Šta ste jeli danas
Re: Šta ste jeli danas
Ako jedes iz konzerve ribu..izbor je. Skusha.najukusnija.losos.pa tuna..

.............................................................................................
maima ih svakakvih...pravim ih sa pastom...i sa sosovima...te kombinacije...da je neshto sa kashikom...a treba minimum vremena za pripremu...
shta ti jedesh...?
Be highirly man not sikirly man
.kod mene su samo za lunch.. onave kakve su u konzervi.. ne jedem nj. ulje. najbolje samo hljeb..ili krompir salata
..
. pa. jedem. kako objasniti. kao da sam na plazi u hrvatskoj..tj paradajz turista
hrana gdje se osjete prirodne arome
. ako mi treba 'sos' . kashika pavlake ili kashika majoneze. .kechap ne jedem .. itd
.ulje sa aromom.. pistacije , hemp, tartufa...
.............................................................................................
Koji paradajz pikolo?Bella wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 2:33 pm.kod mene su samo za lunch.. onave kakve su u konzervi.. ne jedem nj. ulje. najbolje samo hljeb..ili krompir salata
..rijetko jedem jela na kashiku.. jedino je korist za shpagete..
![]()
. pa. jedem. kako objasniti. kao da sam na plazi u hrvatskoj..tj paradajz turista![]()
hrana gdje se osjete prirodne arome
. ako mi treba 'sos' . kashika pavlake ili kashika majoneze. .kechap ne jedem .. itd
.ulje sa aromom.. pistacije , hemp, tartufa...to je to. uzivajte uz kashiku vegete otrova..
![]()
a volim paradjaz. to mi je ljeto. relaksancija.. miris..
volim ga i ja...bash da neki shmek u hrani...
pravi sam danas pljeskavice sa paradajzom i mini somunom...super
volim i salatu paradajz, kupus, sirche...
sad malo tuchem po treshnjama..
znajuchi te. ne svojim
ma odoh ja
kuoljene Boga mi...a evo imam ih u bashti..Bella wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 6:49 pmznajuchi te. ne svojim
ma odoh japar minuta
samo spavash...ko machka...jede i spava...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 185 Replies
- 4433 Views
-
Last post by Peace
-