Instagramuse
Re: Instagramuse
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Ja mislim da za usne ne morate ici doktoru. To se radi i u bolje opremljenim salonima ljepote. Ovo ljepote sam trebala pod navodnike staviti
Raspitcu se malo bolje.
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Ovoj je radio dr čini mi se ...a kako god ne moras se raspitivati, meni ne trebaju info gdje se rade..nemam namjeru pumpati usne..
Nadala sam se Kuduzu od dana kad smo ovu temu doveli na vrh opet 
Isto lutka, sa balonima
Samo sam rekla da ima lijepu boju očiju.
Pratila sam jedno vrijeme njene objave, ali sve se svelo na selfie..jednim klikom I "cao Razo"... ...
Prvo mi pade na um da nisi 'orijentacija'. Htio pitati koliko dugo ste u vezi?
Grozne stvari ti padaju n'a pamet...deksametazon wrote: ↑Mon Jan 10, 2022 12:05 pmPrvo mi pade na um da nisi 'orijentacija'. Htio pitati koliko dugo ste u vezi?
'Razmatramo zatvaranje Facebooka i Instagrama u Europi ako ne budemo bili u mogućnosti nastaviti prenositi korisničke podatke natrag u SAD', upozorila je tvrtka Meta u svom godišnjem izvješću objavljenom prošloga četvrtka
Regulatori u Europi trenutačno izrađuju nove zakone koji će diktirati kako će se korisnički podaci građana Europske unije prenositi preko Atlantika, piše CNBC.
Sta ce, kako će Instagramuse ako im se zatvori Instagram ? A I Fb ? 
Kakav je ovo dodatak na donjem vesu, kao nekakav visuljak
Corava sam
Corava sam
Selotep traka. Trend 
.............................................................................................
Ti smislijo 
.. zbilja je teshki invalid..Imala ružno iskustvo
Plus size manekenka se požalila: Prestanite se rugati ljudima zbog izgleda njihovog tijela
ne bih rekla da se iko ruga.... pa ima IG...

.............................................................................................