam podijelila neke vrlo lične stvari koje danas vjerovatno ne bih, ne zato što me je sram toga, nego zato što sam u međuvremenu pronašla druge načine da se nosim s problemima. Razumijem da je nekima forum i dalje takav ventil i to mi je sasvim okej. Svako bira šta će pisati i šta će čitati i ne vidim problem u tome.
Da li mi je nekad neugodno čitati opise nečijeg seksualnog života? Jeste. Ali ako neko želi i to dijeliti, njegovo pravo. Forum nije mjesto koje postoji samo da bi nama uvijek bilo ugodno.
I za kraj, malo me iznenadio komentar od Peace da se Coolio i ja uključimo, s obzirom na to da se ona nikada nije uključivala u ozbiljnije rasprave između nas dvoje. I to je sasvim validno i njeno pravo. Ali isto tako, ja nisam ovdje da bilo kome dajem potporu po automatizmu niti mislim da bi iko trebao očekivati takvu potporu od mene, kao ni da dajem mišljenje na neke rasprave i teme. Ako se niko ne uključuje kad se ja s nekim (uglavnom s Cooliom) raspravljam (vjerovatno da ne bi birao stranu), zašto bih ja? Ali evo jesam i pokušala sam stvarno objektivno sagledati ovo
Mislim da Bella zna biti predirektna, sarkastična i ponekad malo previše gruba, ali isto tako mislim da je među najiskrenijim osobama ovdje i to uvijek cijenim. Uključuje se u rasprave, nije aktivna samo na temama o vlastitom životu, self-improvementu i sličnim stvarima. Ima mišljenje i iznosi ga, kakvo god ono bilo. Cijenim ljude koji otvoreno kažu šta misle, sve dok govorimo o temama koje su stvar rasprave, a ne o nečemu što je suprotno osnovnim činjenicama (mislim konkretno na raspravu sa Cooliom o genocidu)
S druge strane, iako sam se na početku ove rasprave složila s nekim kritikama na Bellin račun i razumjela zašto je djelovala pregrubo, nastavak konverzacije koji sam sada pročitala pokazao mi je da i oni s „druge strane“ vrlo dobro znaju zabiberiti i spustiti. Prije svega mislim na izraz „zagonđija“ (da, to jeste uvredljivo i to poprilično), kao i na potezanje stvari s drugih foruma i priče tipa: „Ja sam te branila.“
Ako si nekoga branila, zašto mu to poslije nabijaš na nos? Onda ga nisi branila zato što si smatrala da je to ispravno u tom trenutku, nego možda zato da kontriraš nekome ili da ispadneš puna razumijevanja. Upravo zbog toga mi je ponekad draža Bellina gruboća od fejk podrške.
Što se tiče dijela rasprave o tome kome se šta čita i ko koliko piše o privatnom životu, ja sam na ovaj forum došla jer mi je trebao izduvni ventil i savjet u periodu kada sam prolazila kroz tešku situaciju. Tada sam podijelila neke vrlo lične stvari koje danas vjerovatno ne bih, ne zato što me je sram toga, nego zato što sam u međuvremenu pronašla druge načine da se nosim s problemima. Razumijem da je nekima forum i dalje takav ventil i to mi je sasvim okej. Svako bira šta će pisati i šta će čitati i ne vidim problem u tome.
Da li mi je nekad neugodno čitati opise nečijeg seksualnog života? Jeste. Ali ako neko želi i to dijeliti, njegovo pravo. Forum nije mjesto koje postoji samo da bi nama uvijek bilo ugodno.
I za kraj, malo me iznenadio komentar od Peace da se Coolio i ja uključimo, s obzirom na to da se ona nikada nije uključivala u ozbiljnije rasprave između nas dvoje. I to je sasvim validno i njeno pravo. Ali isto tako, ja nisam ovdje da bilo kome dajem potporu po automatizmu niti mislim da bi iko trebao očekivati takvu potporu od mene, kao ni da dajem mišljenje na neke rasprave i teme. Ako se niko ne uključuje kad se ja s nekim (uglavnom s Cooliom) raspravljam (vjerovatno da ne bi birao stranu), zašto bih ja? Ali evo jesam i pokušala sam stvarno objektivno sagledati ovo
Per aspera ad astra 
da u vezi kuche..i mislim da je zbilja zalosno,da se sve tako rasturi.
Jao jao
@Gudi @Ina @Bella @Peace Da samo možete sa strane pogledati na šta vam liči ovo što ste odradili danas
Ne zanima me, doslovno. Iskrvite se vaša stvar. Ja neću voditi vaše bitke. Ako želite da se nadmudrujete, vrijeđate, pokušavate poniziti jedne druge, izvolite. Tema je bez cenzure i brbljaonica i svojski ste joj opravdali naziv.
Realno, ničije nije za amnestirati a ni za izdvojiti kao gore od ostalog. Tako da, izvolite, ako se želite baviti ovim, imate moj blagoslov
Kao što sam rekao Gudiju, reći ću i ostalima - ono što pišete o drugima, govori više o vama, pa predstavite se dosljedno
Ako bude da pada mrtva glava, možda i reagujem, pa pometem, ali stvarno samo možda, sad zaista nemam ni mrvu volje da se bavim ovim više od ovoga. Imam pametnija posla. Bgm
@Gudi @Ina @Bella @Peace Da samo možete sa strane pogledati na šta vam liči ovo što ste odradili danas
Ne zanima me, doslovno. Iskrvite se vaša stvar. Ja neću voditi vaše bitke. Ako želite da se nadmudrujete, vrijeđate, pokušavate poniziti jedne druge, izvolite. Tema je bez cenzure i brbljaonica i svojski ste joj opravdali naziv.
Realno, ničije nije za amnestirati a ni za izdvojiti kao gore od ostalog. Tako da, izvolite, ako se želite baviti ovim, imate moj blagoslov
Kao što sam rekao Gudiju, reći ću i ostalima - ono što pišete o drugima, govori više o vama, pa predstavite se dosljedno
Ako bude da pada mrtva glava, možda i reagujem, pa pometem, ali stvarno samo možda, sad zaista nemam ni mrvu volje da se bavim ovim više od ovoga. Imam pametnija posla. Bgm
To da se ukljucis Biljka, bila je sala, zao mi je sto si shvatila pogresno.
U tom sam momentu htjela sve okrenuti na salu
Zbilja se nisam ni nadala da se ukljucis
Nisam tvoje rasprave s Cooliom nikad pratila.
Gdje je ko pisao svoja sexualna iskustva?
Upisati da je sex najljepsi ujutro je neki fact, ne iskustvo
U tom sam momentu htjela sve okrenuti na salu
Upisati da je sex najljepsi ujutro je neki fact, ne iskustvo
nikoga, tj ove dvije nisam prijavila za ' uvrede' kako god ko vidi i vaga.( pa i prijetnje za iznoshenje pisanih privatnih poruke . iz vremena kad je bila moderator je neoprostiva greshka)................... to su uvrede. bile na fb ig ili forumima....pogotovo od odraslih osoba koje i odgajaju familiju
...samo shuti i chitaj i ibreti se
a biljka i zvaka su trebale biti pomoch ugrozenim.. publika
Last edited by Bella on Thu Jun 11, 2026 1:10 am, edited 1 time in total.
Ako je bila šala, onda se izvinjavam.Peace wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 1:00 amTo da se ukljucis Biljka, bila je sala, zao mi je sto si shvatila pogresno.
U tom sam momentu htjela sve okrenuti na salu![]()
Upisati da je sex najljepsi ujutro je neki fact, ne iskustvo![]()
A ne znam, opet mi je neugodno za sex i tako neke stvari da čitam jer možda ne moramo to da znamo. Nisi opisivala seks, ali sad mogu da znam da se seksaš ujutro
Mada kažem, i ja sam dijelila lične stvari nekada, tako da razumijem. Više mislim da ti generalno puuuno više privatnog dijeliš ovdje (zato i možeš biti laka meta između ostalog). Ne smeta mi, dosta puta ne čitam kad je dugo. Ali da mislim da ti je forum neki izduvni ventil, mislim. I to je sasvim okej, sve je super dok se mi osjećamo super i ne želimo nekome drugome učiti loše. Tebi je ćejf opisati svoj dan ovdje? Ako ti to voliš, potpuno podržavam. Možda je bolji način nego neki moj ili nečiji drugi. I ja sam to radila kad mi je bio ćejf i mislim da dosta nas ima te faze kad se malo više raspravljamo ili malo više opišemo neke svakodnevne situacije.
I upravo se s tim da postovima pokušavaš privući neku pažnju ne bih složila sa Bellom i Gudijem. Mislim da samo želiš da ostaviš neki dnevni trag. Na kraju krajeva neke teme su baš tvoje, a s obzirom na tvoje tolike na godine na forumu, to se mora poštovati
Per aspera ad astra 
Nismo mi tako htjeli.
To shto su drugi mislili da samo oni imaju djecu i da njima treba. To je drugi par cipela. Opet smo na kraju bili poshteni. Jer smo mogli mnogo veche probleme da im napravimo i da se oni sekiraju i sijede.
Jednostavno nemash izbora kad neko hoche kao bubu da te zgnjavi. Samo se branish. Pa ili ili... To je tako.
Davati che svako dzevab odgovor Bogu. Ja nikome nisam pokušao ni pomislio a kamoli neshto uradio. A znash i sama shta je i koliko dugo je sve trajalo.
Hvala za utjesne rijeci.
Svako ima pravo na svoju razlicitost. Pokusati je gusiti je isto kao i oduzimanje prava na ono sto jesmo. Zbilja nisam znala da nekome smeta.
Ipak cu ovo primiti za lekciju i pokusat se pronaci negdje drugo na neko vrijeme.
Svako ima pravo na svoju razlicitost. Pokusati je gusiti je isto kao i oduzimanje prava na ono sto jesmo. Zbilja nisam znala da nekome smeta.
Ipak cu ovo primiti za lekciju i pokusat se pronaci negdje drugo na neko vrijeme.
Jako pošten i korektan post @biljkabiljka wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 12:51 amEvo da se i ja uključim, pa neka se ljuti ko hoće.
O chemu se radi.Bella wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 1:10 am![]()
nikoga, tj ove dvije nisam prijavila za ' uvrede' kako god ko vidi i vaga.( pa i prijetnje za iznoshenje pisanih privatnih poruke . iz vremena kad je bila moderator je neoprostiva greshka)................... to su uvrede. bile na fb ig ili forumima....pogotovo od odraslih osoba koje i odgajaju familiju![]()
...samo shuti i chitaj i ibreti sesrecha pa nemam takvu u kuchi.
a biljka i zvaka su trebale biti pomoch ugrozenim.. publika![]()
![]()
Shta je ba ovo

.( pa i prijetnje za iznoshenje pisanih privatnih poruke . iz vremena kad je bila moderator je neoprostiva greshka)................... to su uvrede. bile na fb ig ili forumima....pogotovo od odraslih osoba koje i odgajaju familiju
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6986 Views
-
Last post by Vanilla
-