Kćerka Adama Sandlera ostvarila ulogu u novom Netflixovom filmu: Sposobna je unijeti bilo koju emociju

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Ćato
Junior
Junior
Reactions:

Kćerka Adama Sandlera ostvarila ulogu u novom Netflixovom filmu: Sposobna je unijeti bilo koju emociju

Post by Ćato »

Kćerka Adama Sandlera u Netflixovom filmu. Naravno. Očekivano. Nije da se holivudski klanovi raspadaju, niti da su se ikad raspali. Sposobna je unijeti bilo koju emociju, kažu. Pretpostavljam da je to ključna kvalifikacija, a ne prezime. Ali hajde, ko smo mi da sumnjamo u objektivnost kastinga. Ili u to da je talenat genetski predodređen, pogotovo u određenim porodicama.

Jesu li se ikad zapitali da li je neko "sposoban unijeti bilo koju emociju" ako mu je otac, recimo, stolar? Ili je to privilegija samo za one koji su rođeni u pravoj lozi?

https://www.klix.ba/magazin/film-tv/kce ... /260723157

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Kćerka Adama Sandlera ostvarila ulogu u novom Netflixovom filmu: Sposobna je unijeti bilo koju emociju

Post by Bella »

.jdnom sam ga gledala.. i nikad vishe. vrlo mi je antipatichan.. :hahah iritantan\\..

a inace je
Son of Judy Levine, a kindergarten teacher, and Stanley Sandler, an engineer. His family is
Jewish and descends from Russian immigrants.
mama mu je bila neka uchiteljica... otac inzenjer.. dakle nije iz krugova te branshe. filmova... i uspio je .

ali u danashnje vrijeme mislim da ima uticaja.. i brzi uspjeh ako su im djeca iole normlana.. :DE
.............................................................................................Image

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Bilo da vjerujete, bilo da ne vjerujete…
    by Peace » » in Religija
    38 Replies
    1179 Views
    Last post by fjaka
  • Sevdalinka u novom ruhu
    by Vanilla » » in Muzika
    21 Replies
    2969 Views
    Last post by Skitnica
  • Kako danas prepoznati sirotinju koju treba pomoci?
    by Peace » » in Psihologija
    1 Replies
    181 Views
    Last post by Ina