Magazin
Re: Magazin
.GRANICE BIH
Oronuli kontejneri daju prvi utisak o državi: Vlast nespremna za migrantsku krizu
Temperature iznad 50 stepeni, a toalet u drugoj državi
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/1064172 ... tsku-krizu
.............................................................................................
Potpisali da primaju migrante pa skrecu temu ratovima, satro napadaju jedni druge...Postajemo kolonija
Sud je presudio da ovaj sokolački student ugostiteljstva krije ugovore vrijedne na stotine miliona maraka, ali ne krije majice koje koštaju preko 1.000 eura. Hajde barem mu majica dobro stoji.... Ko nas je kleo nije dangubio - komentar je satirične grupe na Facebooku Raja sa biroa.

https://avaz.ba/vijesti/bih/1064470/ste ... e-dangubio
.............................................................................................
..KONGO
Ja ocekujem pricu kako su njihovi navijaci bili na svetskom prvenstvu u Americi pa rasirili virus i slicno...Taj neki fazon...
Vole to novinari
Vole to novinari
a ovom chemo da verujemo.. ha
To je ono sto ti ne govore a toga vec ima u Kini. Novinar otkrio korupciju, pisao o tome oni mu udarili zabranu na kupovinu karte za voz itd. To se sve desava ali blentav narod to ne vidi ili ne zeli da vidi. Kes ti je garancija slobode.
Ne verujemo novinaru vec imas emisiju o tome. Kako u Kini,tacnije jednom delu ocenjuju gradjane i polako prosiruju po drzavi. Nadji na netu pa pogledaj. A i jedan lik koji zivi u Kini mi je rekao da je to istina.Bella wrote: ↑Thu Aug 13, 2026 11:02 pm![]()
![]()
a ovom chemo da verujemo.. ha
To je ono sto ti ne govore a toga vec ima u Kini. Novinar otkrio korupciju, pisao o tome oni mu udarili zabranu na kupovinu karte za voz itd. To se sve desava ali blentav narod to ne vidi ili ne zeli da vidi. Kes ti je garancija slobode.
a ko je napravio 'emisiju''
Drugar sa kojim sam igrao fudbal radi kao trener u Kini...Licno mi je rekao da to tamo postoji i da se polako siri citavom Kinom. Ocenjivanje ljudi na osnovu kojeg oni dobijaju svoj rejting. Od toga ti zavisi da li smes kupiti kartu za neki prevoz,ici na neki koncert,narucivati nesto preko interneta,dobiti kredit u banci itd. Ako si poslusan imas popust na prevoz i ostali budalizmi...To se desava
Neka je devojka ziva i zdrava, najvaznije je da se oporavila...
A ova, sta je vec, kao i svaki politicar zloupotrebljava decu...Nije to samo u Sarajevu vec svuda...
A ova, sta je vec, kao i svaki politicar zloupotrebljava decu...Nije to samo u Sarajevu vec svuda...
nije mi jasno zashto/ zashto nije tuzila grad? djevojka je invalid/
https://www.klix.ba/biznis/ekonomija/ho ... /komentariHoće li subvencije od 300 KM mladima parovima povećati sve kirije u Sarajevu?
ovi su nadmashili trumpa..Ipak, nije realno očekivati da će subvencija od 300 KM automatski izazvati poskupljenje svih kirija u Sarajevu. Za program je predviđeno 300.000 KM, što bi, ako bi svaki korisnik dobijao maksimalnih 300 KM tokom svih 12 mjeseci, bilo bi dovoljno za oko 83 korisnika.
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/1066761 ... i-i-galame
BIROKRATSKI LABIRINT
Bh. službenici onemogućili Emininom mužu Sirijcu da sa njom i djecom dođe na odmor u BiH: "Godinama dolazimo, oni su tako bezobrazni i galame!"
- Ista je provjera, za istu osobu, svake godine, ne znam šta imaju više provjeravati. Pitali smo ih može li malo brze da ide, jer je situacija u Abu Dabiju malo nestabilna. Iran je bombardovao, znate, pratite vijesti. Htjela sam da se to odradi malo brže, u slučaju nečega da on može samo doći ovamo, da nema problema i da ima vizu gotovu. Rekli su da je u redu, da će ići to po bržoj proceduri - ispričala je.