Kuhali ste nešto?
Re: Kuhali ste nešto?
~~~~
. opet probala fashirano. organsko...
nisam zavrshila.. 

. opet probala fashirano. organsko...
.............................................................................................
Ja nikad ne kupujem mljeveno meso.
Nema razlike, ni kad kupish komad mesa, pa sameljeh.. ipak je do ukusa... ko voli meso.. ne vidi razliku, ko ne voli.
vidi dlaku u svemu..
.............................................................................................
lako je pojacati ...dozu..
...i ovdje bojkotirate temu dame moje.. 
~~~
..

.. .............................................................................................
potkuho hljeb,ispeko
taman nastavljam grah ....
ta ce mi zena .....
taman nastavljam grah ....
ta ce mi zena .....
Bojim se da si pogresno razumila.
Vjestacki uzgoj unistava ukus. Vidis u prodavnci voce sto savrseno izgleda, ali na tanjiru… znas da to nije vise ko nekad.
U nas je jos jedino onaj paradajz sto Bella koristi ostao ukusan, a cak mi se i on poceo mijenjati ja gdje ga kupujem.
Grozdze zeleno ne osjecam uopste vise. Jagode ako nisu organske nemaju ukusa.
Breskve mi skoro pocele truhiti a nisu se nikad ustajale da se mogu jesti.
A ponekad nadodju ali nista, bez ukusa.
Peace.. i taj paradajz..ovih dana, jako losh...mislim kad ga donesesh kuci.ako ostane duze od par dana ..kvari se.. ali to se deshava..
..da, i jabuke... meni su jedino ukusne u Whole Foods..mada ih ovaj mjesec namaju..ili imaju .ali jako skupe. e, ja cekam moju cijenu
i, definitivno primjetim razliku. organske su manje slatke.. i to mi odgovara..
..da, i jabuke... meni su jedino ukusne u Whole Foods..mada ih ovaj mjesec namaju..ili imaju .ali jako skupe. e, ja cekam moju cijenu
nadjoh kod turcina onih nasih finih paprika,zutih ...
a muhajem sam i isao,cefnulo mi
nabacao sam punu tevsiju,izrezao 3 kavade(paradajiza)
en se pece....160 step.
a muhajem sam i isao,cefnulo mi
nabacao sam punu tevsiju,izrezao 3 kavade(paradajiza)
en se pece....160 step.
kod turchina
uvjek imam domaci hljeb,vrlo rjetko kupim ....
. lijepo izgleda.....
ima i mrkve u ? 
Rijetko jedem supe, i ako i corbu imam / (kupus s piletinom) min. tecnosti uzmem.. ali supa od tikve mi je bila najomiljenija. tekstura i slatkoca... kao i jos par 'gustih' supa...
probao sam jednom
mogu ti rec svidjela mi se plaho
a nikad da napravim....
lijeno musko
inace,volim corbe,povrce
meso,mozda 2x u nedelji,komadic-dva,dovoljno
mogu ti rec svidjela mi se plaho
a nikad da napravim....
lijeno musko
inace,volim corbe,povrce
meso,mozda 2x u nedelji,komadic-dva,dovoljno
. meni se svidja sa . curry -em... i naravno, na kraju cream....
. dobar si..
. dobar si..
Vidim da su tvojih ruku djela..
..hm. vidim narandzaste komadice, pa sam mislila da je mrkva. no. kad sam parvila tu supu bila je ....butternut. i supa je imala . tamniju boju.. kao i drugaciju teksturu.. no, vjerujem da je i do recepta.. i kolicine tecnosti..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 216 Replies
- 21389 Views
-
Last post by Peace
-
- 19 Replies