Za koga glasati?
Re: Za koga glasati?
..nisu uopste bitni, da bi na osnovu njihovih izvjeshtaja sklopila sliku 'dogadjaja' da. oni su ti. iznesu situaciju.. kako che je lichno preprichati l ko su..
pa evo. ti .
kako si opisao i donio zakljuchak.. gdje je sve napisano..(nashe nedavno chaskanje peace i mene ) . stvarni uchesnici.. odvijalo se u zivo .......si .. po meni. tototalno pristrasno predstavio situaciju . zashto . ja znam tachno. ti to nikad nechesh napisati .. zashto... jer si takav... i znajuchi te . sve tvoje buduche opise situacija , osjechaja. gledam pod lupom. konsultujem ostale izvore ako ih ima ..
tako i novinari..
.............................................................................................
Nedavno nisam delovao nimalo pristrasno. A novinari ce se baviti onom pricom za koju dobije odobrenje i na taj nacin svako od njih ima svoju ulogu koju odigra.Bella wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 3:42 pmshta sad. novinari neka, uticajna stavka
..nisu uopste bitni, da bi na osnovu njihovih izvjeshtaja sklopila sliku 'dogadjaja' da. oni su ti. iznesu situaciju.. kako che je lichno preprichati l ko su..![]()
pa evo. ti .
kako si opisao i donio zakljuchak.. gdje je sve napisano..(nashe nedavno chaskanje peace i mene ) . stvarni uchesnici.. odvijalo se u zivo .......si .. po meni. tototalno pristrasno predstavio situaciju . zashto . ja znam tachno. ti to nikad nechesh napisati .. zashto... jer si takav... i znajuchi te . sve tvoje buduche opise situacija , osjechaja. gledam pod lupom. konsultujem ostale izvore ako ih ima ..![]()
tako i novinari..ljudi ..ziva bicha. imaju svoje mane /vrline. ko zn sta josh ..
i oni kad zavrshe izvjeshtaj stoje iz napisanog i nigdje ne napishu ,,morali smo''
.. vidish kako to izgleda slikovito napisano. 'nisam djelovao'.. ja kao chitalac ovdje i pratim te. uvidjela sam .da se u mnogo chemu ne slazem sa tobom. i dogdjaje koje ti opisujesh i moje vidjenje istih .se razliuju.. (politika)
tako vjerujem da i i ti pratish pisanje na DM i pojedinih . nekima vjerujesh nekima ne. ponajvishe vjerujesh tiktoku. i to je tvoj izbor.
.zakljuchak.. nema dalje diskusije
.............................................................................................
Zaprašivanja iz zraka i ostale slične budalaštine. Dala sam ti ime novinara koji se bavio tim tvojim temama. Ne znam kako su ga drugi doživljavali. Ja sam bila mala i bio mi je smiješan, kad sam narasla postalo mi je jasno da sve što je taj čiko pričao i svaka teorija zavjere ima dozu ruske propagande u sebiCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 3:06 pmA sta je teorija zavere?biljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 12:33 pmAaa ti hoćeš teoretičara zavjera? Mladen Marić i emisija "Paralele"Coolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 5:45 am
Jos ne videh novinara da pise o ozbiljnim temama. Tu je da izvede laznu senzaciju na koju ce se narod primiti i to je to. Sve vide i cuju ali ono sto treba e tu su slepi. U stanju su da objavljuju sta su neki debili pisali po twiteru,tik toku itd.ali na ono sto milioni ljudi pisu (prskanja iz aviona recimo) e tu se prave mutavi ili ismeju to. Nema niti jednog da izgura pricu do kraja. Tako da su za mene gotovo svi klovnovi koji odigravaju svoju ulogu bas kao i poznate licnosti (govorim na svetskom nivou) pocevsi od holivudskih glumaca,preko pevaca pa sve do sportista.
Per aspera ad astra 
Moj stav je da ne verujem ni ruskoj ni americkoj propagandi. Za mene su to dve iste strane koji sprovode agendu dok ljudi veruju da su u svadji,na ivici rata i ostale budalastine.A de mi reci posto je teorija zavere u pitanju, a sta je to sto rade na nebu? Prosvetli me posto si odrasla i shvatila sta je u pitanjubiljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:13 pmZaprašivanja iz zraka i ostale slične budalaštine. Dala sam ti ime novinara koji se bavio tim tvojim temama. Ne znam kako su ga drugi doživljavali. Ja sam bila mala i bio mi je smiješan, kad sam narasla postalo mi je jasno da sve što je taj čiko pričao i svaka teorija zavjere ima dozu ruske propagande u sebi
Ne znam koliko ti je godina kada ne mozes shvati razliku izmedju tik toka i onoga sto neko postavi crno na belo kao dokaz necega. Znaci ako je televizija prikazala recimo kao u doba korone bolnicu gde radi moja sestra da je puna zarazenih,na respiratoru 36-oro ljudi a moja sestra svojim ocima videla da je tu samo jedan covek i to sa vise bolesti. I zamisli da je stavila video prazne bolnice na tik toku. Po tvojim recima ja bih trebao da se smejem tome a da verujem televiziji. Kakve veze ima gde neko objavi dokaz necega? Zato sto razmisljate bukvalno zato i verujete u sve sto se servira.Bella wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:09 pmi oni kad zavrshe izvjeshtaj stoje iz napisanog i nigdje ne napishu ,,morali smo''![]()
.. vidish kako to izgleda slikovito napisano. 'nisam djelovao'.. ja kao chitalac ovdje i pratim te. uvidjela sam .da se u mnogo chemu ne slazem sa tobom. i dogdjaje koje ti opisujesh i moje vidjenje istih .se razliuju.. (politika)
tako vjerujem da i i ti pratish pisanje na DM i pojedinih . nekima vjerujesh nekima ne. ponajvishe vjerujesh tiktoku. i to je tvoj izbor.
.zakljuchak.. nema dalje diskusijesve transparento.
hochesh da kazesh da sam imbecil. ok moze i to. ja znam koliko ti je godina. i ne vezem to s tvojim stavovima... vezem shto pishesh .kako pishesh i koji su ti izvori informacijaCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:28 pmNe znam koliko ti je godina kada ne mozes shvati razliku izmedju tik toka i onoga sto neko postavi crno na belo kao dokaz necega. Znaci ako je televizija prikazala recimo kao u doba korone bolnicu gde radi moja sestra da je puna zarazenih,na respiratoru 36-oro ljudi a moja sestra svojim ocima videla da je tu samo jedan covek i to sa vise bolesti. I zamisli da je stavila video prazne bolnice na tik toku. Po tvojim recima ja bih trebao da se smejem tome a da verujem televiziji. Kakve veze ima gde neko objavi dokaz necega? Zato sto razmisljate bukvalno zato i verujete u sve sto se servira.
zakljuchih .da i nemash puno izvora informacija. vech pishehs po svojim nekim .moram napisato ''opsesijama''. jako uochljive.. tako da razumojme tvoj stav i mishlhenja
neka nas bukavalista.. i neka smo blechci da u sve vjerujemo
ali. ne ubjedjujemo druge da nas slijede.. .. s time se koristechi uvredama..
jednostavno si bezveznjakovich
Neću se zamajavati da ti objašnjavam kako avioni i fizika funkcionišu. Google je besplatanCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:19 pmMoj stav je da ne verujem ni ruskoj ni americkoj propagandi. Za mene su to dve iste strane koji sprovode agendu dok ljudi veruju da su u svadji,na ivici rata i ostale budalastine.A de mi reci posto je teorija zavere u pitanju, a sta je to sto rade na nebu? Prosvetli me posto si odrasla i shvatila sta je u pitanjubiljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:13 pmZaprašivanja iz zraka i ostale slične budalaštine. Dala sam ti ime novinara koji se bavio tim tvojim temama. Ne znam kako su ga drugi doživljavali. Ja sam bila mala i bio mi je smiješan, kad sam narasla postalo mi je jasno da sve što je taj čiko pričao i svaka teorija zavjere ima dozu ruske propagande u sebi
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:43 pmNeću se zamajavati da ti objašnjavam kako avioni i fizika funkcionišu. Google je besplatanCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:19 pmMoj stav je da ne verujem ni ruskoj ni americkoj propagandi. Za mene su to dve iste strane koji sprovode agendu dok ljudi veruju da su u svadji,na ivici rata i ostale budalastine.A de mi reci posto je teorija zavere u pitanju, a sta je to sto rade na nebu? Prosvetli me posto si odrasla i shvatila sta je u pitanjubiljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:13 pm
Zaprašivanja iz zraka i ostale slične budalaštine. Dala sam ti ime novinara koji se bavio tim tvojim temama. Ne znam kako su ga drugi doživljavali. Ja sam bila mala i bio mi je smiješan, kad sam narasla postalo mi je jasno da sve što je taj čiko pričao i svaka teorija zavjere ima dozu ruske propagande u sebi
Gde si pronasla uvredu u napisanom?Bella wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:39 pmhochesh da kazesh da sam imbecil. ok moze i to. ja znam koliko ti je godina. i ne vezem to s tvojim stavovima... vezem shto pishesh .kako pishesh i koji su ti izvori informacijaCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:28 pmNe znam koliko ti je godina kada ne mozes shvati razliku izmedju tik toka i onoga sto neko postavi crno na belo kao dokaz necega. Znaci ako je televizija prikazala recimo kao u doba korone bolnicu gde radi moja sestra da je puna zarazenih,na respiratoru 36-oro ljudi a moja sestra svojim ocima videla da je tu samo jedan covek i to sa vise bolesti. I zamisli da je stavila video prazne bolnice na tik toku. Po tvojim recima ja bih trebao da se smejem tome a da verujem televiziji. Kakve veze ima gde neko objavi dokaz necega? Zato sto razmisljate bukvalno zato i verujete u sve sto se servira.
zakljuchih .da i nemash puno izvora informacija. vech pishehs po svojim nekim .moram napisato ''opsesijama''. jako uochljive.. tako da razumojme tvoj stav i mishlhenja
neka nas bukavalista.. i neka smo blechci da u sve vjerujemo
ali. ne ubjedjujemo druge da nas slijede.. .. s time se koristechi uvredama..
jednostavno si bezveznjakovich![]()
Ne ubedjujem te vec govorim da to sto neko izbaci nesto na tom tik toku ne znaci automatski da je glupost
ne trazim specifichno. ali kad ti napishe npr.. mlad si, nisi proshao kroz heke faze i tako . hipotetichki . je . na neki nachin uvreda.
. nije mi namjera,sad pisati shta i kako treba neko da se ponasha... ko nas vrsti u krug istih nekih chinjenica. dodje vreme da pobegnemo..
..za koga trenutno glasati... gledam shta ja dobijam od obechanja koje nude... ako mi vechina odgovara .podrzavam. za tog i glasam. nije me briga koja je partija. previshe..
Avioni ostavljaju tragove još od Drugog svjetskog rata. Samoe što danas ima mnogo više avionskog saobraćaja nego prije nekoliko decenija, a tragovi nekad ostaju duže zbog vremena, atmosfere i sl. Što se tiče priča o pilotima i radnicima koji su navodno dobili otkaz jer nisu htjeli "zaprašivati", za to nikad nisu ponuđeni provjerljivi dokazi, samo prepričavanjaCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 5:52 pmbiljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:43 pmNeću se zamajavati da ti objašnjavam kako avioni i fizika funkcionišu. Google je besplatanCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 4:19 pm
Moj stav je da ne verujem ni ruskoj ni americkoj propagandi. Za mene su to dve iste strane koji sprovode agendu dok ljudi veruju da su u svadji,na ivici rata i ostale budalastine.A de mi reci posto je teorija zavere u pitanju, a sta je to sto rade na nebu? Prosvetli me posto si odrasla i shvatila sta je u pitanjuavioni tako funkcionisu. Od kada? Ja se ne secam da su ranije spartali tako po njih 15-20 istovremeno,isli u krug i sarali nebo. Tacno oni sto su radili u avijaciji i dobili otkaz jer nisu hteli da rade to, nisu znali da gledaju u google
Per aspera ad astra 
Avioni ostavljaju tragove koji nakon 15-20 sekundi nestanu i tragovi su kraci. A tragovi preko celog neba nemaju veze sa takvim putnim avionima. I to sto kazes da je prepricavanje rekla ti AI ili prevarantski sajtovi poput raskrinkavanje.ba i ostalih placenih botova. Zato su i placeni,da skidaju price ljudi kao u doba korone. I da, putni avioni ne idu jednu putanju pa nazad kao sto to rade ovi koji izbacuju ko zna stabiljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 8:59 pmAvioni ostavljaju tragove još od Drugog svjetskog rata. Samoe što danas ima mnogo više avionskog saobraćaja nego prije nekoliko decenija, a tragovi nekad ostaju duže zbog vremena, atmosfere i sl. Što se tiče priča o pilotima i radnicima koji su navodno dobili otkaz jer nisu htjeli "zaprašivati", za to nikad nisu ponuđeni provjerljivi dokazi, samo prepričavanja
Znači svi naučnici, meteorolozi, fizičari, inženjeri lažu, a istinu znaju anonimni ljudi s interneta? Ali mislim, šta imam raspravljati sa nekim ko "nema dokaze" pa ne zna ni da je zemlja okruglaCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 9:10 pmAvioni ostavljaju tragove koji nakon 15-20 sekundi nestanu i tragovi su kraci. A tragovi preko celog neba nemaju veze sa takvim putnim avionima. I to sto kazes da je prepricavanje rekla ti AI ili prevarantski sajtovi poput raskrinkavanje.ba i ostalih placenih botova. Zato su i placeni,da skidaju price ljudi kao u doba korone. I da, putni avioni ne idu jednu putanju pa nazad kao sto to rade ovi koji izbacuju ko zna stabiljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 8:59 pmAvioni ostavljaju tragove još od Drugog svjetskog rata. Samoe što danas ima mnogo više avionskog saobraćaja nego prije nekoliko decenija, a tragovi nekad ostaju duže zbog vremena, atmosfere i sl. Što se tiče priča o pilotima i radnicima koji su navodno dobili otkaz jer nisu htjeli "zaprašivati", za to nikad nisu ponuđeni provjerljivi dokazi, samo prepričavanja
Per aspera ad astra 
Kada ljudi vide da ih mnogo toga lazu, pocnu da sumnjaju u sve sto kazu. Tako da opravdano ne veruju. Ne verujem im ni ja. Ne mogu da tvrdim to je tacno iako sam ubedjen ali mogu da sumnjam. I to sto ti citas ili slusas u javnosti meteorologe,fizicare i sve te koje si nabrojala ne znaci da ne postoje ljudi istog zanimanja koji tvrde drugacije pa samim tim ne dobijaju paznju javnosti vec ih ismejavaju bas iz razloga jer moramo verovati u to sto nam pricaju.biljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 9:18 pmZnači svi naučnici, meteorolozi, fizičari, inženjeri lažu, a istinu znaju anonimni ljudi s interneta? Ali mislim, šta imam raspravljati sa nekim ko "nema dokaze" pa ne zna ni da je zemlja okruglaCoolio wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 9:10 pmAvioni ostavljaju tragove koji nakon 15-20 sekundi nestanu i tragovi su kraci. A tragovi preko celog neba nemaju veze sa takvim putnim avionima. I to sto kazes da je prepricavanje rekla ti AI ili prevarantski sajtovi poput raskrinkavanje.ba i ostalih placenih botova. Zato su i placeni,da skidaju price ljudi kao u doba korone. I da, putni avioni ne idu jednu putanju pa nazad kao sto to rade ovi koji izbacuju ko zna stabiljka wrote: ↑Tue Jun 16, 2026 8:59 pm
Avioni ostavljaju tragove još od Drugog svjetskog rata. Samoe što danas ima mnogo više avionskog saobraćaja nego prije nekoliko decenija, a tragovi nekad ostaju duže zbog vremena, atmosfere i sl. Što se tiče priča o pilotima i radnicima koji su navodno dobili otkaz jer nisu htjeli "zaprašivati", za to nikad nisu ponuđeni provjerljivi dokazi, samo prepričavanja![]()
piloti ukradu avion ..pa izvode kerefeke.. .
Ma putuju, povecao se avio saobracaj, rekao mi google,AI 
Kako @biljka juce napisa, otkaz pilotima su prepricavanja bez dokaza. Putuju avioni i google da nam objasni
https://www.facebook.com/share/v/198Kh73Ajb/
https://www.facebook.com/share/v/198Kh73Ajb/
a tvoji upisi su sve 100% dokazane 'zavere'..
o chemu pishemo. nema veze sa kandidatima. za glasanje... ne da ih mozemo izravno povezati sa tim 'sharama' tajanstvenim porukama ...... na nebu. kad je vedro, bez kishe i snijega..
.
Tacno je,ovo nije tema na kojoj trebamo o tome pisati ali eto dokaza
Samo se odluči valjaju li dnovinari ili ne, s obzirom da ti je "dokaz" TV prilog
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 127 Replies
- 2379 Views
-
Last post by Bella