Knockout faza SP2026 (anketa)
Knockout faza SP2026 (anketa)
Japan ispade a bio je dobar
Idemo Paragvaj
Navijamo za nefavorite (osim ako Holandija igra)
Idemo Paragvaj
Navijamo za nefavorite (osim ako Holandija igra)
Re: Knockout faza SP2026
kako mi nekako.. ratnichki to..---- nokaut----
.............................................................................................
Jaooo drame!
Bravo Paragvaj!
Bravo Paragvaj!
Kao sto rekoh,jako los kvalitet velikih reprezentacija izuzev Francuske i Argentine. Ali ako stvarno bude kao sto je objavljeno unapred da Ronaldo osvaja,onda neka se ugasi fudbal
Vidjet ćemo sta ce Francuzi uraditi ..Nadam se pobjedi.. 
Samo deset igrača iz aktualnog sastava nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine rođeno je u Bosni i Hercegovini.Od ukupno 26 pozvanih nogometaša, čak 16 ih je rođeno u inozemstvu (prema nekim izvorima 17), što reprezentaciju BiH svrstava među vodeće selekcije po broju igrača iz dijaspore.
.............................................................................................
Francuzi i Argentinci su dobri, cak verujem da i Spanci mogu uhvatiti zalet...ovo ostalo nizak kvalitet fudbala u odnosu na prethodna svetska prvenstva.
Zamisli samo nekada gledas Zidana,Figa,Pirla,Totia,Inzagija,Nestu,Maldinija,Kafua,Trezegea,Nedveda,Ronalda(brazilac), Ronaldinja,Rivalda,Kaku,Milera,Svajnstajgera,Anrija,Del Pjera i da ne nabrajam dalje...a danas gledam neke engleske indijance kojima nabili cenu po 100+ miliona....Ove koje sam naveo bi danas vredeli po par milijardi
Francuai si bas igrali kao i obic’o cak i Kada su vodili 3:0 nisu odustajali pd napada..
da svaki put Dali gol kad su imali priliku bilo bi 10 golova… 
Edin Džeko te komentirao izjave američke novinarke: "Više to govori o njoj, a ne o nama.
mahalash... zar ima vremena da prati DM..
Francuzi su baš sila. Igraju ležerno i nadmoćno. Čudo ih jedino može spriječiti od uzimanja trofeja
Pfff.. zao mi sto Congo gubi protiv Engleske.. Bas su fino igrali prvo poluvrijeme …
E da vidimo!

Zao mi je sto su izgubili Zmajevi , ali eto bar su stigli na SP pokazali su se, igrali su pred milionima gledalaca, publikom domaćina - ujedinili su sve nacije i generacije jer su igrali srcem!
Mlada je to ekipa, djeca bukvalno … Bogatiji su iskustvom, bit ce upisani u istoriju bosanskog fudbala…
I bolje ekipe iskusnije na ovom SP su ispale, nećemo im zamjeriti, samo zahvaliti da su uspjeli stići i dovde…
Bravo Zmajevi, bravo ..bravo…
I bolje ekipe iskusnije na ovom SP su ispale, nećemo im zamjeriti, samo zahvaliti da su uspjeli stići i dovde…
Bravo Zmajevi, bravo ..bravo…
Inace jako slabo SP. Nisam zadovoljan reprezentacijama uopste. Steta sto Bosna nije uspela da iskoristi igraca vise. Sve u svemu ponovljen uspeh prethodnika koji su igrali SP, nije lose.
Ma nije slabo, svijet navikao da na SP budu uvijek na vrhu Njemačka, Svedska, Italija.. itd.. Dolaze mlađe generacije, nove reprezentacije,..
A i sudija je očigledno vise bio na strani USA.. ali eto ..tako je kako je.. sile su to, uvijek vukle nepravdi..
Sve stoji samo je problem sto male reprezentacije ne napreduju nego velike padaju. A to je nedostatak kvaliteta. Danas nemas igrace kao sto su oni koje sam gore nabrojao. Inace da, sudija je navlacio za domacine,to je standardna pojava.
Napreduju kako da ne, eto primjer Bosne, pogledaj ekipu prije 10-20 god i sada… ne moramo ici dalje…Coolio wrote: ↑Thu Jul 02, 2026 3:28 pmSve stoji samo je problem sto male reprezentacije ne napreduju nego velike padaju. A to je nedostatak kvaliteta. Danas nemas igrace kao sto su oni koje sam gore nabrojao. Inace da, sudija je navlacio za domacine,to je standardna pojava.
Velike ekipe ne čini mi se da padaju… vidi Francuske ekipe, i dalje se drži među najboljom… Ostali… desavalo se uvijek da nove generacije / bolje dolaze.. imaju novu tehniku, novi elan, pa i interese…
Vidi afričke reprezentacije, prije par godina nigdje ih nije bilo dok sada stvari se mijenjaju . I mene raduju nove uspješne ekipe, sita sam Argentine, Spanije, Nemacke i sl. ( osim Francuske )…
Brazil nikada goriju ekipu nije imao, nemci isto. Englezi tu i tamo. Italije vec trece SP nema. Makedonija je pobedila Italiju u sred Italije i izbacila je. Govorim o proslom putu. Spanci se drze tu i tamo i Francuzi. Holandjani propali. Zato africke ekipe koriste sansu. Bosna je imala bolju ekipu kada su igrali Pjanic,Ibisevic,Dzeko kada je bio dosta mladji itd. Meni ova ekipa Bosne nije ni priblizna nekadasnjoj. Uz svo duzno postovanje. Jeste da tu ima mladih talentovanih igraca ali protiv ozbiljnije ekipe nisu igrali, izuzev da kazemo Svajcaraca koliko toliko i tu su izgubili 4:1
Slažem se sa Cooliom za Bosnu. Ekipa iz 2014. bi također sa ovim pravilima od danas prošla grupnu fazu, a realno bili su zreliji. Ovi momci danas su super, ali fali iskustva. Ipak je ona ekipa rekla bih bila generalno bila kvalitetnija 
Per aspera ad astra 
Ispade i Hrvatska.
Nisu loši bili kao mi (a malo ko, ako i iko, je bio nama u rangu
) ali nisu ni sjena onoj nekadašnjoj.
Španija i Francuska sile i vjerovatno u finalu obje, ako se prije ne sukobe.
Volio bih da Zlenortska prodju dalje, ali teško protiv Argentine, mada vidjećemo.
Žal za Kongom i Senegalom
Nisu loši bili kao mi (a malo ko, ako i iko, je bio nama u rangu
Volio bih da Zlenortska prodju dalje, ali teško protiv Argentine, mada vidjećemo.
Slažem se sa svim. Osim da smo tako loši biliVjetar wrote: ↑Fri Jul 03, 2026 8:08 amIspade i Hrvatska.
Nisu loši bili kao mi (a malo ko, ako i iko, je bio nama u rangu) ali nisu ni sjena onoj nekadašnjoj.
Per aspera ad astra 
...
izostavio ih je pitati ..kako srbi / cheers/ nazdravljaju?

..

..
kaze jedan trumpovac ...'''' skupo gorivo, a pogledaj stadiona na utakmicama..... puni. karte preko $500...