Za koga glasati?
Re: Za koga glasati?
u kampanjama. kandidati mogu obechavati kule . ali svi znaju da sve obechano ne moze prochi.. ali. narod je u stanju.kad bira. tada su ochi velike. a nishta ne vide. i da vide i izadju i glasaju.. i pobijedi ..kojih je bilo vishe.
.kako god .poshteno je .
..trump je ismijavao sve zivo. znalo se da neche nishta od toga biti.ali svi che gurati to.kao ozbiljno.. cijela industrija oko izbora. medije itd.. svi zive od takvih..
najvishe pate , njegovi glasachi. to su oni najnizi jadnici. koji zive od socijalne pomochi. ukinuo je sve office, tako da invalid treba da komunicira preko kompjutera i zakaze sastanak..
i taj che opet glasati za trumpa.. jer sad je obecho da che biti para ko kishe
..
i svi se vrte.samo mijenjau stolice svakih 4 godine. neche se previshe ni zamjerati,jer ne znaju .s kim che biti u sljedechem krugu
daj. da ne crtamo vishe sheme...
e,da . eno ga bakir u bosni .opet hoche na vlast.
.............................................................................................
Nije posteno jer ne pobedjuje kojih ima vise nego onaj koga zapad odredi iliti ta neka nazovi elita ciji se zadaci sprovode. Opoziciju takvom sistemu nemas ni na jednoj televiziji, niti u jednim novinama. Mota se jedan te isti krug ljudi koje kontrolisu jedni te isti ljudi. Izbori su budalastina koja se izvodi cisto da ljudi veruju da su bitni i da od njih nesto zavisi.
Tako da tu nicega postenog nema
Tako da tu nicega postenog nema
.............................................................................................
Kovačević o navijanju za Hrvatsku: 'Nemojte da sad ustanem i izađem iz studija'[/quote ]
Ustani![]()
Bliži nam se Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da ćete gledati. Sada je pitanje: za koga ćete navijati, za Bosnu i Hercegovinu ili Hrvatsku?", upitala je voditeljica.
Kovačević je na pitanje najprije reagirao protupitanjem.
"Kakvo je to pitanje?", rekao je..zatim poručio kako će nedvojbeno navijati za Bosnu i Hercegovinu, pritom se osvrnuvši i na vlastitu ratnu prošlost.kao da je iscenirano..
pred izbore . da se predstavi
..
https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... ja/257934/
..pitanje nije ..pristojno..
Kako novinari po naredjenu zamlacuju ljude ali i treba tako kada je narod plitak
da kao i ovaj odgovor. zna se . pisao sam... ne da mi se vishe. pa kad je tako. ne pishi
. novinati imaju kodeks ponashanja.... i sami odluchuju. kako che neku situaciju . predstaviti kojim rijechnikom.. nekada tako da chitalac nishta ne skonta. nekada , da udovolji shto masa zeli chuti ..
. ima pritisaka. evo . trump je primer . napada na pojedine kuche... uskrachuje im drzavnu pomoch. gasi agencije . lichno novinare vrijedja i odbija odgovoriti na njihova pitanja tj njihovih kucha
.
meni novinar nema moch, da chu na osnovu njega i nj. preporuka . glasati za kandidata
..
Novinari su davno izgubili kodeks. Citaju i piru sta im se kaze. Jedni su dobili ulogu da podrzavaju vlast a drugi da glume opoziciju. I ti drugi loze narod kako je vlast ugrozena i satro otkrivaju nesto. Obicna baljezgarija
Politicar dodje u Davos na svetski ekonomski forum i tamo dobija instrukcije sta treba u toj godini odraditi. I tako svake godine. Kada neko gde je narod budan ne uspe to, poture novog prevaranta koji je kao opozicija pa satro pobedi vlast, narod se raduje,vraca kucama,prekida proteste a taj novi samo nastavi gde je prethodnik stao. Sve druge price su sarena laza
ok , gdje ti nadjesh informacije. koje te zanimaju.. pogotovo situacije u svijetu?
Gdje si chitao, o dogadjaima na balkanu '92 - '96 ....... pa do 2026
Ako kazem da su novinari ostali bez kodeksa ne znaci da ga nikada nisu imali. Nekada su novinari bili profesionalci a danas obicne kursadzije i potplaceni likovi. Reci cu cast izuzecima ali su takvi verovatno na nizim mestima i sklonjeni u stranu.
O desavanjima u svetu ne verujem nista jer su bezbroj puta lagali. Verovatno nesto i istinito kazu ali ja licno njima nista ne verujem bas zato sto sam ubedjen kako to sve funkcionise. A i bivsa devojka mi je novinarka kurira i znam kako to sve ide.
nismo znali shta ne znamo.. danas jednu vijest mozesh nachi na bezbroj .izvora... manje vishe ,kad se opisuje dogadjaj.. imamo snimak imamo i komentar. nekada taj komentar ne ide uz sliku..Coolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 8:02 pmAko kazem da su novinari ostali bez kodeksa ne znaci da ga nikada nisu imali. Nekada su novinari bili profesionalci a danas obicne kursadzije i potplaceni likovi. Reci cu cast izuzecima ali su takvi verovatno na nizim mestima i sklonjeni u stranu.
O desavanjima u svetu ne verujem nista jer su bezbroj puta lagali. Verovatno nesto i istinito kazu ali ja licno njima nista ne verujem bas zato sto sam ubedjen kako to sve funkcionise. A i bivsa devojka mi je novinarka kurira i znam kako to sve ide.
tako je bilo nekada ..
sad je sve tu. na dlanu. od nas/ nasheg . stava/uvjerenja ,.... zavisi .kako razumojemo 'istinu'
a bivsha devojka. da je bila neka ne bi bila bivsha
ok jedan izvor imash .
Ne trebaju meni izvori, dovoljno mi je to sto sam se mnogo puta uverio da lazu. Novinari su masinerija vlasti i lazne opozicije koji su tu da nesto prikriju,sakriju, sklone u stranu pa te samim tim izbombarduju gomilom gluposti. Niti novine treba citati, niti televizor treba gledati,tacnije dnevnike i ostalo. Samo sport i serije/filmovi...Bella wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 8:23 pmnismo znali shta ne znamo.. danas jednu vijest mozesh nachi na bezbroj .izvora... manje vishe ,kad se opisuje dogadjaj.. imamo snimak imamo i komentar. nekada taj komentar ne ide uz sliku..Coolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 8:02 pmAko kazem da su novinari ostali bez kodeksa ne znaci da ga nikada nisu imali. Nekada su novinari bili profesionalci a danas obicne kursadzije i potplaceni likovi. Reci cu cast izuzecima ali su takvi verovatno na nizim mestima i sklonjeni u stranu.
O desavanjima u svetu ne verujem nista jer su bezbroj puta lagali. Verovatno nesto i istinito kazu ali ja licno njima nista ne verujem bas zato sto sam ubedjen kako to sve funkcionise. A i bivsa devojka mi je novinarka kurira i znam kako to sve ide.kao kad opisuju djevojku/ oborila je sve. zanijemili su..
po tvom /mom opazanju. desi se i da nije bash
tako je bilo nekada ..
sad je sve tu. na dlanu. od nas/ nasheg . stava/uvjerenja ,.... zavisi .kako razumojemo 'istinu'
a bivsha devojka. da je bila neka ne bi bila bivsha![]()
ok jedan izvor imash .
Totalno se iskljuciti iz svega sto laprdaju
Coolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 10:38 pmNe trebaju meni izvori, dovoljno mi je to sto sam se mnogo puta uverio da lazu. Novinari su masinerija vlasti i lazne opozicije koji su tu da nesto prikriju,sakriju, sklone u stranu pa te samim tim izbombarduju gomilom gluposti. Niti novine treba citati, niti televizor treba gledati,tacnije dnevnike i ostalo. Samo sport i serije/filmovi...
Totalno se iskljuciti iz svega sto laprdaju
. ............. filmovi/serije
i tako kroz filmove /.serije. neki su stekli utisak. da je to stanje,. shto njih ne privlachi. shto je zlo amerika je zlo? znam ja .... itd..Filmovi nisu nužno kreirani kao organizovani planovi za prenos skrivenih agendi, ali su izuzetno moćan alat za oblikovanje kulturnih normi, vrednosti i društvenih stavova. Kroz narative, vizuelni sadržaj i uticaj na emocije, oni prirodno normalizuju određene ideje i načine razmišljanja u javnosti.
I na forumima ima laprdanja ali to ne oblikuje zivot ljudi. Narod gleda dnevnik i veruje u sve sto mu se servira. Da se ne vracam na korona predstavu i sirenje straha. Inace sto se filmova i serija tice tacno je da postoje oni/e koji/e nam kazu sta ce se dogoditi sto znaci da je sve to neko isplanirao. Smesno ili ne,to je tako.Bella wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 11:11 pmCoolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 10:38 pmNe trebaju meni izvori, dovoljno mi je to sto sam se mnogo puta uverio da lazu. Novinari su masinerija vlasti i lazne opozicije koji su tu da nesto prikriju,sakriju, sklone u stranu pa te samim tim izbombarduju gomilom gluposti. Niti novine treba citati, niti televizor treba gledati,tacnije dnevnike i ostalo. Samo sport i serije/filmovi...
Totalno se iskljuciti iz svega sto laprdajua forumi se mogu pratiti . tu nema 'laprdanja'
. ............. filmovi/serije
i tako kroz filmove /.serije. neki su stekli utisak. da je to stanje,. shto njih ne privlachi. shto je zlo amerika je zlo? znam ja .... itd..Filmovi nisu nužno kreirani kao organizovani planovi za prenos skrivenih agendi, ali su izuzetno moćan alat za oblikovanje kulturnih normi, vrednosti i društvenih stavova. Kroz narative, vizuelni sadržaj i uticaj na emocije, oni prirodno normalizuju određene ideje i načine razmišljanja u javnosti.![]()
. na neki nachin .oblikuje ... i ovdje se svashta servira. pishe.Coolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 11:45 pmI na forumima ima laprdanja ali to ne oblikuje zivot ljudi. Narod gleda dnevnik i veruje u sve sto mu se servira. Da se ne vracam na korona predstavu i sirenje straha. Inace sto se filmova i serija tice tacno je da postoje oni/e koji/e nam kazu sta ce se dogoditi sto znaci da je sve to neko isplanirao. Smesno ili ne,to je tako.
.. jel mislish, da chlanovi pisu 'istinu" vezano za bilo koju temu/ dogadjaje/o sebi
zar nije plan. neophpdan u zivotu. za sve. ciljeve. potrebe . itd.. ako je neko za nas isplanirao.. pa. pregledat opcije i odluchiti .da li da ih slijedimo..
Nisu oni kvalitetni sklonjeni u stranu jer nisu potplaćeni, već zato što nisu zanimljivi narodnim masama. Najviše se gleda i voli laprdanje ili neke trivijalnosti. Oni kvalitetni su tu, samo ti ne padnu za oči od klauna, odnosno nisu ti zanimljivi, ni tebi, ni ostalim gledateljima i čitateljimaCoolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 8:02 pmAko kazem da su novinari ostali bez kodeksa ne znaci da ga nikada nisu imali. Nekada su novinari bili profesionalci a danas obicne kursadzije i potplaceni likovi. Reci cu cast izuzecima ali su takvi verovatno na nizim mestima i sklonjeni u stranu.
Per aspera ad astra 
Jos ne videh novinara da pise o ozbiljnim temama. Tu je da izvede laznu senzaciju na koju ce se narod primiti i to je to. Sve vide i cuju ali ono sto treba e tu su slepi. U stanju su da objavljuju sta su neki debili pisali po twiteru,tik toku itd.ali na ono sto milioni ljudi pisu (prskanja iz aviona recimo) e tu se prave mutavi ili ismeju to. Nema niti jednog da izgura pricu do kraja. Tako da su za mene gotovo svi klovnovi koji odigravaju svoju ulogu bas kao i poznate licnosti (govorim na svetskom nivou) pocevsi od holivudskih glumaca,preko pevaca pa sve do sportista.biljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 1:01 amNisu oni kvalitetni sklonjeni u stranu jer nisu potplaćeni, već zato što nisu zanimljivi narodnim masama. Najviše se gleda i voli laprdanje ili neke trivijalnosti. Oni kvalitetni su tu, samo ti ne padnu za oči od klauna, odnosno nisu ti zanimljivi, ni tebi, ni ostalim gledateljima i čitateljimaCoolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 8:02 pmAko kazem da su novinari ostali bez kodeksa ne znaci da ga nikada nisu imali. Nekada su novinari bili profesionalci a danas obicne kursadzije i potplaceni likovi. Reci cu cast izuzecima ali su takvi verovatno na nizim mestima i sklonjeni u stranu.
Moj načelnik je totalno preuredio grad, doslovno neprepoznatljiv u odnosu na kako je bilo prije.
Tako da, nek je zavrtao sebi koliko god, odradio je puno za nas. Drugi zavrću sebi a ne vidiš nikakve koristi od toga. Tako da… bar za lokalne izbore znam za koga ću
Tako da, nek je zavrtao sebi koliko god, odradio je puno za nas. Drugi zavrću sebi a ne vidiš nikakve koristi od toga. Tako da… bar za lokalne izbore znam za koga ću
Aaa ti hoćeš teoretičara zavjera? Mladen Marić i emisija "Paralele"Coolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 5:45 amJos ne videh novinara da pise o ozbiljnim temama. Tu je da izvede laznu senzaciju na koju ce se narod primiti i to je to. Sve vide i cuju ali ono sto treba e tu su slepi. U stanju su da objavljuju sta su neki debili pisali po twiteru,tik toku itd.ali na ono sto milioni ljudi pisu (prskanja iz aviona recimo) e tu se prave mutavi ili ismeju to. Nema niti jednog da izgura pricu do kraja. Tako da su za mene gotovo svi klovnovi koji odigravaju svoju ulogu bas kao i poznate licnosti (govorim na svetskom nivou) pocevsi od holivudskih glumaca,preko pevaca pa sve do sportista.biljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 1:01 amNisu oni kvalitetni sklonjeni u stranu jer nisu potplaćeni, već zato što nisu zanimljivi narodnim masama. Najviše se gleda i voli laprdanje ili neke trivijalnosti. Oni kvalitetni su tu, samo ti ne padnu za oči od klauna, odnosno nisu ti zanimljivi, ni tebi, ni ostalim gledateljima i čitateljimaCoolio wrote: ↑Mon Jun 15, 2026 8:02 pm
Ako kazem da su novinari ostali bez kodeksa ne znaci da ga nikada nisu imali. Nekada su novinari bili profesionalci a danas obicne kursadzije i potplaceni likovi. Reci cu cast izuzecima ali su takvi verovatno na nizim mestima i sklonjeni u stranu.
Per aspera ad astra 
naravno da ne vidish, nije na tvom .algoritmu...
ukini prachenje ..
A sta je teorija zavere?biljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 12:33 pmAaa ti hoćeš teoretičara zavjera? Mladen Marić i emisija "Paralele"Coolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 5:45 amJos ne videh novinara da pise o ozbiljnim temama. Tu je da izvede laznu senzaciju na koju ce se narod primiti i to je to. Sve vide i cuju ali ono sto treba e tu su slepi. U stanju su da objavljuju sta su neki debili pisali po twiteru,tik toku itd.ali na ono sto milioni ljudi pisu (prskanja iz aviona recimo) e tu se prave mutavi ili ismeju to. Nema niti jednog da izgura pricu do kraja. Tako da su za mene gotovo svi klovnovi koji odigravaju svoju ulogu bas kao i poznate licnosti (govorim na svetskom nivou) pocevsi od holivudskih glumaca,preko pevaca pa sve do sportista.biljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 1:01 am
Nisu oni kvalitetni sklonjeni u stranu jer nisu potplaćeni, već zato što nisu zanimljivi narodnim masama. Najviše se gleda i voli laprdanje ili neke trivijalnosti. Oni kvalitetni su tu, samo ti ne padnu za oči od klauna, odnosno nisu ti zanimljivi, ni tebi, ni ostalim gledateljima i čitateljima
Daj mi ozbiljnog novinara koji pise na temu zaprasivanja ili sta god vec rade iz aviona. Nesto rade a sta, to ne znamo. Nema ko da pokrene temu osim kada treba da ismejavaju milione ljudi koji skrecu paznju na to
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 127 Replies
- 2370 Views
-
Last post by Bella