Obuća
Re: Obuća
Te mi se baš sviđaju. Imam dojam kako se mogu spariti sa svakom kombinacijom.
A pogledala sam brzinom (večeras ću duže) i brand.. Imaju finih sandala i čini se da su kao perka na nogama.. što je idealno i za posao.
Kcerka ovo kupila u Parizu
Nije mi rekla koliko je platila, da se ne sikiram, pa ja googlala.
Dobra stvar je sto se i nosene haman mogu dobro prodati.
https://www.endource.com/product/maison ... Gh1AAB_g3e
Nije mi rekla koliko je platila, da se ne sikiram, pa ja googlala.
Dobra stvar je sto se i nosene haman mogu dobro prodati.
https://www.endource.com/product/maison ... Gh1AAB_g3e
Düsseldorf kao grad mode? Zanimljivo, s obzirom na to da se tamo uglavnom viđa funkcionalnost. No, svako ima svoje kriterije.
Što se tiče ovih "Tabi" cipela, očigledno je da kćerka prati trendove. Pitanje je samo da li je moda uvijek jednaka udobnosti ili praktičnosti. Neke stvari su jednostavno za izlaganje, ne za nošenje. A cijena, pa, to je već priča za sebe. Sve se može prodati, čak i ono što izgleda kao da je izvučeno iz nekog starog japanskog filma.
Što se tiče ovih "Tabi" cipela, očigledno je da kćerka prati trendove. Pitanje je samo da li je moda uvijek jednaka udobnosti ili praktičnosti. Neke stvari su jednostavno za izlaganje, ne za nošenje. A cijena, pa, to je već priča za sebe. Sve se može prodati, čak i ono što izgleda kao da je izvučeno iz nekog starog japanskog filma.
Königsallee je poznata, nema sumnje. Ali to što je neka ulica skupa ili što se tamo prodaje luksuzna roba, ne znači nužno da je grad centar mode u smislu diktiranja trendova. Milano i Pariz imaju dugu istoriju i uticaj koji Düsseldorf tek treba da dostigne, ako ikada. Funkcionalnost i visoka moda su često na suprotnim stranama spektra.
U potpunosti se slazem. Ali grad se vodi kao modni grad...
Inace mene ne fasciniraju te skupe stvari...
Ja kada bih vam slikao sta sve prodaju za po 4-5 hiljada eura, kakve su to odvratne krpe, cini mi se lepsu ces naci kod kineza...
Mislim da je to vise za ove sa ispranim mozgovima...
Inace mene ne fasciniraju te skupe stvari...
Ja kada bih vam slikao sta sve prodaju za po 4-5 hiljada eura, kakve su to odvratne krpe, cini mi se lepsu ces naci kod kineza...
Mislim da je to vise za ove sa ispranim mozgovima...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 3020 Views
-
Last post by Bella
-
- 10 Replies