Here I am
Re: Here I am
Basta ti u borovima...
.............................................................................................
Jeste. Imam dva velika bora ispred, a iza je jedan dio u borovima.
Ja ih volim, iako ima sta da se cisti sva 4 zimska mjeseca ispod njih. Ali to je meni ko neka vjezba.
Ja ih volim, iako ima sta da se cisti sva 4 zimska mjeseca ispod njih. Ali to je meni ko neka vjezba.
Lijepi su.. ali unishte travu ispod.... dvoriste mi djeluje neuredno...
.............................................................................................
Jesi li dolazila u GA?
Nisam
Drugo ime za Atlantu je City in the Forest.
Lijepo.

U nekoj prčvarnici u Novoj Varoši, okružen nekim pijanim matorcima koji me smoriše pitanjima o Sarajevu i znam li nekog Milana, i kako je moguće da ga ne znam, jer radio je u Energoinvestu (prije rata)... A moramo biti ovdje još bar sat 
Pa kako ga neces poznati...? 
Re: Šta trenutno radite
Re: Šta trenutno radite
Evo odmaram, u poprilicno hladnjikavoj hotelskoj sobi.
jest ti "dobro" zavidim ti....
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
Bilo ovdje hladno jutros, sad opet vruce. Ubi me pospanost. Fali mi samo krevet....
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
Stavila masku na kosu

. ulje i zumance.. bilo bi ...hydrating...
.. . no, ne volim takve vrste maski.(20 min) ako je do tri minute u tushu ..moze. i takve imam...
.. . no, ne volim takve vrste maski.(20 min) ako je do tri minute u tushu ..moze. i takve imam...
Kod mene je ovakvih livada bilo. na domaku grada. sad su tu komune.. zao mi je sto su nestale.... dodushe ima ih par.... s nekoliko krava..
nema