pocasni forumash pustopoljine... ja/ mjesec septembar '26
pocasni forumash pustopoljine... ja/ mjesec septembar '26
.............................................................................................
Re: pocasni forumash pustopoljine... ja/ mjesec septembar '26
Vala da znas da jesi...
A Peace mi je forumas stoleca...
A Peace mi je forumas stoleca...
.............................................................................................
Ne izmisljam...
Mnogo gotivim tu devojku...Da postoji neko glasanje za forumasa stoleca, odmah bih joj dao glas
I bas nedostaje ovom forumu kada je ovako nema...Primeti se uvek njen izostanak...
Mnogo gotivim tu devojku...Da postoji neko glasanje za forumasa stoleca, odmah bih joj dao glas
I bas nedostaje ovom forumu kada je ovako nema...Primeti se uvek njen izostanak...
Devojka je na odmoru i u obavezama...
Cak i da me izbegava a znam da nije tako, meni bi ona bila draga... Tip jedne obicne devojke koja bas zbog te obicnosti odusevljava...Barem mene...
Svako ima drugacije poglede na to...
Cak i da me izbegava a znam da nije tako, meni bi ona bila draga... Tip jedne obicne devojke koja bas zbog te obicnosti odusevljava...Barem mene...
Svako ima drugacije poglede na to...
. te tvoje nochne more .pishi negdje drugo..
To se ne zove "nocna mora" . Tako se kaze za nesto sto ti ne prija...