Pomirenje u BiH (istinsko)

Lokalna i svjetska politička dešavanja, stranke i politički predstavnici.
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Pomirenje u BiH (istinsko)

Unread post by Bella »

:hahah
pomirenje na 'chekanju' boshnjaci se zabavili oko SFF.. dodika nigdje. negdje se brchka Image
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Trenutno gradjanima taj SFF skrece paznju, kasnije ce Dodik da se pominje :hahah

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Od smrti onog govneta procjenjujem da normalnih Srba na svijetu ima 1-2%. Ja fakat ne vjerujem više ni u kakvo pomirenje, ni u to da ti ljudi imaju mozga i savjesti. Sve bi sutra ponovili i kraj. Pa nek se ljuti ko hoće

Bonus tekst https://radiosarajevo.ba/amp/metromahal ... icu/651573
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pomirenja ima u glavama normalnih ljjudi. Tacnije normalni ljudi nemaju sta ni da se mire jer nista pocinili nisu i oduvek su voleli,cenili i postovali jedni druge. I to sto citas po mrezama ili cujes na televiziji ,ne znaci da tako razmislja svako. Zato zapadu i uspeva da nas deli, ne samo nas vec sve u svetu jer mnogo gledate televiziju,drustvene mreze i stvarate sebi neku iskrivljenu stvarnost.Rekao sam ti vise puta, prosetaj Beogradom ili uopsteno Srbijom i svako ce ti dati krajnje normalan odgovor. Takodje, taj zapad ne dozvoljava da ljudi imaju dobre odnose jer generalizuje , srpske zrtve nigde ne spominje. Zato je narod besan i kivan. Slicna situiacija se desava i sa Kosovom.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri Sep 04, 2026 11:47 am
Pomirenja ima u glavama normalnih ljjudi. Tacnije normalni ljudi nemaju sta ni da se mire jer nista pocinili nisu i oduvek su voleli,cenili i postovali jedni druge. I to sto citas po mrezama ili cujes na televiziji ,ne znaci da tako razmislja svako. Zato zapadu i uspeva da nas deli, ne samo nas vec sve u svetu jer mnogo gledate televiziju,drustvene mreze i stvarate sebi neku iskrivljenu stvarnost.Rekao sam ti vise puta, prosetaj Beogradom ili uopsteno Srbijom i svako ce ti dati krajnje normalan odgovor. Takodje, taj zapad ne dozvoljava da ljudi imaju dobre odnose jer generalizuje , srpske zrtve nigde ne spominje. Zato je narod besan i kivan. Slicna situiacija se desava i sa Kosovom.
Da prošetam Beogradom i pitam je li Ratko Mladić zločinac dobila bih normalne odgovore jel?

Mani me te priče da nas zapad zavadi i pogledaj malo sramotu i fetišiziranje ratnog zločinca koje radi "običan narod". Ne Vučići, ovi, oni, političari, već običan narod i to jako veliki broj.

A ti ako to možeš da opravdaš nekim "bijesom i kivnjom" nisi ništa bolji.

Evo sad si mogao da kažeš na ovo moje "Blesavi ljudi, stvarno je loša situacija. Nadam se da će biti bolje nekad", da lupiš neku otrcanu frazu kao nadu za bolje sutra, ali ne. Opet si odabrao da relativiziraš, pravdaš i predstavljaš Srbe kao žrtve, vi jadni bijesni.

Najiskrenije, sram da bude sve vas koji nemate mozga da se ogradite

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Fri Sep 04, 2026 12:07 pm
Coolio wrote:
Da prošetam Beogradom i pitam je li Ratko Mladić zločinac dobila bih normalne odgovore jel?

Mani me te priče da nas zapad zavadi i pogledaj malo sramotu i fetišiziranje ratnog zločinca koje radi "običan narod". Ne Vučići, ovi, oni, političari, već običan narod i to jako veliki broj.

Evo sad si mogao da kažeš na ovo moje "Blesavi ljudi, stvarno je loša situacija. Nadam se da će biti bolje nekad", da lupiš neku otrcanu frazu kao nadu za bolje sutra, ali ne. Opet si odabrao da relativiziraš, pravdaš i predstavljaš Srbe kao žrtve, vi jadni bijesni.

Vec sam ti napisao, pomirenja ima u glavama normalnih ljudi iako ne vidim zasto bi mi normalni trebali da se mirimo jer jedni drugima nista uradili nismo. Svi ti koji su nesto uradili odgovarace pred Bogom. Bio to Ratko Mladic, neko drugi ili neko treci,. I ponavljam ti, mnogo ljudi je besno ne u smislu da ce ti poricati nesto nego sto se srpske zrtve na zapadu nigde ne spominju. To nema veze sa ogradjivanjem, niti sa bilo cim drugim. I druga strana trazi pravdu. Ali ti izgleda sebicno razmisljas.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri Sep 04, 2026 12:29 pm
biljka wrote:
Coolio wrote:

Vec sam ti napisao, pomirenja ima u glavama normalnih ljudi iako ne vidim zasto bi mi normalni trebali da se mirimo jer jedni drugima nista uradili nismo. Svi ti koji su nesto uradili odgovarace pred Bogom. Bio to Ratko Mladic, neko drugi ili neko treci,. I ponavljam ti, mnogo ljudi je besno ne u smislu da ce ti poricati nesto nego sto se srpske zrtve na zapadu nigde ne spominju. To nema veze sa ogradjivanjem, niti sa bilo cim drugim. I druga strana trazi pravdu. Ali ti izgleda sebicno razmisljas.
Neko je ovdje počinio genocid. A neko ne. Kad budemo omalovažavali srpske žrtve kao što vi radite sa bošnjačkim, bujrum, pa neka nas osuđuju sa svih strana

Ovdje jedino ko razmišlja sebično si ti. Puna usta srpskih žrtava, a tema uopšte nisu one, već to da ti cijela država slavi Ratka Mladića. I umjesto da kažeš da nisu normalni, okrećeš priču na ono kako je i ostali okreću, tj. Srbi-vječite žrtve

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Fri Sep 04, 2026 12:47 pm
Coolio wrote:
Fri Sep 04, 2026 12:29 pm
biljka wrote:

Neko je ovdje počinio genocid. A neko ne. Kad budemo omalovažavali srpske žrtve kao što vi radite sa bošnjačkim, bujrum, pa neka nas osuđuju sa svih strana

Ovdje jedino ko razmišlja sebično si ti. Puna usta srpskih žrtava, a tema uopšte nisu one, već to da ti cijela država slavi Ratka Mladića. I umjesto da kažeš da nisu normalni, okrećeš priču na ono kako je i ostali okreću, tj. Srbi-vječite žrtve
Koji to mi? Gde sam ja i koga omalovazavao`? Govoris u mnozini i osudjujes 7-8 miliona ljudi radi nekih par hiljada koje ti televizije ili drustvene mreze prikazu.

Nisam ja spominjao srpske zrtve u smislu u kom ti mislis vec ti dao odgovor zasto je dosta ljudi besno. I time niko ne omalovazava bosanske zrtve niti ti je bilo ko sta poricao kako ti to volis da predstavis.

I molim te da me ne mesas i ne svrstvas u isti kos sa ljudima koji bilo koga omlovazavaju,narocito necije zrtve...

To mogu samo mozdno mrtvi ljudi da rade...tako ja zovem retardirano glupe

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
pa ,sad ako je 'mujo' i austriji bacio bombu. zapalio biznis itd.. trebamo li se mi bosanci , javno ogradjivati, optuzivati ga itd...
.. srebrenica je gukavicni cin, gubitnika, i chudnih okolnosti u tom periodu.. sud je optuzio, kazna max... i sve shto se sada deshava je reakcija... stanje 31 godinu, nakon
... bosanci ,pokusni kunichi i dalje... ne znaju, neche da nauche ,mozda i ne mogu.. nemamo bogadstva' da se neka 'sila' zauzme za nas... jednostavno shaka oportunista u EU i svijetu, eksperimentishu/ igraju se... grade karijere....

... nisam sigurna da je 'rezolucija' donijela rjeshenje. .i hvaljenje pojedinih za neka strasha dostignucha u svojoj karijeru, da su doprinijeli..

. da su bili mudriji. ova danashnja atmosfera ne bi bila...
. idu izbori. njima 'puna shaka' :hm stanje u zemlji '90 ..ih
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Kao i uvek, pred izbore ispiraju mozak ljudima a ljudi standardno naivni. Srebrenica je bila kukavicki cin ali i mnogo toga drugog je bilo kukavicki. Pre Srebrenice su se desavala mnoga dela. Ali kome je jos do istine. Tera se jedna te ista prica jer ta prica najvise daje rezultjta,narocito pred spomenute izbore koji su sami po sebi cirkuzantski i nebitni jer se unapred zna sta i kako.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. bilo je, :-?

..
Napad 7. januara 1993. godine: Prema dokumentaciji i podacima iznesenim pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ), tokom napada na Kravicu na pravoslavni Božić od strane snaga Armije RBiH poginulo je ukupno 46 do 49 osoba srpske nacionalnosti, pri čemu Haški sud i nezavisni izvori (poput Istraživačko-dokumentacionog centra) navode da je među njima bilo 11 do 12 civila, dok su ostali bili pripadnici lokalne srpske odbrane. Srpski izvori i lokalne vlasti navode veći broj žrtava, tvrditjući da je ubijeno 49 civila (ili više), uključujući i starije osobe i djecu
Masakr u julu 1995. godine: U hangaru zemljoradničke zadruge u Kravici, nakon pada Srebrenice, pripadnici Vojske i policije Republike Srpske ubili su više od 1.300 zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka iz Srebrenice, što je pred međunarodnim sudovima okvalifikovano kao dio genocida.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

I ja cu opet da ti kazem isto a to je da zelim da Bog najstrasnije kazni zlocince.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Fri Sep 04, 2026 5:30 pm
:-?
pa ,sad ako je 'mujo' i austriji bacio bombu. zapalio biznis itd.. trebamo li se mi bosanci , javno ogradjivati, optuzivati ga itd...
Ne mislim ja da svako treba da se javno ograđuje itd itd. ALI pojedini ljudi ovdje za sve imaju mišljenje i dijeli se i kad je ko jeo i pio, ali se ne dijele osnovne civilizacijske stvari. Pa ono... Ja sam svojim prijateljima Srbima sam iznijela svoje mišljenje o nekim stvarima koje su njima bolne kad smo se upoznavali bez da me iko pita. Tako i oni meni. A očito neki mogu da gledaju sve što se dešava ovih dana i da ne prokomentarišu. A evo i kad prokomentarišu samo je prebacivanje loptice i kmečanje

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Niko ne kmeci. Iznela si misljenje i usput celu jednu naciju nazvala nenormalnom i kako bi svi sutradan ponovili to sto je neko u manji napravio u Bosni. Drugo, ako vec zelis da pricas, pricaj i o drugim desavanjima. To nazivas kmecanjem. To i jeste problem, nedozvoljavanje da drugi kaze sta ima nego jednostavno prihvatanje onoga sto ti kazes.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:25 am
Niko ne kmeci. Iznela si misljenje i usput celu jednu naciju nazvala nenormalnom i kako bi svi sutradan ponovili to sto je neko u manji napravio u Bosni. Drugo, ako vec zelis da pricas, pricaj i o drugim desavanjima. To nazivas kmecanjem. To i jeste problem, nedozvoljavanje da drugi kaze sta ima nego jednostavno prihvatanje onoga sto ti kazes.
Nisam cijelu. Rekla sam da ima 1-2% normalnih. Znači opet između 100.000 i 200.000. Možda je i to pretjerana brojka, ali eto na uzorku od 100-200 Srba koje znam, 1-3 je normalno

Kme

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Htjela sam prešutiti, ali ne mogu. Nije mi jasna @Peace koja će se upaliti na neku Bellinu glupost, ali je ove stvari neće dotaknuti i sasvim će se uredno na ostalim temama praviti kao da se ništa ne dešava. Nije mi jasno stvarno kako vas ne pogađa toliko da reagujete. Ja koju ste svi mogli roditi iz mjeseca u mjesec se raspravljam oko ovih tema i pokušavam da unesem razuma u ovo sve, a vas ne interesuje. Ne počešete se i sasvim normalno nastavljate hehe pozdrav, dobro jutro, pa kafica, buketić, hihi i ostale gluposti sa likom koji će na svaku ozbiljnu, bolnu i tešku temu lupiti neku glupost i imati hinjski i (polu)negatorski odgovor

I zato sam se udaljila odavde. Ne mogu da gledam i čitam tu patetiku i to da znam nečije mišljenje o jednoj tako bitnoj temi, a onda se na drugoj temi pravimo da je sve normalno. I s obzirom da će biti komentar "Ti ne znaš saslušati tuđe mišljenje" i slično. Znam itekako. Štaviše. Ali ovdje tema nije je li nebo plavo, je li zemlja okruga, je li Trump idiot, je li migranti uništavaju Europu. Tema je genocid i rat i apsolutno ne ostavljam prostora za bilo kakvu relativizaciju. Ali jedan buket cvijeća očito generalno rješava sve. Eto, sad nastavite

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:46 am
Coolio wrote:
Nisam cijelu. Rekla sam da ima 1-2% normalnih. Znači opet između 100.000 i 200.000. Možda je i to pretjerana brojka, ali eto na uzorku od 100-200 Srba koje znam, 1-3 je normalno

Kme
Znaci na uzorku 100-200 ljudi koje verovatno ni ne znas nego si citala po mrezama ti si donela zakljucak o naciji od osam miliona ljudi, zapravo preko 10 kada saberes i dijasporu.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:51 am
biljka wrote:
Coolio wrote:

Kme
Znaci na uzorku 100-200 ljudi koje verovatno ni ne znas nego si citala po mrezama ti si donela zakljucak o naciji od osam miliona ljudi, zapravo preko 10 kada saberes i dijasporu.
Kme
Hajde nam jednom osudi ljude koji veličaju Mladića, reci da je ovo što se radi sramotno i sve 5

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:49 am
Htjela sam prešutiti, ali ne mogu. Nije mi jasna @Peace koja će se upaliti na neku Bellinu glupost, ali je ove stvari neće dotaknuti i sasvim će se uredno na ostalim temama praviti kao da se ništa ne dešava. Nije mi jasno stvarno kako vas ne pogađa toliko da reagujete. Ja koju ste svi mogli roditi iz mjeseca u mjesec se raspravljam oko ovih tema i pokušavam da unesem razuma u ovo sve, a vas ne interesuje. Ne počešete se i sasvim normalno nastavljate hehe pozdrav, dobro jutro, pa kafica, buketić, hihi i ostale gluposti sa likom koji će na svaku ozbiljnu, bolnu i tešku temu lupiti neku glupost i imati hinjski i (polu)negatorski odgovor

I zato sam se udaljila odavde. Ne mogu da gledam i čitam tu patetiku i to da znam nečije mišljenje o jednoj tako bitnoj temi, a onda se na drugoj temi pravimo da je sve normalno. I s obzirom da će biti komentar "Ti ne znaš saslušati tuđe mišljenje" i slično. Znam itekako. Štaviše. Ali ovdje tema nije je li nebo plavo, je li zemlja okruga, je li Trump idiot, je li migranti uništavaju Europu. Tema je genocid i rat i apsolutno ne ostavljam prostora za bilo kakvu relativizaciju. Ali jedan buket cvijeća očito generalno rješava sve. Eto, sad nastavite
A nisi recimo pomislila da mozda ti pises neke stvari koje neko ne zeli? Ti si ta koja vredja nekoga. Ti si ta koja konstantno spominje tu bolnu temu. Ti si ta koja napadne pa se posle nesto branis, mada ne znam ni od cega. I da te covek pita, sta sam ja i gde lose rekao, posto ocigledno se meni obracas, verovatno ne bi imala pojma da objasnis jer nista lose i ne govorim. Ocigledno imas neki pik na mene i da treba neko ovde da me zamrzi bez razloga. I ovde je tema POMIRENJE u BIH, dakle pomirenje tri nacije koji zive u jednoj drzavi a ne genocid. Ali ti sa takvim stavom ne da nema veze sa pomirenjem,nego jos i vredjas ljude koji nemaju veze sa desavanjima u Bosni niti bi voleli da imaju veze. Ako imas kompleks od srba, jednostavno izbegavaj komunikaciju sa njima.Prosto.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:57 am
Ako imas kompleks od srba, jednostavno izbegavaj komunikaciju sa njima.Prosto.
Ima ih 2-3 koje volim ko najrođenije. Ali svakako izbjegavam komunikaciju, ne sa Srbima, nego sa patetičarima. Zato me nema ovdje više. Evo ubacim se da podgrijem atmosferu malkice, pa se vraćam u hibernaciju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:56 am
Coolio wrote:
biljka wrote:

Kme
Kme
Hajde nam jednom osudi ljude koji veličaju Mladića, reci da je ovo što se radi sramotno i sve 5
Jel ti umes da procitas sta ja pisem? Vec bezbroj puta sam rekao da osudjujem svakog zlocinca iz Srbije ali nimalo manje i zlocince i iz drugih drzava. Poenta moje price nije da ja umanjujem ili poricem niti ima ikakve veze sa Bosnom, nego da ja ne verujem zapadnim propagandama. I zato ja kazem da bih najvise na svetu voleo da Bog kazni svakoga ko je zlocine pocinio i vrati mu desetostruko vise. Da li je to Ratko Mladic, da li je neki drugi srbin Pera,Mika,Zika ne ulazim u to. Ako je neko ubijao civile,neduzne ljude, zene,decu zelim mu najgoru mogucu kaznu. I svako normalan razmislja tako. Dakle ja osudjujem ali tebi smeta sto ne potvrdjujem to sto ti ovde pises. Jer ako je tema pomirenje onda se treba javno osuditi i zlocini koje su drugi cinili, bez obzira da li su oni bili manji ili veci.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Sep 05, 2026 1:05 am
Coolio wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:57 am
Ako imas kompleks od srba, jednostavno izbegavaj komunikaciju sa njima.Prosto.
Ima ih 2-3 koje volim ko najrođenije. Ali svakako izbjegavam komunikaciju, ne sa Srbima, nego sa patetičarima. Zato me nema ovdje više. Evo ubacim se da podgrijem atmosferu malkice, pa se vraćam u hibernaciju
I sta imas od toga da podgrejes atmosferu? Prva izvredjas ljude, onda trazis od drugih da mene zamrze ili sta vec,zatim umisljas da te neko nesto napada pisanjem a ti se satro branis i na kraju pobegnes. Nastavi da slusas vesti i da se trujes tekstovima, mrzi srbe, izbegavaj ih ako te to cini srecnom. Ne vidim zasto bi bilo ko drugi morao isto tako. Mozda neko ume da vidi da nisu svi ljudi isti i da to sto su neki bolesnici pocinili u ratu ne znaci da je cela jedna nacija takva. Jel tako mrzis i amerikance,engleze,nemce,francuze,holandjane,italijane? Pobise milione ljudi po svetu...Jel su krive cele nacije ili saka bolesnika?

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Sat Sep 05, 2026 1:07 am
biljka wrote:
Coolio wrote:

Kme
Jel ti umes da procitas sta ja pisem? Vec bezbroj puta sam rekao da osudjujem svakog zlocinca iz Srbije ali nimalo manje i zlocince i iz drugih drzava. Poenta moje price nije da ja umanjujem ili poricem niti ima ikakve veze sa Bosnom, nego da ja ne verujem zapadnim propagandama. I zato ja kazem da bih najvise na svetu voleo da Bog kazni svakoga ko je zlocine pocinio i vrati mu desetostruko vise. Da li je to Ratko Mladic, da li je neki drugi srbin Pera,Mika,Zika ne ulazim u to. Ako je neko ubijao civile,neduzne ljude, zene,decu zelim mu najgoru mogucu kaznu. I svako normalan razmislja tako. Dakle ja osudjujem ali tebi smeta sto ne potvrdjujem to sto ti ovde pises. Jer ako je tema pomirenje onda se treba javno osuditi i zlocini koje su drugi cinili, bez obzira da li su oni bili manji ili veci.
Brate najjači si. Doslovno si mogao samo napisati "Osuđujem Mladića i sve ove skupove koji se održavaju sad otkako je umro" i to je to. Ali ne, ide opet roman kmečanja. Nisi sposoban da prevališ to jednostavno i to je to. I rest my case. Zbogom po ko zna koji put

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Sep 05, 2026 1:11 am
Coolio wrote:
Sat Sep 05, 2026 1:07 am
biljka wrote:

Kme
Brate najjači si. Doslovno si mogao samo napisati "Osuđujem Mladića i sve ove skupove koji se održavaju sad otkako je umro" i to je to. Ali ne, ide opet roman kmečanja. Nisi sposoban da prevališ to jednostavno i to je to. I rest my case. Zbogom po ko zna koji put
Zasto bih ja uopste svoje privatno misljenje morao da iznosim tebi? Ako nista nisam umanjio,niti poricao,niti bilo sta pisao na tu temu, zasto potenciras uopste to i mene prozivas za bilo sta? I ako neko kmeci, to si ti a ne ja. Ja ti samo stavljam do znanja da me ne opterecujes time. Odgovorio sam ti prosto na temu pomirenja. Pretpostavljam da ima neka tema vezana za genocid, odi tamo i pisi to sto mislis. I to sto sam rodjen Srbiji ne znaci da trebaju ljudi da me mrze.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Sat Sep 05, 2026 12:49 am

:_)
. nikada nije komentarisala niti uchestvovala o temama.. vezane za rat.. zashto bi i sada. i nije mi jasno zashto nju prozivash . pogotovo vezano za mene i tkz moje gluposti. >:I koja je to drskost od tebe... i koja jasno pokazuje.da nemash smisla , stava za komunikaciju na ovakvim drushtvenim prostorima

... bitna tema? pa. tema je koja traje 30 godina i nikada nije bila na nizem novou.... umro osudjenik. bice i radovan sljedeci.. :hahah googlala sam da vidim jel ziv....dakle to je trebao biti zaborav
..ako je iko patetichan . to su boshnjaci. pogotovo otakao im je neko nametnuo..da se uhvate nechije tragedije i slave 'rezoluciju srebrenice'
haj reci.... shta je ona donijela . ? samo nemoch i udri po patnji. koja se desila 30 godina unazad...

.. pa dokle chemo o ratu i tim svim tragedijama...

.obiljezi dan. skromno. ponosno..
. ima li ista bizarnije od zakona.. /negiranja/. toliko se to ponavljalo ,iz dana u dan. da je narod jednostavno zasichen.. ravnodusha,. tukao bi se i ako ga neko pogleda ..
.. no . jedno je jasno

i da se srbija i sav narod srbije 'izvine' za ono shto su im zemljaci radili.. .komentar bi bio. lazu. nije od srca.. neshto spremaju podo...itd.. nishta boshnjake nemoze usrechiti vishe... jer bosnom ne upravljaju oni. vec evropljani i kojekakve 'organizacije '
... svi mi imamo poznanike srbe.... i sa normalnim ljudima. se ne pricha o temama koje bi izazvale bilo kakvu nelagnost. kao shto ni familije . ne prichaju o temama koje bi ih razdvojile

.. moze se i tako zivjeti..

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Hrvatska za građane iz BiH uvela obaveznu samoizolaciju od 14 dana
    by Vanilla » » in Vijesti
    49 Replies
    8828 Views
    Last post by laganini
  • Premijer liga BiH
    by Revizor » » in Fudbal
    7 Replies