Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Be highirly man not sikirly man
Pa to je istina...Zalosno ali je tako.
Zamlacuju ljude po Srbiji nebitnim stvarima, ljudi se primaju, raspravljaju,prepravljaju a iza kulisa ode Kosovo, ode rudnik, kopace litijum,naro sve siromasniji,deca se lece sms porukama, itd. U Bosni dobrodosla prica o sahrani Mladica, rudari ne primaju platu mesecima, protestuju ali koga briga, prica se o ratu od pre 30 godina.Jos malo pa ce period Tompsona iz Zagreba,malo i njima da zamlacuju region pa u krug.
Konacno si tu...
A sa tobom i mnogo lepse i pozitivnije teme
Drago mi je da si dobro i da uzivas...
Kako vas sluzi vreme?
Ti UVEK blistas
pokupio fraze iz turskih sapunica
.............................................................................................
Kada neko zasluzi kompliment/e ja ih udeljujem.
Da li lici na turske,spanske ili meksicke sapunice apsolutno me ne zanima. Inace ne volim kopirati, vise volim da se razlikujem
Da li lici na turske,spanske ili meksicke sapunice apsolutno me ne zanima. Inace ne volim kopirati, vise volim da se razlikujem
autentichan
...
.............................................................................................
Konacno je osvjezilo. Jutros ssm odjenula jeans i kosulju dugih rukava. Hvala Bogu.
Ovdje sam dobila lijepu, zdravu boju lica.
I dva kg.
Mnogo se pvdje jedu hljeb i pite. I meso. I kolaci.
Kako mi je Bakterija?
Nece me opet biti par dana.
Isla ocnom ovdje.
Interesantno, dioptrija manja nego unazad 3 god.
Interesantno, dioptrija manja nego unazad 3 god.
.. zastrashujuce je . koliko starijih osoba znam..da su imali operacije/katarakta/ i . izgubili vid...
Procvetala si u svom kraju sto je i normalno...Tako i treba bitiPeace wrote: ↑Sat Sep 12, 2026 5:33 pm
Konacno je osvjezilo. Jutros ssm odjenula jeans i kosulju dugih rukava. Hvala Bogu.
Ovdje sam dobila lijepu, zdravu boju lica.
I dva kg.
Mnogo se pvdje jedu hljeb i pite. I meso. I kolaci.
Kako mi je Bakterija?
Nece me opet biti par dana.
![]()
Samo neka se nastavi tako...
Bakterija povremeno ostavi koji post...Cekamo te nazad
vodointalater meksos. mi kotlich u wc, spoio sa vrelom vodom iz bojlera..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 7755 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies