Partnerska stranica
Partnerska stranica
Dakle, stranica Bosna van Bosne je web stranica na kojoj će naš forum biti opcija za forumanje.
Nadam se da će to značiti dodatne članove na forumu.
Budite dobri pa pratite/follow FB stranicu na fejsbuku (ne brinite, neće pokazivati vaše ime kao pratitelja) jer ćete tako redovno moći dobijati obavještenja o novostima na stranici, imate i opciju da na web stranici prihvatite (pa prihvatite
) obavijesti. A i bićete dobri
Znaću ko je pročitao ovo a nije bio dobar
Budite dobri pa pratite/follow FB stranicu na fejsbuku (ne brinite, neće pokazivati vaše ime kao pratitelja) jer ćete tako redovno moći dobijati obavještenja o novostima na stranici, imate i opciju da na web stranici prihvatite (pa prihvatite
Znaću ko je pročitao ovo a nije bio dobar
Re: Partnerska stranica
jedva imam vremena i ovde uskocitVjetar wrote: ↑Fri Oct 15, 2021 10:36 pmDakle, stranica Bosna van Bosne je web stranica na kojoj će naš forum biti opcija za forumanje.
Budite dobri pa pratite/follow FB stranicu na fejsbuku (ne brinite, neće pokazivati vaše ime kao pratitelja) jer ćete tako redovno moći dobijati obavještenja o novostima na stranici, imate i opciju da na web stranici prihvatite (pa prihvatite) obavijesti. A i bićete dobri
![]()
Znaću ko je pročitao ovo a nije bio dobar![]()
mi radimo
hocel mi se ukazat ista uzivo ...
Hoću, ako cu za follow dobiti 2€ 
Ja svaki put kad pritisnem follow sve se zamrzne. Tako da ne znam je li pratim ili ne pratim.
Odeš na svoj profil na FB sa kompjutera, klikneš na svoje ime, onda friends i vidjećeš followers i following. Klikneš na following i ako ima i ta stranica u toj listi - onda pratiš