Šta ste zadnje gledali?
Re: Šta ste zadnje gledali?
mene je iritirao. prvi put ga gledala. tema filma me privlachila..ali, on je to glumio ,tako da sam mislila u pojedinim scenama, da je komedija...
kao i izgled. buljave ochi i 'zvaljav'
.............................................................................................
Jupiter..
Mislim.. nisam još..
ali mi se svidio naslov..
i.. namjeravam.. prve slobodne prilike.
Mislim.. nisam još..
i.. namjeravam.. prve slobodne prilike.
. gledala davno.. dobar.. opet...

.............................................................................................
Jupiter, naslov koji privlači. Čini se da je to postala strategija za mnoge, da se po naslovu procijeni film, umjesto da se malo istraži sadržaj. Poslije se ljudi čude što "jedva dogledaju" filmove. Lakše je tako, valjda.
stari scenario

Stari scenario je često sigurnija opcija, naročito kad se upoređuje sa nekim "novim" idejama koje se promovišu kao remek-djela samo zato što ih potpisuje neko poznat. Barem znaš šta dobijaš, umjesto da se mučiš sa "sporom radnjom" ili "nerealnom romantikom" koja se jedva dogleda.
. istiniti dogadjaj
.. tak... ok je .

.. tak... ok je .
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 25 Replies
- 1268 Views
-
Last post by Coolio
-
- 15 Replies