Kuhali ste nešto?
Re: Kuhali ste nešto?
Super.
Kod mene kobasica s sirom...odlična....japanski krompir..i shljive u kiselom kupusu....kupus mi bio žestok...nisam jela
~~~~
Kod mene kobasica s sirom...odlična....japanski krompir..i shljive u kiselom kupusu....kupus mi bio žestok...nisam jela
~~~~

.............................................................................................
Restoranski, nema sta 
..kobasica s sirom prvi put čujem valjda još nema kod nas..i japanski krumpir zar i to..kakvog je okusa ja u zadnje vrime navuka na batat meni super ...
.. u ovo doba godine je ima, izgleda.. Njemacka proizvodnja...
.. ovaj krompir.. sam samo u rerni ispekla. prepolovila na pola. i malo ulja .curry i so.. ne oguljen.. nije puno sladak/ i nije 'vodenast' kao ovaj sto ga je Peace. pekla..ili taj tvoj ..batat
.. i cudna boja. jaka ljubicasta. ako se skuva. gubi tu boju.. bude nekakav modar..
ne. kobasica i paprika na rostilju. krompir ,tepsija.. kupus je bio u tavi.
.. no, svi prilozi su bili pripremljeni, koji dan ranije. i po potrebi grijem..
.............................................................................................
Koje kobasice sa sirom kupujes Bella?
Nekih ima tokom cijele godine.
Dobra ti je pizza Skitnice
Nekih ima tokom cijele godine.
Dobra ti je pizza Skitnice
U whole foods-u. ali nije samo sir ..ima i mrvicu 'gice'..
.. ima kod mene Njemacka radnja ..i oni prave kobasice.. sve su blage. ali, nisam odusevljena ukusom.. tako da ih ne jedem..
Sta je gica 
~~~~~~~~~~~

curka : cramberry sos, stuffing....

curka : cramberry sos, stuffing....
Sutra cu najvjerovatnije praviti sarmu.. 
Pece mi se pita od kuhanog krompira 
..odlicha je ta.. pravila sam jednom. mislim da treba biti- polagana. tj ne savijacha...
Ja sam svoju uvijala
I kako je uspjela.
Pravila sam je,dok sam kupovala gotove jufke... sada razvucem, ali ne znam polaganu.... od istih, samo savijam..
Pravila sam je,dok sam kupovala gotove jufke... sada razvucem, ali ne znam polaganu.... od istih, samo savijam..
Sad skuzi da sam je obrisala. Dobra je bila.
Sinoch
..pizza
~~~~~
..pizza
~~~~~

pravim ustipke. Sva sam u dimu. Nadimljena o slanina. Fali mi samo

Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
zima je,led stegao
slabo se hrane ....

slabo se hrane ....
Ovo sam i doruckovala i rucala. Doduse dorucku sam jos dodala bananu i jogurt sa cija sjemenkama.
Imala sam hljeb vec dva dana star, raspolovila sam ga i na polovice dodala maslinovo ulje, sitno sjeckani luk, paradajz i papriku, te trapist. To malo zapecem.
Bude hrskavo, i ja to volim.

Sok je od grepefruita..
Imala sam hljeb vec dva dana star, raspolovila sam ga i na polovice dodala maslinovo ulje, sitno sjeckani luk, paradajz i papriku, te trapist. To malo zapecem.
Bude hrskavo, i ja to volim.

Sok je od grepefruita..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 216 Replies
- 21389 Views
-
Last post by Peace
-
- 19 Replies