Magazin
Re: Magazin
. jeste mana . troshi skuplje gorivo. ne znam koliko..
..nisam za vozanje na tome.... pogotovo na nashim cestama i trotoarima..
. jel to upisujesh u zk na svoje ime ???
igraju se sa tvojim..
.............................................................................................
Ma ja kad drugi neko placha...
Zamisli preturish se sa ovog
Razbijesh se ko tikva
Ne josh...
Igraju se sa mojim...
Ti si meni uvijek bila jaka treba...Kako nisi smuntala nikoga...ili necesh da kazesh...krijesh momka...
Be highirly man not sikirly man
razbijesh se ko 'taksha'
.
..
.............................................................................................
..Ovih dana u javnosti se zahuktava ideja o povratku knjiga u Gradsku vijećnicu. S razlogom je ta inicijativa naišla na pogodno tlo među intelektualcima, piscima, književnicima i javnim radnicima. Svi oni znaju da je obnovljena Vijećnica simbol znanja, simbol brige države za svoju kulturu, tradiciju i historiju", kaže prof. Fočo.
gdje su protesti. gdje su studenti...
koji bezobrazluk..
https://radiosarajevo.ba/metromahala/te ... usu/642081Vijećnica je prvobitno predstavljala zgradu tadašnje gradske uprave i gradske administracije Sarajeva. Nakon Drugog svjetskog rata, sve do 1949. godine Vijećnica je služila gradskoj upravi, kao zgrada Okružnog suda Sarajeva i sjedište Bosanskohercegovačkog sabora. Nakon toga Vijećnica postaje Gradska biblioteka, odnosno Nacionalna i univerzitetska biblioteka BiH.