Street style
Street style
Kakve cudne kombinacije ljudi naprave, i u konacnici to moze lijepo biti, ne mozes se nagledat, a ponekad i nacuditi.
Ova je tema za takve fotke. Znate da postoje ljudi kojima je posao samo da slikaju ljude po ulici…To sigurno nije dosadan posao.
Ova je tema za takve fotke. Znate da postoje ljudi kojima je posao samo da slikaju ljude po ulici…To sigurno nije dosadan posao.
Re: Street style
Iz Zagreba

. sta god da obucesh/ obujesh. in si.. dobra danasnja moda.. 
.............................................................................................
Meni neke šašave kombinacije na drugima super izgledaju a ja lično ne bih to obukla i sklopila tako. Valjda je cjelokupna slika i zamisao različita u svakog ponaosob i drugačije vidimo sebe u ogledalu.
Isto. Mozda je do sredine u kojoj zivis.
Gdje se svi tako oblace, uklopis se.
Kcerkica moja voli Njujork, i ode 3-4 puta u godini. Za te izlete uvijek kupuje neke neobicne stvari, a ne nosi ih u Atlanti.
Meni se dopada ovaj stil. Dosadno mi vidari isto odjevene djevojke/ momke.. dopada mi se originalnost pojedinaca..koji kombinuju nesto sto drugi nikada ne bi..
I lijepo to nose.. 
.............................................................................................
Jesen iz Njujorka

London

Pazite cizme u zene u sredini

Pazite cizme u zene u sredini

Kako vam se svidjaju ove jakne?

Kaput je ok.. jakne.. ne volim kratke.. 
Ali nose se, neki dan sam jednu slicnu s prve slike probala, bila mi mala.
Ma ne mozes vise znati svoju velicinu. Jakna je bila M, a bila mi je tako mala da je izgledalo i da bi mi size L bila mala.
Jucer sam kupila dobar kaput, bio na ponudi, size S, i perfektan mi.
Jucer sam kupila dobar kaput, bio na ponudi, size S, i perfektan mi.