Druga Bh. povorka ponosa 23. augusta u Sarajevu: Nije život četiri zida
Re: Druga Bh. povorka ponosa 23. augusta u Sarajevu: Nije život četiri zida
poglavica . #mokregache
. ko li je ova crvrnperka

. ko li je ova crvrnperka

.............................................................................................
Sto je jos zalosnije, medju tim nastranim curama ima i jako lepih devojaka...
Pa nisu svi koji idu na paradu gej/bi...
I ne znam šta je tu žalosno
Per aspera ad astra 
Možda sam ja
Per aspera ad astra 
zalosno je . shto mu se smanjuje .krug... a, on samoproglasheni sharmer..
.............................................................................................
Nisam, nisam. Ne volim ja proteste, gužve i slično. Ne da ne podržavam, nego meni ne prija. Osim kad moram
Per aspera ad astra 
Da li ste realne? Vama je taj skup normalan? Ponos? Cega bre ponos?
znash da nemaju porodice? kakav je to zakljuchak. svega?
shta podrazumjevash pod 'porodicu'?
napustili 'ormar'
..lichno. kao i biljka. nisam za parade. nekeo okupljanje ..itd. evo na ovoj se pojavilo par. 'politichara'. tkz.
dakle oni su organizovali... zashto ? mozda imaju nekoga u familiji...
..mislim da nisu ugrozeni...i ne znam shta traze?
Smetaju mi političari, ali to je driga tema
A šta traže? Uđi na komentare na bilo koju vijest od jučer. Pored toga što u Bosni nemaju nikakva sistemska prava
Per aspera ad astra 
ah
..tachno je..da je mali bro 'takvih' ... da li im treba ovolika paznja... jos ne..Među zahtjevima koje su organizatori ovogodišnje Bh. povorke ponosa uputili vlastima nalazi se i usvajanje zakona o rodnom identitetu. Za razliku od zahtjeva za zakonsko priznanje istospolnih zajednica, koji je javnosti uglavnom razumljiv, sadržaj zakona o rodnom identitetu ostao je relativno nepoznat širem krugu građana.
.praviti zakone... mislim da treba sachekati. hoche li ih prochi taj trend..
Ali mogu da shvatim da je problem da ti na ličnoj karti stoji M, a ti izgledaš kao žena...Bella wrote: ↑Sun Jun 21, 2026 2:59 pmah
..tachno je..da je mali bro 'takvih' ... da li im treba ovolika paznja... jos ne..Među zahtjevima koje su organizatori ovogodišnje Bh. povorke ponosa uputili vlastima nalazi se i usvajanje zakona o rodnom identitetu. Za razliku od zahtjeva za zakonsko priznanje istospolnih zajednica, koji je javnosti uglavnom razumljiv, sadržaj zakona o rodnom identitetu ostao je relativno nepoznat širem krugu građana.![]()
.praviti zakone... mislim da treba sachekati. hoche li ih prochi taj trend..![]()
Per aspera ad astra 
. neprihvatljivo.. zbilja...
. vecina sluchajeva .se normalizuje ..do puberteta..Rodna disforija označava psihičku patnju i nelagodu koja nastaje zbog nesklada između nečijeg rodnog identiteta (kako osoba sebe doživljava) i pola koji joj je dodeljen pri rođenju. Ta pojava se ne smatra mentalnim poremećajem sama po sebi, već stanjem koje uzrokuje značajan stres.
..
Ja sam vec pisao o tome...Ja licno nemam nista protiv, neka bude to sto zeli...Mene nervira sto to forsiraju pa jos i prave paradu, cuj ti to...parada ponosa...Kog ponosa srece ti? I opet cu ponoviti,da sve to dolazi sa zapada...Odvrtno...
Ponovicu,neka bude gej sam za sebe, neka radi u cetri zida svoja sta hoce, neka se zaposli gde hoce, neka ima decka ako voli...ali nemoj bre brate da mi nabijas to na nos i da me bombardujes tekstovima o njima...kakve parade,cega,kome?
Bog je stvorio musko i zensko, stvorio je da se dva razlicita pola spoje, da imaju decu itd. Sve drugo nije normalno...iako nam to namecu kao normalno...I po 100-ti put cu reci, nemam nista protiv, ako neko voli to neka radi,bas me briga ali necu da mi dete uci u skoli da je to normalno,necu da me bombarduju tekstovima i snimcima o njima,necu da gledam parade i slicno...Neka rade,neka putuju,neka zive svoj zivot i to je to...
Kakav li je to Bog koji te stvori sa seksualnom privlačnosti prema istom spolu i onda kaže "ne smiješ, gradi porodicu"? Moj Bog to nije. Moj Bog nas stvara različite, pa tako i homoseksualce, i ne očekuje od njih da žive život na silu u nekom braku sa djetetom samo kako bi ispunili neke bezvezne "porodične norme"Coolio wrote: ↑Sun Jun 21, 2026 6:33 pmBog je stvorio musko i zensko, stvorio je da se dva razlicita pola spoje, da imaju decu itd. Sve drugo nije normalno...iako nam to namecu kao normalno...I po 100-ti put cu reci, nemam nista protiv, ako neko voli to neka radi,bas me briga ali necu da mi dete uci u skoli da je to normalno,necu da me bombarduju tekstovima i snimcima o njima,necu da gledam parade i slicno...Neka rade,neka putuju,neka zive svoj zivot i to je to...
Per aspera ad astra 
Nekada se nastranost vodila kao bolest a danas je to umotano u lepu pricu. Dosadih i sam sebi ali cu po ko zna koji put reci da me ne zanimaju. Po meni neka rade kako misle da treba,neka se normalno zaposle ako zele kao svi mi,neka putuju,neka zive zivot kao mi. Ali nemoj brate da smaras sa nekakvim debilnim paradama,da nameces tudjoj deci to.biljka wrote: ↑Sun Jun 21, 2026 7:30 pmKakav li je to Bog koji te stvori sa seksualnom privlačnosti prema istom spolu i onda kaže "ne smiješ, gradi porodicu"? Moj Bog to nije. Moj Bog nas stvara različite, pa tako i homoseksualce, i ne očekuje od njih da žive život na silu u nekom braku sa djetetom samo kako bi ispunili neke bezvezne "porodične norme"Coolio wrote: ↑Sun Jun 21, 2026 6:33 pmBog je stvorio musko i zensko, stvorio je da se dva razlicita pola spoje, da imaju decu itd. Sve drugo nije normalno...iako nam to namecu kao normalno...I po 100-ti put cu reci, nemam nista protiv, ako neko voli to neka radi,bas me briga ali necu da mi dete uci u skoli da je to normalno,necu da me bombarduju tekstovima i snimcima o njima,necu da gledam parade i slicno...Neka rade,neka putuju,neka zive svoj zivot i to je to...
Djeca vise uče od roditelja kako prihvatiti / živjeti sa različitostima nego u školi, u školi je samo dopuna..Ne imati ništa protiv nekoga znaci također ne imati ništa protiv određenih osoba da budu viđene u društvu .Coolio wrote: ↑Sun Jun 21, 2026 6:33 pm
Bog je stvorio musko i zensko, stvorio je da se dva razlicita pola spoje, da imaju decu itd. Sve drugo nije normalno...iako nam to namecu kao normalno...I po 100-ti put cu reci, nemam nista protiv, ako neko voli to neka radi,bas me briga ali necu da mi dete uci u skoli da je to normalno,necu da me bombarduju tekstovima i snimcima o njima,necu da gledam parade i slicno...Neka rade,neka putuju,neka zive svoj zivot i to je to...
Parade nisu obaveze gledanja.
Možeš se ne slagati sa nečijim izborom / načinom života, a nazivati ih “nenormalnim” teško je reći onda da nemaš “ništa protiv njih”.
Nenormalne su mi parade i oni sto se maskiraju u klovnove,pa cak sam vidjao da skrnave Ikone, Isusa i slicno. Takvi su mi debili nenormalni. A ovako ako muskarac voli da ga g.zi muskarac nemam nista protiv, neka radi to. Bez reklamiranja i bilo cega o tome. Jednostavno neka zive svoj zivot i sve ok. Ali kada ti nameces nekome na silu da je to nesto normalno, pa im jos dajes i decu da usvajaju da ih oni uce tome, e izvini ali to nije normalno. I svi mi ovde znamo da su ti hormonski poremecaji vrsta bolesti i da se to tako vodilo sve dok nisu resili da ih promovisu svuda.Skitnica wrote: ↑Sun Jun 21, 2026 8:37 pmDjeca vise uče od roditelja kako prihvatiti / živjeti sa različitostima nego u školi, u školi je samo dopuna..Ne imati ništa protiv nekoga znaci također ne imati ništa protiv određenih osoba da budu viđene u društvu .Coolio wrote: ↑Sun Jun 21, 2026 6:33 pm
Parade nisu obaveze gledanja.
Možeš se ne slagati sa nečijim izborom / načinom života, a nazivati ih “nenormalnim” teško je reći onda da nemaš “ništa protiv njih”.
ne nameche se da je '''normalno'''.. vech da je izbor.osjechaj. zivog bicha, kako god se shvatilo. i da se zbog toga ne moze diskriminirati...
e. poshto je to neshto novo, nevidjeno javno, ali se vjeruje da egzistira i od nastanka bicha. koliko nas sjechanje sluzi.... shodno tome. treba i civilizovano, zakonski zashtiti i osuditi ,ako krshi isti..
..
Ma bas me briga za njihov izbor. Videli smo ih, culi smo ih i ok je. Neka zive svoj zivot,niko ih i ne dira. A nas neka puste na miru i batale te cirkuzantske parade.
Ko smo mi i ko su oni?
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 3225 Views
-
Last post by Skitnica
-
-
Postoje četiri oblika ženske zadnjice. Koji je vaš?
by deksametazon » » in Veze, brak, ljubav i seks - 25 Replies
- 2934 Views
-
Last post by Revizor
-
-
- 6 Replies
- 1345 Views
-
Last post by Revizor