Nigdje kao u Bosni

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Re: Nigdje kao u Bosni

Unread post by Skitnica »

Pričala sam sa nekoliko osoba i u razgovoru dotakli se teme o zaključavanju dvorišta / kuće.. Njih nekoliko kaže da nikada kuću ne zaključavaju noću / danju.. spavaju kuće otključane … :hahah

Jedna reče : “siromašnija sam od svakog lopova, samo bi se lopov razočarao, ništa ne bi našao..”…. :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
uopshte nije promjenjena verzija..samo se proshirila.. shodno situacijama.. koje idu uz 'ljubaznost' na radnom mjestu.

.. koja je izgleda rijetkost i eto. deshvaju se samo 'posebnim' koji to znaju da primjete.. :hahah
. dakle . vratila si se.. :jbg to mu je bio cilj. platila .. da li si popila opet kafu ? ne znamo.. :??
ne znam . smijeshno mi je da pishem .. likewise.... ali chinjenica je . da je on ljubazan(po tvom kriteriju) .zabog toga shto nije obezbijedio sitni kusur.. i poklanja kafe gostima.... :jbg to je za mene lopov.. :hahah
ako nema sitnog novca: da je odgovotan radnik napisao bi. to... pored kase ili kad gost naruchuje..
. ali ima teorija. i : da si ti samo kafu naruchila.on ochekivao i kolach kiselu itd.. i ko veli.. evo ti je djaba.. . napij se :DD

...a da li sebe vidish .. :hahah i gdje tvoja 'ljubaznost' kad mozesh ovako neshto napisati na prijateljskim chaskanjima. samo zato. shto druga strana ,navodi realnu sliku situacije, koja je opisana , dodushe shturo, pa smo pokushali malo proshiriti opcije

vozacha autobusa josh nismo obradili :hm :hahah
ali mani mi svojih “argumenata”, :nestrps
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?

evo
OPISAO SUSRET S MUŠKARCEM

Video / Lepi doživio neprijatnost u Sarajevu: "P*** ti materina, što nećeš da se slikaš"
:fpalm
I ovdje se dešava to da ja prolazim, a on mi kaže: "Hajde da se slikamo", a ja mu u prolazu odgovorim: "Drugi put batice, žurim". Kad on stade i kaže mi: "P*** ti materina, što nećeš da se slikaš?', ispričao je pjevač.
https://avaz.ba/showbiz/muzika/1067760/ ... -se-slikas
.............................................................................................Image

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Ti ne “širiš opcije” ti jednostavno izmišljaš motive pretpostavljaš mogućnosti “.možda ovo, možda ono”. :rlys
Sve ostalo što si dodala — da mu je cilj bio da se vratim, da je očekivao kolač i kiselu, da me htio navući, da poklanja kafe ‘posebnima’ — nemaš nikakav dokaz, kao ni za ostalo sto si navodila.. (I da jesam se vratila, i opet kafu popila, u čemu bi bio problem!? ):??
Ti kažeš ‘možda je očekivao ovo’, ‘možda mu je cilj bio ono’, ‘“možda je mislio ovo”..

Sve je kod tebe ‘možda’… :-? A onda na kraju iz tog ‘možda’ dođeš do zaključak da je on “lopov’…

Nekoliko puta optužuješ javno nekoga lopovom bez konkretnih dokaza samo zato jer nije imao sitno,, veća kazna bi bila tebi za optužbu i klevetu nego njemu za “Hajd platit ćeš drugi put”..Ne možeš nekoga nazivati LOPOVOM, samo zato sto se ne ukapa, u “tvoj pravilnik”,.

I za kraj, jedna stvar:

ti meni prigovaraš zbog ‘ljubaznosti’ dok si od običnog mog iskustva napravila priču u kojoj je konobar lopov, ja potencijalna saučesnica, a vozač potencijalni seksualni predator.
Ma svaka cast, samo mi ti nemoj o ljubaznosti … :-?

Fin/The end/kraj ovde moje diskusije sa tobom na ovu temu.. :kaafa

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah pa da najbolje pobjechi.. kad ti neshto 'ne shtima'. a vrlo ljubazno si prihvatila dzabnu kafu.. :hahah

. navodim motive. jer je to rijetka situacija. da se u ugostiteljskom objektu , ne moze platiti obichna kafa ,koja je najeftinija opcija na menu
. nekima ,kao tebi je to 'ljubaznost'' hochsh da kazesh. da si ti djelovala pouzdano. i da je konobar bio siguran da chesh se vratiti,sa 'sichom' da nadoknadish manjak pazara .tog dana.. :D/
. nema dokaza.. :D/ pa napisala si da ti nije naplatio.. dakle potrosio je kafu .. napravio tebi. i ne znash koliko josh..dakle.. gubitak je nepoznat. mozda je takvih kao ti bilo. i 10-ak taj dan ... kao, ko to danas ne uzima novac.. dakle lopov. s nepoznatim motivom za gradju... biznisa.. :hm bez pravilnika
ljubaznog naroda ima . i nije rijetkost... navedeni sluchajevi, nisu u toj kategoriji..

:DE navedi neki .zbilja ..koji se desio
. mozda sa ruchka od 5 osoba ? shta se tu deshavalo :?? :hahah :-? :lups

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Ne znam koliko puta sam već napisala da kafa nije “dzabna” platila sam je, platila sam je, platila sam je.. platila sam je / ne znam da li stvarno koliko ti puta to treba ponoviti ??? Još 10:1000/10000000 puta da razumiješ to ???

Ti također ponavljaš jedno te isto : ‘ne znamo’, ‘možda’, ‘možda ih je bilo deset’, ‘možda je očekivao ovo ili ono’… i onda mrtva-hladna zaključiš: ‘dakle lopov’.Ti si o skroz nepoznatom iznosu došla do zaključka da je bilo krađe i prozvala me saučesnikom ?

Znadeš li šta to znači??? Jesi li svjesna šta pišeš / optužbe donosiš na osnovu tih svojih “možda”,,da li smatraš da je to ispravno i korektno ??? To što si ti nezadovoljna njegovim postupkom ne daje ti pravo da mu pripišeš krivično djelo!
Meni se ne raspravlja o tvojim scenarijima ..tu raspravu možeš voditi sama sa sobom..od jedne kafe si napravila kriminalistički roman.. :-?

I da te podsjetim, a možda i ne znaš da NI NA FORUMIMA NEMAŠ PRAVO OPTUŽIVATI / NAZIVATI OSOBE LOPOVIMA/ SAUCESNICIMA SAMO ZATO STO SI TI TAKO PROTUMAČILA JEDNU SITUACIJU..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. sad je poenta, da je platila.. ali to uopste nije scenario ovog dogadjaja ..
koliko ti puta to treba ponoviti ??? Još 10:1000/10000000 puta da razumiješ to ???
:hahah shvati ti vech ..
..kad si vech pomenula da si platila. dakle.jesi li dobila fiskalni rachun :??
.. ja donosim optuzbe: :fp
. pohvalila se ,da je osoba kojoj se vjeruje, pouzdana , u isto vrijeme 'uvukla' konobara, u lopovluk, time shto je napravio propust u pravilniku rada..... nije naplatio robu mushteriji... ili eto. da bude blazi .dao na 'veresiju' :D/ osobi. koju prvi put vidi u biznisu...
.sauchesnik je i onaj. koji primi 'mito' ili tako 'dzabnu kafu na veresiju'.. jer koja je njemu garancija..da ches se ti vratiti.
.... i sta ,ako je neshto zbilja iskrslo. nepredvicjeno. ti napustila grad. nisi doshla platiti, podmiriti dug biznisu .. vjerovatno bi chitali u avazu. dijasporka pobjegla. ne plativshi kafu.. :inlv tako bi te opisao 'ljubazni' radnik...
.. :DD eki. nemam pravo optuziti konabara ,da je 'lopov' pa ti si ga prva prijavila.... svjesno ili nesvjesno...
. i ne mogu vjerovati.da je tebi taj 'gest' nishta drugo nego 'pljachka biznisa' motiv neutvrdjen..

.e na sudu che se sve otkriti.. :hahihihohoh :mljac

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

E nemoj sad izvrtati stvari. Ja sam napisala sto mi se desilo ... a ti si od nje napravila optužnicu…
Pisala sam o tome da konobar nije imao sitno i rekao mi da platim drugi put. Ti si napisala: lopov, saučesnik, mito, pljačka biznisa, navlakuša i ko zna šta još…Nemoj sada glumiti da sam ga ja ‘prva prijavila’. Nisam ga prijavila nikome. Ti si ga javno proglasila lopovom.., mene saučesnikom..javno! Jesi li svjesna svojih izjava??

A ovo tvoje ‘na sudu će se sve otkriti’ je posebno zanimljivo. Na sudu se ne dokazuje šta je neko mogao, možda ili vjerovatno mogao uraditi. Dokazuju se činjenice. A ti ih nemaš. Imaš samo scenarij koji si sama napisala, i klevetu..i opet isto “možda..‘Možda sam otišla iz grada.’Možda ih je bilo deset.’Možda je očekivao da se vratim.’”Možda je dao i drugima.’
‘Možda je napravio manjak.’

I onda: ‘dakle lopov’. Sve su to tvoje riječi..to sa svojim riječima ništa nisi dokazala samo redala scenarije ..ko zna koliko ih imaš jos spremnih ..

Da bi neko bio saučesnik, prvo mora postojati neko konkretno protivpravno djelo i svijest o tome da se u njemu učestvuje. Ja sam uradila upravo suprotno od onoga što ti pokušavaš prikazati: vratila sam se i platila...
Mene više ne uvlači u svoju konstrukciju. Ti si optužila čovjeka. Ti si mene nazvala saučesnikom. I ti ćeš odgovarati za ono što si napisala, ako ikad dođe do toga.…,

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Odem na kafu, i kad sam htijela platiti kaže mi konobar nemam sitno i kaže “Hajd drugi put ćeš platiti, nema veze i ako ne dođeš “….

Ma meni nezgodno, odem usitnim i platim kafu a on opet, ma niste trebali zaista nema veze to je samo kafa…

I dok sam išla tako razmišljala sam ma to nema nigdje u svijetu da popijenu kafu ne moraš platiti da konobar tako reaguje … Ma nigdje radije će on ici usitniti nego nekome tu jednu kafu ne naplatiti …
kako je pochelo:
nema veze i ako ne dodjesh? :hahah :?? shta oovo znachi

pishesh, da ti je neugodno.., dakle neugodno. morash ti sada da odradish neshto , shto nije tvoj dio usluge.. u svoje dragocjeno vrijeme na g. odmoru
kako ti ta osoba moze biti .ljubazna' kad te dovela u neugodnost.... :-?
i tebi je pohvalno, dobar diil, da se kafa popije i ne mora platiti...savjet: samo donesite krupnu novchanisu :maad ;)

drugi 'sluchaj' chinjenica :
U tom momentu je bus naišao dok sam bas prolazila pored stanice, otvori vrata i pita me je li zelim kući ..kazem da…
Kaže Hajd uđite odvezt ću vas, imam vremena do 12:00 i onako bi stajao parkiran …

a tek ovaj 'prekrshaj' dakle treba se vozatu u krug, ne svojim sutom, vech od firme .koja ga placha da vozi... i da bude parkiran ,kad je vrijeme za to.. ali jok. on che da se voza. i ubire poene od zena...... za ilegalnu radnju

.. naravno. zene to ne shvataju tako ... vech im je to kompliment i dobra stvar. da dobiju takvu usligu. mimo propisa i reda voznje.. :hahah . obije na sud :haa.

I odveze me…

Ni to također nigdje nema u cijelom svijetu …SAMO U BOSNI…

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella, to sto se desilo Skitnici je krajnje normalna stvar u Bosni ili Srbiji,nebitno. Decko je ispao fin, mozda je platio kafu iz svog dzepa iako je posle Skitnica donela novac.Ne vidim u cemu je problem? Evo ja sam naleteo u prodavnici tacnije na kasi na stariju zenu koja nije imala dovoljno para da plati namirnice, htela je da vrati limun i neko brasno,tako nesto ali sam ja rekao kasirki da cu rest dodati. To su male ali fine stvari. Ne moras od svega toga praviti dramu. Novac nije sve u zivotu. Neko ima osecaja i za druge ljude,pa cak i za one koje ne poznaje.

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

:fp Sad si prešla sa konobara na vozača…

Iz činjenica opet pravis pretpostavke, a iz pretpostavke optužbu…

Odakle ti znaš da je prekršio bilo kakvo pravilo? Jesi li vidjela njegov pravilnik? Znaš li njegovu radnu proceduru? Znaš li da li je imao ovlaštenje da putnike poveze? Znaš li da li je autobus u tom periodu svakako bio predviđen za vožnju? NE ZNAŠ !!!NEMAŠ POJMA!!!

Ti si sama ubacila ‘žene’, ‘atraktivna’, ‘poene’ i seksualnu konotaciju. To nije opis događaja…..To je tvoja interpretacija….. :-?

Ti nemaš dovoljno informacija da ga proglasiš prekršiocem, baš kao što nemaš dovoljno informacija da konobara proglasiš lopovom.

I nemoj govoriti u moje ime šta ‘žene ne shvataju’. Ja vrlo dobro znam šta sam doživjela i kako sam to doživjela…

I iskreno, postaje već komično: konobar — lopov; ja — saučesnik; vozač — prekršilac koji ‘ubire poene od žena’.… :hahah

Tebi nije potreban dokaz da bi donijela presudu. Dovoljno ti je da nešto možeš zamisliti..: :hahihihohoh

A onda svoje pretpostavke nazoveš ‘realnom slikom’…koje su samo tebi “realne”.. jer tebi tako godi…

Nije realna slika ono što bi se MOŽDA moglo dogoditi. Realna slika je ono što se stvarno dogodilo.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Aug 26, 2026 6:59 pm
Bella, to sto se desilo Skitnici je krajnje normalna stvar u Bosni ili Srbiji,nebitno. Decko je ispao fin, mozda je platio kafu iz svog dzepa iako je posle Skitnica donela novac.Ne vidim u cemu je problem? Evo ja sam naleteo u prodavnici tacnije na kasi na stariju zenu koja nije imala dovoljno para da plati namirnice, htela je da vrati limun i neko brasno,tako nesto ali sam ja rekao kasirki da cu rest dodati. To su male ali fine stvari. Ne moras od svega toga praviti dramu. Novac nije sve u zivotu. Neko ima osecaja i za druge ljude,pa cak i za one koje ne poznaje.
:hahah to nije normalna stvar..alooobre da je normalna. ne bi mi o ovome pisali.
. vech je nenormalna, kao shto je skitnica i objasnila i divi se .. da se i to deshava. gdje? u bosni. vjerovatno nekoj provinciji... manjem mjestu. manjeg prometa itd.
evo heroja . :kl :fp
starija zena? da je mlda, bi li doplatio/ :killm . automatski si ubacio. neko sazaljenje.. gdje je takvima potrebna neka pomoch :-?
... zena nije imala dovoljno. ne znaci da nema novaca niti da joj treba neko plachati, a po svim normama, to je , uvreda/ da ne kazem ponizenje dotichne.... :fpalm nuditi novac da doplatish, bilo gdje ..... normalnoj osobi .... nooooo

beskuchnike i oportuniste tu ne ubrajam oni velikodushno to prihvataju..

. ne znam ko je sljedechi. da se pohvali ovdje . za neko dobro djelo.. koje je uchinio.. :fpalm

:DD :fp

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Skitnica wrote:
Wed Aug 26, 2026 7:21 pm
:fp Sad si prešla sa konobara na vozača…

da, vozach je vechi prekrshaj napravio :-?

Odakle ti znaš da je prekršio bilo kakvo pravilo? Jesi li vidjela njegov pravilnik? Znaš li njegovu radnu proceduru? Znaš li da li je imao ovlaštenje da putnike poveze? Znaš li da li je autobus u tom periodu svakako bio predviđen za vožnju? NE ZNAŠ !!!NEMAŠ POJMA!!!

znash li ti njihove zakone /pravila , i ako je predvidjen za voznju. da treba da vozi u predvidjeno vrijeme , ne . kako se njemu ukaze prilika, i ti si to sve znala i s pravom si prihvatila poziv :??

Ti si sama ubacila ‘žene’, ‘atraktivna’, ‘poene’ i seksualnu konotaciju. To nije opis događaja…..To je tvoja interpretacija….. :-?

kad se napishe zena... mnoge opcije su u pitanju, :-?

Ti nemaš dovoljno informacija da ga proglasiš prekršiocem, baš kao što nemaš dovoljno informacija da konobara proglasiš lopovom.

skolski primjer neodgovornog radnika, bahatog, koji ne cijeni svoj rad niti biznis u kojem radi i treba da doprinese,da bi isti poslovao po zakonu. dakle ,ako je izdao rachun, a nije naplatio, u kasi nije bilo tog novca. to je za inspekciju, da se tu zadesila , .manjak ili kradja alooooo :hahah
I nemoj govoriti u moje ime šta ‘žene ne shvataju’. Ja vrlo dobro znam šta sam doživjela i kako sam to doživjela…

ti si po opisu ,dozivejla neshto . bozanstveno. nevidjeno. ok, rijetko vidjeno, i opisala kao 'ljubaznost' mozda da kvotamo. kako struchnaci definisu ' ljubaznost'

I iskreno, postaje već komično: konobar — lopov; ja — saučesnik; vozač — prekršilac koji ‘ubire poene od žena’.… :hahah

.. oni su oportunisti ti si potrncionalna zrtva bila. proshla si dobro. hajsuper :hahah

Nije realna slika ono što bi se MOŽDA moglo dogoditi. Realna slika je ono što se stvarno dogodilo.

i na osnovu stvarnog dogdjaja , je sva analiza istog ....

:DE :D/

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Opet donosiš svoje presude … o vozaču.. :DD

Veći prekršaj? Na osnovu čega? 😂 Opet ista priča — ti prvo doneseš presudu, a tek onda tražiš razlog za nju.… :-? A blage veze nemaš ne znaš njegov raspored, ne znaš pravila firme, ne znaš je li uopšte prekršio bilo kakvu proceduru. … opet pretpostavke tvoje / ne moje..

Nemamo isti pogled na ljubaznost .. tebi je to prekršaj … :DD da si u istoj firmi kao i on pa znaš i da si upućena u sva pravila ok .. ali NISI!

To sto ti u svakom gestu pronalaziš skrivenu namjeru / krađu/ prekršaj to je do tebe.. Očigledno da ne vidimo stvari na isti način ali to opet nije razlog da prozivaš nekoga lopovom a mene saučesnikom … To govori o tebi koliko nemaš prema sagovorniku poštovanja / respekta …
A kad već toliko insistiraš na činjenicama — drži se činjenica, druačije ne ide ti.. a činjenice su kratke. Za tvoju verziju događaja trebalo je ovoliko komentara…. :D/

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Večeras sam ja bila ljubazna :DE

U apoteci čekaju na red odgovoram na jedan sms,.. i u tom monetu prilazi mi čovjek koji je završio sa apotekarskom - pita me imam li internet i da li ni se mogao prikačiti na moj račun .. Ceka jedan mail u kojem ima nazive ostataka lijekova..

Bez problema mu dam pass. :DE

Zahvalio mi se, kupio lijekove i ode…

—///////——

Sta ce misliti oni koj su čuli sta želi ? O njemu sto je tražio od mene pass, a od mene sto sam mu dala .. :DD

Kakva li je mu namjera bila… :DD koji li lopovluk sprema… možda mi je ušao u banku… :hahihihohoh bazu podataka i sl … :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Skitnica wrote:
Wed Aug 26, 2026 8:52 pm
Opet donosiš svoje presude … o vozaču.. :DD

Veći prekršaj? Na osnovu čega? 😂 Opet ista priča — ti prvo doneseš presudu, a tek onda tražiš razlog za nju.… :-? A blage veze nemaš ne znaš njegov raspored, ne znaš pravila firme, ne znaš je li uopšte prekršio bilo kakvu proceduru. … opet pretpostavke tvoje / ne moje..

Nemamo isti pogled na ljubaznost .. tebi je to prekršaj … :DD da si u istoj firmi kao i on pa znaš i da si upućena u sva pravila ok .. ali NISI!

To sto ti u svakom gestu pronalaziš skrivenu namjeru / krađu/ prekršaj to je do tebe.. Očigledno da ne vidimo stvari na isti način ali to opet nije razlog da prozivaš nekoga lopovom a mene saučesnikom … To govori o tebi koliko nemaš prema sagovorniku poštovanja / respekta …
A kad već toliko insistiraš na činjenicama — drži se činjenica, druačije ne ide ti.. a činjenice su kratke. Za tvoju verziju događaja trebalo je ovoliko komentara…. :D/
:hahah :-? . naravno. mozesh li na sekundu .izbaciti sebe iz ove priche.. i pogledati trezveno situaciju..

..vozac na radnom mjestu .treba da bude parkiran na odredjeno mjesto..on samovolno odlazi sa tog mjesta .vozeci putnika ..... ponudio se. . putnik prihvatio...
.ta situacija je protiv pravila. , bez obzira o kome se govori. i gdje je zaposlen. i da li trebam znati u detalje.. jas
i da se desila saobrachajna nesrecha.... i ustanovilo se gdje je bio i shta je radio.. .a to je. nije bio gdje je trebao biti..tachka.. :jbg
..ali. ok sve su to teorije . ali, ponudjeno ne znachi i prihvatljivo ... pogotovo shto je situacija .gdje ponudjeno nude osobe koje su na radnom mjestu..nude usluge koje se naplacjuju... :jbg to je bar jasno . i da je to ,po meni krsenje pravila, onoga koji nudi ali me iznenadjuje .da je to tebi normlano za prihvatiti..... :hm shta znam. mislila sam da imash jache /obazrivije standarde.... :jbg

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

S_id=116144 wrote:
Wed Aug 26, 2026 9:03 pm
Večeras sam ja bila ljubazna :DE

U apoteci čekaju na red odgovoram na jedan sms,.. i u tom monetu prilazi mi čovjek koji je završio sa apotekarskom - pita me imam li internet i da li ni se mogao prikačiti na moj račun .. Ceka jedan mail u kojem ima nazive ostataka lijekova..

Bez problema mu dam pass. :DE

Zahvalio mi se, kupio lijekove i ode…

—///////——

Sta ce misliti oni koj su čuli sta želi ? O njemu sto je tražio od mene pass, a od mene sto sam mu dala .. :DD

Kakva li je mu namjera bila… :DD koji li lopovluk sprema… možda mi je ušao u banku… :hahihihohoh bazu podataka i sl … :D/
:_) koji ti problem imash.. :-?
ma. .moze ukrasti one galerije slika.. kraj ceste. cipele. bicikl, chudne tipove sa ulica.. autiche.. :hahah

..sta kaze ai
Nije sigurno dati svoju lozinku ili otključan telefon nepoznatoj osobi.

Zašto je to opasnoKrađa podataka: Neznanac može vidjeti vaše privatne poruke, fotografije i kontakte.

Pristup računima: Kroz otvorene aplikacije mogu ući u vaše bankovne račune ili društvene mreže.

Zlouporaba uređaja: Mogu vam ukrasti identitet ili postaviti zlonamjerni program na mobitel.Kako postupitiZadržite kontrolu:
Nikada ne puštajte mobitel iz svojih ruku.Pomozite na siguran način: Ako im želite pomoći, sami otvorite internetski preglednik i vi unesite njihove podatke, dok je telefon kod vas.Odbijte zahtjev: Recite jasno da ne možete dati mobitel iz sigurnosnih razloga.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Ilegalna kupnja: Osoba možda pokušava kupiti strogo kontrolirane lijekove, narkotike ili tvari s crnog tržišta koristeći vaš uređaj i IP adresu.

Povezivanje s kriminalom: Ako policija bude istraživala tu kupnju, tragovi (IP adresa, lokacija, digitalni otisak) vodit će izravno do vašeg telefona i vašeg identiteta.

Prijevara: "Kupnja tableta" može biti samo izgovor da dobiju pristup vašem otključanom telefonu kako bi prepisali vaše bankovne podatke ili instalirali zlonamjerni softver.
:hm

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Zatrovase ljudi sve oko sebe … :arrow: :-?

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Eh da je samo ovaj idiotizam problem gde bi nam bio kraj

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

stabla za mjerenje vode. u danima poplava...kad dodje do crvene :jbg ..zna se shta treba raditi... :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

centar grada. cijena stana u
art zgradi' je vjerovatno preko 6,000KM .. :-? nema sta.vrijedi

:/*

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • 10 tipova glasača na izborima u Bosni i Hercegovini
    by Skitnica » » in Politika
    22 Replies
    9084 Views
    Last post by Bella
  • Psi kao kućni ljubimci
    by Vjetar » » in Flora i fauna
    171 Replies
    15751 Views
    Last post by Bella
  • Po čemu primjećujete da niste više kao prije?
    by Skitnica » » in Sve ostalo
    113 Replies
    7872 Views
    Last post by Peace