Potpuna promjena u Washingtonu: Kina i Rusija pod novim direktorom FBI-ja postali "netradicionalni partneri"

Aktuelnosti iz zemlje i svijeta.
Ćato
Junior
Junior
Reactions:

Potpuna promjena u Washingtonu: Kina i Rusija pod novim direktorom FBI-ja postali "netradicionalni partneri"

Unread post by Ćato »

Pa dobro, izgleda da se u Washingtonu stvari "potpuno mijenjaju". Kina i Rusija su pod novim direktorom FBI-ja postali "netradicionalni partneri". Zanimljivo. Valjda to znači da su se do sada tradicionalno mrzili, pa je ovo neka vrsta napretka. Ili je to samo eufemizam za "neprijatelji sa zajedničkim interesima protiv nas". U svakom slučaju, "potpuna promjena" zvuči kao nešto što se dešava svakih par mjeseci, samo sa drugačijim akterima i novim etiketama. Šta mislite, koliko će trajati ova "netradicionalna" partnerska idila?

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/potp ... /260805184

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Potpuna promjena u Washingtonu: Kina i Rusija pod novim direktorom FBI-ja postali

Unread post by Coolio »

KIna i Rusija su protivnici Amerike samo u novinama i na televiziji. Svi oni zajedno sprovode agendu i saradjuju u tome. Mozda su nekada bili protivnici ali otkako im vlast ide na svetski ekonomski forum po upuitstva, veruj da samo odigravajku svoje uloge. Nikada ne treba uzimati zdravo za gotovo ono sto procitas u novinama ili vidis na televiziji. Evo recimo i Kina i Amerika i Rusija su u doba korona cirkusa radili isto,sprovodili isto. Isto rade na ukidanju kesa i nekim digitalnim valutama. Isto rade na skeniranjima, qr kodovima i ostalim budalastinama. Takodje svuda rade isto sa nadgledanjima, sve vece smanjivanje slobode ljudima. Nista ono drugacije nije.I da ne nabrajam dalje

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Legalizacija ili potpuna zabrana oružja – šta je bolje rješenje?
    by Skitnica » » in Sve ostalo
    42 Replies
    1229 Views
    Last post by Coolio
  • Narodna Republika Kina
    by Coolio » » in Svijet
    0 Replies
    172 Views
    Last post by Coolio
  • Rusija
    by Mina » » in Svijet
    18 Replies