Repeat
Re: Repeat
Na it započinje sa S a na naš sa Z.
moja golubica. Poslije odlaska.. sletjela mi je na ruku 2 puta.. i više ne.
Nisam odustala ostavljati joj hranu i vodu.. uvijek na isto mjesto.
I dolazi.. Mislim.. nisam skroz sigurna da je ona.. ali želim vjerovati da jeste.. jer reaguje na "poznati" zov.. Kruži krilima (kao i danas) i spusti se u blizini.. na poznato od nekad..
Halid
moja golubica. Poslije odlaska.. sletjela mi je na ruku 2 puta.. i više ne.
Nisam odustala ostavljati joj hranu i vodu.. uvijek na isto mjesto.
I dolazi.. Mislim.. nisam skroz sigurna da je ona.. ali želim vjerovati da jeste.. jer reaguje na "poznati" zov.. Kruži krilima (kao i danas) i spusti se u blizini.. na poznato od nekad..
Halid
Danas slušala najviše
I jaoo haljine.
I veo i jeste skroz suvišan..
A Budapest
koliko lijepih sjećanja..
I jaoo haljine.
A Budapest
Od sinoć slušam.. i bravo za Amela
i ekipu.
Pjesma je pravo lijepa a i spot prelijep.
I već sam spominjala da volim Džeku ali i Bajraktarovica i Alajbegovica.. Nešto mi posebno imaju i ta 'djeca'
Pjesma je pravo lijepa a i spot prelijep.
I već sam spominjala da volim Džeku ali i Bajraktarovica i Alajbegovica.. Nešto mi posebno imaju i ta 'djeca'
Espagna te adoro..
Nekako mi došlo gotov isto kao da je Bosna pobijedila ili It.
Iz više razloga..
A u društvu sinoć.. jedina osoba koja je bila za Argentinu (i to samo zbog ljubavi prema daru Messija) priznala je da je Španija bolja i korektnija..
Nego.. trenutno želim reći više o njoj..
Shakira..
Piše svoje pjesme, svira.. pjeva.. i hejj.. kako pleše..
I tijelo.. kao da joj svaki damar postojanja ima povezanice.. (a i ima)
Nije pjevačica koja glumi senzualnost.. niti plesačica koja odrađuje koreografiju.
Sve što se vidi na njoj.. i u njoj.. rezultat je neke neraskidive veze. I magije.
U It kažu: meravigliosa.
A sinoć je nosila haljinu od Roberto Cavalli.
I njena majka je kolumbijskog porijekla.. sa španskim i italijanskim precima.
A otac porijeklom iz Libana.
I danas sam razgovarala s jednom ženom baš porijeklom Kolumbije. Kakva 'slučajnost'
Odavno nisam vidjela,.. ni doživjela, ljepše žensko stvorenje.
Kako govori, i kako se kreće, i kako se smije..
Milina.
Nekako mi došlo gotov isto kao da je Bosna pobijedila ili It.
Iz više razloga..
A u društvu sinoć.. jedina osoba koja je bila za Argentinu (i to samo zbog ljubavi prema daru Messija) priznala je da je Španija bolja i korektnija..
Nego.. trenutno želim reći više o njoj..
Shakira..
Piše svoje pjesme, svira.. pjeva.. i hejj.. kako pleše..
I tijelo.. kao da joj svaki damar postojanja ima povezanice.. (a i ima)
Nije pjevačica koja glumi senzualnost.. niti plesačica koja odrađuje koreografiju.
Sve što se vidi na njoj.. i u njoj.. rezultat je neke neraskidive veze. I magije.
U It kažu: meravigliosa.
A sinoć je nosila haljinu od Roberto Cavalli.
I njena majka je kolumbijskog porijekla.. sa španskim i italijanskim precima.
A otac porijeklom iz Libana.
I danas sam razgovarala s jednom ženom baš porijeklom Kolumbije. Kakva 'slučajnost'
Odavno nisam vidjela,.. ni doživjela, ljepše žensko stvorenje.
Kako govori, i kako se kreće, i kako se smije..
Milina.
Burn a boy...Ima necega u tom nazivu sto ljudi tesko razumeju.
Za njega pojma.. Nikad ranije čula..
I opet u pjesmi.. i prezentaciji.. ima neko zasebno svoje.
Pored nje.. 'sitne' .. dodatna 'planina'..
Dođe kao neka vrsta ojačane cjelokupne zajedničke i prirodne snage.. i 'protekcije'

I opet u pjesmi.. i prezentaciji.. ima neko zasebno svoje.
Pored nje.. 'sitne' .. dodatna 'planina'..
Dođe kao neka vrsta ojačane cjelokupne zajedničke i prirodne snage.. i 'protekcije'
Ako tako posmatramo, onda da...
Meni je cela ta ceremonija, mislim na celokupno SP slanje nekih poruka,naravno naopakih...
Nikada gore SP nisam gledao
Meni je cela ta ceremonija, mislim na celokupno SP slanje nekih poruka,naravno naopakih...
Nikada gore SP nisam gledao
Svjetsko prvenstvo u fudbalu kao platforma za 'naopake poruke' zvuči kao standardna teorija zavjere. Uglavnom je to platforma za novac i politiku, što je, priznajem, za mnoge isto, ako ne i gore. A da je bilo loše, to je već stvar ukusa. Svako prvenstvo ima svoje kritičare.
Coolio, kratki videozapisi sa "životnim lekcijama" postali su prilično popularni. Ljudi očito vole kada im se u par sekundi sažme neka mudrost, bez obzira koliko je ona zapravo primjenjiva ili originalna. Nema tu previše prostora za duboku analizu, ali za brzo dijeljenje na društvenim mrežama, savršeno.