Pomirenje u BiH (istinsko)
Re: Pomirenje u BiH (istinsko)
. toliko o tvom kriteriju.. dakle ne znash ko je .ali znash da je verovatno olichenje poshtenja.. jer je pisala chinjenice o srpskom jadniku..koga srbija i dio bosne..slave. a ona pishe izmishlotine o ..
ili
.............................................................................................
a reci mi; jel ti i dalje navijas za 'crvenu zvezdu" ?
.............................................................................................
Da,navijam za Crvenu Zvezdu. Ali znam na sta aludiras. A to je ova koreografija sa derbija. I ne, to
sto su uradili i sto rade u poslednje vreme uopste ne podrzavam i protiv sam toga.Zato mene stadion vise i ne vidja. Nekada smo pravili najbolju atmosferu u evropi a danas se sve pretvorilo u politicka prepucavanja sto odbija ljude, sto i pokazuje poslednji derbi na koji dolazi sve manje ljudi jer normalne ljude to ne zanima.
Politička prepucavanja
Više civilizacijska sramota
Više civilizacijska sramota
Per aspera ad astra 
Kakav kriterijum? Ovakvih izvestaca imas bezbroj i gotovo svi pricaju razlicito. Ne kazem da njena prica nije tacna,mozda bas jeste. Samo ti govorim da tih novinara ili sta vec ima na gomile. I kako procenjujes ko govori istinu? Jel ona kao izvestac ima snimke neke ili nesto pa na osnovu toga ili kako? Najiskrenije te pitam. Ali ponovicu,da me ne bi Biljka opet prozivala. Ne kazem da ova ne govori istinu iako ja u americko novinarstvo pogotovu ne verujem po pitanju svega,nevezano za ovu temu. Njihovi izvestaci nam govore da zapravo Palestinci bombarduju izraelce, rusi imaju baze po celom svetu itd.Bella wrote: ↑Mon Sep 07, 2026 11:51 pm. toliko o tvom kriteriju.. dakle ne znash ko je .ali znash da je verovatno olichenje poshtenja.. jer je pisala chinjenice o srpskom jadniku..koga srbija i dio bosne..slave. a ona pishe izmishlotine o ..
iliga je mozda 'zamijenila' za nekog drugog nevinog srbina, vojnika..
![]()
Pa jeste sramota. Stadion nije mesto za takve stvari. I ja sam zaista prekinuo da idem na utakmice zbog toga. Nekada navijacke pesme,bakljade,najezi se covek a danas pevanje Ratku Mladicu,Kosovu i sta ja znam kome sve.
i pored svega toga ,nabrojanog i dalje navijash.... jel to normalno. tj da li normalni ljudi koji ne dolaze na stadion, ipak prate i slave ,ali u kuchnoj atmosferiCoolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 7:00 amDa,navijam za Crvenu Zvezdu. Ali znam na sta aludiras. A to je ova koreografija sa derbija. I ne, to
sto su uradili i sto rade u poslednje vreme uopste ne podrzavam i protiv sam toga.Zato mene stadion vise i ne vidja. Nekada smo pravili najbolju atmosferu u evropi a danas se sve pretvorilo u politicka prepucavanja sto odbija ljude, sto i pokazuje poslednji derbi na koji dolazi sve manje ljudi jer normalne ljude to ne zanima.
. jedno je sigurno. srbija ovakav kadar/Christiane Amanpour/ nema. niti che imati, ikadCoolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 9:47 amKakav kriterijum? Ovakvih izvestaca imas bezbroj i gotovo svi pricaju razlicito. Ne kazem da njena prica nije tacna,mozda bas jeste. Samo ti govorim da tih novinara ili sta vec ima na gomile. I kako procenjujes ko govori istinu? Jel ona kao izvestac ima snimke neke ili nesto pa na osnovu toga ili kako? Najiskrenije te pitam. Ali ponovicu,da me ne bi Biljka opet prozivala. Ne kazem da ova ne govori istinu iako ja u americko novinarstvo pogotovu ne verujem po pitanju svega,nevezano za ovu temu.
.. nazalost. vishe se ne mogu nachi prilozi CNN koje je ona radila godinama iz bosne.. prva je napravila reportazu, sa brda iznad sarajeva, intervju sa srpskim vojnicima o tome. kako dolaze ljudi /gradjani/ ne vojnici/tkz 'safari' i dozvoljeno im da pucaju na gradjane sarajeva za $500..itd ..
al . sachesh ti. e dabogda im se to desilo u dvoristu kuche, svima koji su 'neduzne' ciljali... stokajedna
..
Nisam ni mislio na izvestace iz Srbije, nego na strane izvestace koji pricaju drugacije i izbacuju snimke. Zato te i pitam, na osnovu kog kriterjuma biras u sta ces verovati? Uopsteno te pitam,ne samo vezano za ovu temu. Ja bih i ljude koji lazno izvestavaju i igraju se tudjim sudbinama na dozivotnu robiju. Bez imalo sale govorim.Bella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 2:06 pm. jedno je sigurno. srbija ovakav kadar/Christiane Amanpour/ nema. niti che imati, ikadCoolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 9:47 amKakav kriterijum? Ovakvih izvestaca imas bezbroj i gotovo svi pricaju razlicito. Ne kazem da njena prica nije tacna,mozda bas jeste. Samo ti govorim da tih novinara ili sta vec ima na gomile. I kako procenjujes ko govori istinu? Jel ona kao izvestac ima snimke neke ili nesto pa na osnovu toga ili kako? Najiskrenije te pitam. Ali ponovicu,da me ne bi Biljka opet prozivala. Ne kazem da ova ne govori istinu iako ja u americko novinarstvo pogotovu ne verujem po pitanju svega,nevezano za ovu temu.
.. nazalost. vishe se ne mogu nachi prilozi CNN koje je ona radila godinama iz bosne.. prva je napravila reportazu, sa brda iznad sarajeva, intervju sa srpskim vojnicima o tome. kako dolaze ljudi /gradjani/ ne vojnici/tkz 'safari' i dozvoljeno im da pucaju na gradjane sarajeva za $500..itd ..
al . sachesh ti. e dabogda im se to desilo u dvoristu kuche, svima koji su 'neduzne' ciljali... stokajedna![]()
..
Ne, necu nista reci na to sto si napisala jer nemam prava da kazem.
Ja slavim kada pobedi Crvena Zvezda svoju utakmicu. A na stadion ne idem jer necu da ucestvujem u svemu tome sto se desava niti sam pristalica toga i osudjujem to. Toga ne sme biti u sportu. Sport treba da spaja a ne da razdvaja ljude. FK Crvena Zvezda ce uvek postojati a trenutno je vode ljudi koji dozvoljavaju sve te politicke poruke, prozivanja i slicno.Ja to ne simpatisem ali to nema veze sa FK Crvena Zvezda kao klub vec sa ljudima koji vode klub.Bella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 1:58 pmi pored svega toga ,nabrojanog i dalje navijash.... jel to normalno. tj da li normalni ljudi koji ne dolaze na stadion, ipak prate i slave ,ali u kuchnoj atmosferiCoolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 7:00 amDa,navijam za Crvenu Zvezdu. Ali znam na sta aludiras. A to je ova koreografija sa derbija. I ne, to
sto su uradili i sto rade u poslednje vreme uopste ne podrzavam i protiv sam toga.Zato mene stadion vise i ne vidja. Nekada smo pravili najbolju atmosferu u evropi a danas se sve pretvorilo u politicka prepucavanja sto odbija ljude, sto i pokazuje poslednji derbi na koji dolazi sve manje ljudi jer normalne ljude to ne zanima.![]()
ok.. kako cesh sinu objasniti ,tvoje izostanke na stadionu. i kako si mu objasnio .ko je ratko mladic? zasto je njegova slika bila na tribinama? da ne bude konzfuzije, da je mozda neki vezni igrach,bio ?Coolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 2:50 pmJa slavim kada pobedi Crvena Zvezda svoju utakmicu. A na stadion ne idem jer necu da ucestvujem u svemu tome sto se desava niti sam pristalica toga i osudjujem to. Toga ne sme biti u sportu. Sport treba da spaja a ne da razdvaja ljude. FK Crvena Zvezda ce uvek postojati a trenutno je vode ljudi koji dozvoljavaju sve te politicke poruke, prozivanja i slicno.Ja to ne simpatisem ali to nema veze sa FK Crvena Zvezda kao klub vec sa ljudima koji vode klub.
Pa vidi, na kosarkaskoj utakmici izmedju Bosne i Srbije u sred Sarajeva navijaci su vikali ubij srbina ili nesto tako. Da li to znaci posto navijas za Bosnu da si i ti to vikala kod kuce? Ne treba tako gledati na ljude, Sinu nemam sta objasnjavati,vodicu ga na utakmice kada budu lepsa vremena, A do tada, gledamo utakmice po Nemackoj,mngo se bolji fudbal igraBella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 3:24 pmok.. kako cesh sinu objasniti ,tvoje izostanke na stadionu. i kako si mu objasnio .ko je ratko mladic? zasto je njegova slika bila na tribinama? da ne bude konzfuzije, da je mozda neki vezni igrach,bio ?Coolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 2:50 pmJa slavim kada pobedi Crvena Zvezda svoju utakmicu. A na stadion ne idem jer necu da ucestvujem u svemu tome sto se desava niti sam pristalica toga i osudjujem to. Toga ne sme biti u sportu. Sport treba da spaja a ne da razdvaja ljude. FK Crvena Zvezda ce uvek postojati a trenutno je vode ljudi koji dozvoljavaju sve te politicke poruke, prozivanja i slicno.Ja to ne simpatisem ali to nema veze sa FK Crvena Zvezda kao klub vec sa ljudima koji vode klub.![]()
.ok. hajmo to gledati .kao izolovani sluchaj navijacha. bosanske strane,..a ko garantuje da nisu bili srpske..da cilj provokacija i nametanje krivnje..suprotne straneCoolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 3:31 pmPa vidi, na kosarkaskoj utakmici izmedju Bosne i Srbije u sred Sarajeva navijaci su vikali ubij srbina ili nesto tako. Da li to znaci posto navijas za Bosnu da si i ti to vikala kod kuce? Ne treba tako gledati na ljude, Sinu nemam sta objasnjavati,vodicu ga na utakmice kada budu lepsa vremena, A do tada, gledamo utakmice po Nemackoj,mngo se bolji fudbal igra![]()
.. dakle. na stadionu CZ je bila minuta shutnje.. i panel rm..dakle kad opet odesh na stadion. postovat ches incijative kluba i sve shto oni namechu. s tim nemas problma
..jesi li imao cas istorije sa sinom o ratku mladicu??naravno. bolje da chuje od tebe nego od zapadne propagande,zar ne ?
Ih bre, pa ti postade teoreticar zavere...Bella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 3:47 pm.ok. hajmo to gledati .kao izolovani sluchaj navijacha. bosanske strane,..a ko garantuje da nisu bili srpske..da cilj provokacija i nametanje krivnje..suprotne straneCoolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 3:31 pmPa vidi, na kosarkaskoj utakmici izmedju Bosne i Srbije u sred Sarajeva navijaci su vikali ubij srbina ili nesto tako. Da li to znaci posto navijas za Bosnu da si i ti to vikala kod kuce? Ne treba tako gledati na ljude, Sinu nemam sta objasnjavati,vodicu ga na utakmice kada budu lepsa vremena, A do tada, gledamo utakmice po Nemackoj,mngo se bolji fudbal igra![]()
.. dakle. na stadionu CZ je bila minuta shutnje.. i panel rm..dakle kad opet odesh na stadion. postovat ches incijative kluba i sve shto oni namechu. s tim nemas problma
..jesi li imao cas istorije sa sinom o ratku mladicu??naravno. bolje da chuje od tebe nego od zapadne propagande,zar ne ?
Sina ucim da se bavi sportom, da bude dobar covek, ne trujem ga tim pricama.
. ako ga ne trujesh ti. zar to pustash da drugi odrade.... shto se kosi sa tvojim principima. o odgoju. kojeg se striktno drzis da ti kontrolishes
..sluchajevima..shta se nudi u shkolama . oblachenje zenske odjeche wc itd... eto nameches i sport..
..nije li tebe odgoj u sprtskim godinama/klibovima/ .uchinjo drugachijim od kuchnog odgoja ?
aha zad je teorija zavere.. kad se ne zna .ko je skandirao..'ubi srbina'
Per aspera ad astra 
Da si pratila sta pisem procitala bi i da je taj RTS obicno smece. Svaka televizija i novina u Srbiji su dno dna. Nista drugacije ne mislim ni za bosanske,hrvatske pa i nemacke. Primetila si da za novinare pisem DNOvinari. Obicni placenici koji objavljuju sta im kazu. Jedni glume opoziciju a drugi da su za vlast samo se u agendi slazu i cilj im je isti. Kanale sa vestima treba blokirati.
Tih bre,ne zna se ko je skandirao? Sarajevo je Meksiko Siti pa ne znajuBella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 4:05 pm. ako ga ne trujesh ti. zar to pustash da drugi odrade.... shto se kosi sa tvojim principima. o odgoju. kojeg se striktno drzis da ti kontrolishes
..sluchajevima..shta se nudi u shkolama . oblachenje zenske odjeche wc itd... eto nameches i sport..![]()
..nije li tebe odgoj u sprtskim godinama/klibovima/ .uchinjo drugachijim od kuchnog odgoja ?
aha zad je teorija zavere.. kad se ne zna .ko je skandirao..'ubi srbina'![]()
![]()
Sin mi ide u skolu a kada primetim da ga uce budalastinama, reagujem. Sport me je naucio fer pleju, da imam zdrave navike koje sada zelim da naucim sina. Zato i gledam da ga saljem na plivanje,karate,fudbal. Sta god. U nase vreme,ne tako davno sport je bio zdrava prica. A ovo sada se sve svodi na politicaranje .
Sigurno necu dozvoliti da moje musko dete pretvaraju u zensko. To neka uce svoju decu
... ako se desilo. daj snimak gdje si to prochitao???Coolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 5:48 pmTih bre,ne zna se ko je skandirao? Sarajevo je Meksiko Siti pa ne znaju
Sin mi ide u skolu a kada primetim da ga uce budalastinama, reagujem. Sport me je naucio fer pleju, da imam zdrave navike koje sada zelim da naucim sina. Zato i gledam da ga saljem na plivanje,karate,fudbal. Sta god. U nase vreme,ne tako davno sport je bio zdrava prica. A ovo sada se sve svodi na politicaranje .
Sigurno necu dozvoliti da moje musko dete pretvaraju u zensko. To neka uce svoju decu
. sve je to lijepo i normlano. ali
. shta se deshava sa chasovima istorije i tradicije. to mora biti tema za stolom u tvojoj kuchi ?
dakle; sta si mu odgovorio .kad te pitao . tata, jel istina da je srbin pochinio genocid i to pucajuci u muskarce s ledja ?? bez borbe , kako mi u sportu kazemo prsu prsa??
tata, shta je istina ?
https://youtube.com/shorts/bRieHbtS9Ws? ... jN824p5xRjBella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 6:09 pm... ako se desilo. daj snimak gdje si to prochitao???Coolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 5:48 pmTih bre,ne zna se ko je skandirao? Sarajevo je Meksiko Siti pa ne znaju
. shta se deshava sa chasovima istorije i tradicije. to mora biti tema za stolom u tvojoj kuchi ?
dakle; sta si mu odgovorio .kad te pitao . tata, jel istina da je srbin pochinio genocid i to pucajuci u muskarce s ledja ?? bez borbe , kako mi u sportu kazemo prsu prsa??
tata, shta je istina ?![]()
Izvinjavam se, na ovoj nema ubij srbina nego pevanje da mrze Srbiju, k...u balkansku. Nesto u tom fazonu. Neka deca na turniru u Sarajevu su to vikala ali su to bila deca iz Hrvatske. I pre par meseci opet u Sarajevu neka deca ali ne znam odakle.
Sin i da me pita to dobice isti odgovor koji sam i ovde dao. Ali nisam opterecen time da odgajam sina i da mu usadjujem u glavu da voli samo srbe, da su srbi najbolji bla bla bla. Naucice tradiciju, o veri,kulturi, Bozicu,Slavi itd.a da ceni i postuje tudje.To je normalno odgajanje. Sve suprotno je bolesno i poremeceno
koliko se moze chuti. to je 'vuchichu pederu' .Coolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 6:51 pmhttps://youtube.com/shorts/bRieHbtS9Ws? ... jN824p5xRjBella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 6:09 pm... ako se desilo. daj snimak gdje si to prochitao???Coolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 5:48 pmTih bre,ne zna se ko je skandirao? Sarajevo je Meksiko Siti pa ne znaju
Izvinjavam se, na ovoj nema ubij srbina nego pevanje da mrze Srbiju, k...u balkansku. Nesto u tom fazonu. Neka deca na turniru u Sarajevu su to vikala ali su to bila deca iz Hrvatske. I pre par meseci opet u Sarajevu neka deca ali ne znam odakle.
Sin i da me pita to dobice isti odgovor koji sam i ovde dao. Ali nisam opterecen time da odgajam sina i da mu usadjujem u glavu da voli samo srbe, da su srbi najbolji bla bla bla. Naucice tradiciju, o veri,kulturi, Bozicu,Slavi itd.a da ceni i postuje tudje.To je normalno odgajanje. Sve suprotno je bolesno i poremeceno
a to tvoje stalno ponavljanje. 'ubi sbina' a ne pomenuti ..„nož, žica, Srebrenica“ dovoljno govori, koliko si razuman..
.. a shta bi za bajram . hoche li se to slaviti ..
. radish po, meni. greshku .koju su tebi usadili.. da nasljedjujesh neshto shto je nametnuto... i kroz zivot se borish sa pitanjima, jednom rijechu 'izgubljen'
. ponavlash. otac ti irachanin, zena muslimanaka, ti arapin.
.. ali ratko mladic je vjerovatno na zidu u dnevnom boravku..
.. do sada .nije nadjen dokaz o tome ???
imash li ga ti ..
Noz zica Srebrenica je nesto najjadnije sto je neko mogao da smisli i da zapeva...To je toliko morbidno i bolesno da ja ne znam kako se Boga ne boje kada to izgovaraju.Bella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 7:23 pmkoliko se moze chuti. to je 'vuchichu pederu' .Coolio wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 6:51 pmhttps://youtube.com/shorts/bRieHbtS9Ws? ... jN824p5xRjBella wrote: ↑Tue Sep 08, 2026 6:09 pm
... ako se desilo. daj snimak gdje si to prochitao???
Sin i da me pita to dobice isti odgovor koji sam i ovde dao. Ali nisam opterecen time da odgajam sina i da mu usadjujem u glavu da voli samo srbe, da su srbi najbolji bla bla bla. Naucice tradiciju, o veri,kulturi, Bozicu,Slavi itd.a da ceni i postuje tudje.To je normalno odgajanje. Sve suprotno je bolesno i poremecenoto i nije neshto .. meni je bez veze i ne znam zashto njega prozivaju// ali eto. sportisti su do kraja bili sportisti.. zavrshilo se bez incidenta
a to tvoje stalno ponavljanje. 'ubi sbina' a ne pomenuti ..„nož, žica, Srebrenica“ dovoljno govori, koliko si razuman..![]()
.. a shta bi za bajram . hoche li se to slaviti ..![]()
. radish po, meni. greshku .koju su tebi usadili.. da nasljedjujesh neshto shto je nametnuto... i kroz zivot se borish sa pitanjima, jednom rijechu 'izgubljen'
. ponavlash. otac ti irachanin, zena muslimanaka, ti arapin.de bre. nema gdje te nema
.. ali ratko mladic je vjerovatno na zidu u dnevnom boravku..kako jasno pishesh. neduzne ti je zao. dakle, mushkarci u koloni koji su muchki ubijeni u srebrenici su.. zasluzili. jer su nekolicinu srba oko srebrenice ,pobili..
.. do sada .nije nadjen dokaz o tome ???
imash li ga ti ..
Nisam ja rekao da to sto u Bosni vicu opravdava nesto sto se u Srbiji desava nego sam uporedio sa time sto si rekla da ja navijam za Zvezdu pa kao isti sam sa onima koji salju nekakve ratne huskacke poruke ili sta vec a nemam veze sa tim odvratnim parolama kojima nije mesto na stadionima i u sportu.
I ovo sto si napisala nije nimalo lepo jer si stavila da sam ja negde napisao kako je neko zasluzio da bude ubijen radi nekolicine srba. Sramota. Ja to nigde i nikada nisam pomislio a kamoli napisao. A kao drugo,nije u pitanju nekolicina srba nego mnogo srba. Ali to ne znaci da to ista i igde opravdava niti da je taj broj veci od braja ubijenih neduznih bosnjaka. I naravno da mi je zao sto se to dogodilo.
I da, ja nemam nikakav dokaz nizasta. Niti mogu bilo sta da tvrdim. Zato uvek i kazem "ukoliko je tako" i da "ima Boga" od cijeg suda se ne moze pobeci.
Ne verujem ni u price koje dolaze sa srpske strane. Ne verujem ni u price stranaca koji pricaju u korist srba. Tacnije uvek sam rezervisan prema onome sto cujem i uvek ostavim makar malo prostora d
I ne znam zasto je problem biti neutralan i imati sumnju u zapadnjacke medije...jer ja nemam sumnju sada kada kazu nesto u vezi ove teme, ja njima ne verujem ama bas nista koja god tema da je u pitanju. Uskoro im ni vremensku prognozu necu verovati. I to nema nikakve veze sa Bosnom,bosnjacima ili nekim trecim. Ja sumnjam i u izvestavanje rata Rusija-Ukrajina, tu sam vec svojim ocima video koliko lazu. Sumnjam u izvestavanje Izraela i Palestina, sumnjam u izvestavanje o pozarima i poplavama. I nisam ja neki kontras vec se mnogo puta uverio kako lazu. I zaista ne zelim da mene neko krivo shvati
Ne verujem ni u price koje dolaze sa srpske strane. Ne verujem ni u price stranaca koji pricaju u korist srba. Tacnije uvek sam rezervisan prema onome sto cujem i uvek ostavim makar malo prostora d
I ne znam zasto je problem biti neutralan i imati sumnju u zapadnjacke medije...jer ja nemam sumnju sada kada kazu nesto u vezi ove teme, ja njima ne verujem ama bas nista koja god tema da je u pitanju. Uskoro im ni vremensku prognozu necu verovati. I to nema nikakve veze sa Bosnom,bosnjacima ili nekim trecim. Ja sumnjam i u izvestavanje rata Rusija-Ukrajina, tu sam vec svojim ocima video koliko lazu. Sumnjam u izvestavanje Izraela i Palestina, sumnjam u izvestavanje o pozarima i poplavama. I nisam ja neki kontras vec se mnogo puta uverio kako lazu. I zaista ne zelim da mene neko krivo shvati
Tačno za ne povjerovati kako neko u jednom trenutku može da ti izazove reakciju "Super, napokon. Svaka čast" i onda nakon 20 minuta napiše novi komentar i pokvari to napisano 
Per aspera ad astra 
Sta sam lose rekao? Tacnije gde sam pogresio? Ispravi me...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 49 Replies
- 8862 Views
-
Last post by laganini
-
- 7 Replies