Zene, zene...
Re: Zene, zene...
a, danas zene afganistana.. opet u tor...
https://www.instagram.com/reels/DZYOvtiE0Ty/
..bilo je sluchajeva na charshiji u sarajevu. da su neki. moralisti. napadali djevojke za 'skromno odijevanje'..
https://www.dw.com/en/afghanistan-talib ... a-77480609
..bilo je sluchajeva na charshiji u sarajevu. da su neki. moralisti. napadali djevojke za 'skromno odijevanje'..
.............................................................................................
Per aspera ad astra 
Ima sluchajeva u americi kod tebe...tuku muslimane i muslimanke uzash u sra se Amerika pretvorila...chifutska prchija...Bella wrote: ↑Tue Jun 09, 2026 11:40 pma, danas zene afganistana.. opet u tor...
Be highirly man not sikirly man
. ne znam za te sluchajeve.. daj neki link..
.............................................................................................
.. na balkanu. lov na zene..
Koliko ono ubistava, suicida , silovanja ima i SAD?
ne znam. to bude za svako mjesto lokalna vijest.. ali kolika je. takchno ima google
... mislim da mi, po ubistvima zena zadnjih godina. prednjachimo..
..sad je trend medju klincima .."Teen takeovers". po mrezama se oglase.da dodju na odredjeno mjesto. plaza/ park mall. i pocnu divjati.. bilo je i ubistava..
tako da je vlast poostrila kazne .chak i ako su klinci..
Kakva je tvoja mahala u Saraj sotiBella wrote: ↑Sun Jun 14, 2026 3:24 am![]()
ne znam. to bude za svako mjesto lokalna vijest.. ali kolika je. takchno ima google
... mislim da mi, po ubistvima zena zadnjih godina. prednjachimo..
..sad je trend medju klincima .."Teen takeovers". po mrezama se oglase.da dodju na odredjeno mjesto. plaza/ park mall. i pocnu divjati.. bilo je i ubistava..
tako da je vlast poostrila kazne .chak i ako su klinci..
Ima li tamo međaša i slično
mirnija je...npr Clearwater. ima dosta nashih. puno srba. i boshnjaka vjerujem tamo su i nashe prodavnice..
..doselio se novi komshija, par penzioneri.. i dobri su. aktivirao se u komuni. pomaze odrzavanju ali jutros otvorim garazu. kad neka brusilica bruji do vrata..
.imash tih osoba. zena pogotovo .izigravanje zrtvi.. naprave belaj . i kad reagujesh toliko se izvinjavaju. da si ti sad taj. uznemirator...
To je tip onih ljudi uvijek neshto oko kuche...ima toga i ovdje kod nas. Sijechu shumu drva , kose trimerom tak..Bella wrote: ↑Sun Jun 14, 2026 4:53 pm
mirnija je...npr Clearwater. ima dosta nashih. puno srba. i boshnjaka vjerujem tamo su i nashe prodavnice..
..doselio se novi komshija, par penzioneri.. i dobri su. aktivirao se u komuni. pomaze odrzavanju ali jutros otvorim garazu. kad neka brusilica bruji do vrata... ogrnrm suknju
izdjem. reko. jel bash vrijeme za taj poao .u nedelju..
on se poche izvinjavati. nasmijan je bio. shto je pozitivno. i ja sam imala osmjeh..ali.. zar moramo tako.
.imash tih osoba. zena pogotovo .izigravanje zrtvi.. naprave belaj . i kad reagujesh toliko se izvinjavaju. da si ti sad taj. uznemirator..... da trebash da je tjeshish itd
![]()
Chiste peru...
Neka nije monotono...pustahija...sjede li kod tebe u bashtama dvorishtu...ima li bbq?
Fino je i to kad se odrzhava...da je uredno sve... lijepo... zbog lopova...da nije zapushteno...
Nije da bi tebe neko uznemiravao. Ima kod mene toga nedjeljom... tak...pola sata , sat...i ne chuje se nishta...nije covjek u sumi sam.
Kakve zhene...sad ..ti samo o nekakvim zhenama...
Kod mene je komshinca sve poshidhala prošle godine...sad puno sunca..
. to je njegov doprinos . manje mi svi plachamo onda za odrzavanje.. ima ih dvojica ..
ali. zashto nedeljom.... i sad se ja loshe osjecham. jer sam reagovala..ali.. ako pustim. shta me cheka..dalje.. uvijek je dilema prisutna, treba li ili ne ..
..zar nije bolje. da imash 'hladovine'?
tema je zene.. daj neku sliku.. da zamazeno trag vlasniku.... #naljutitchese
. kendall... uvijek top. njen stylaing.... po mom ukusu
shminka...

Ima klima, ima suncobran ima tenda, ima shlauf...tak..Bella wrote: ↑Sun Jun 14, 2026 5:23 pm. to je njegov doprinos . manje mi svi plachamo onda za odrzavanje.. ima ih dvojica ..![]()
ali. zashto nedeljom.... i sad se ja loshe osjecham. jer sam reagovala..ali.. ako pustim. shta me cheka..dalje.. uvijek je dilema prisutna, treba li ili ne ..![]()
..zar nije bolje. da imash 'hladovine'?![]()
Ma zaraslo šuma ba
Zmija baja pauci krpelji...svega
Shta te cheka....Sarajsota te cheka....gdje obala more kod tebe?
Ima hiljade nekih instagramusha...sve ko jaje jajetu
a..vidi ove poze . izbachen kuk
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1969 Views
-
Last post by Bella
-
- 4 Replies