Ruglo grada
Re: Ruglo grada
Baš su je sklepali 
Čija li je ovo kreacija bila..bas bih voljela vidjeti lika I postaviti mu par pitanja .. 
.............................................................................................
Moze biti i komsija 
ja u sarajevu ne volim vidjeti rtv dom nikako, po meni najruznija zgrada u gradu i mislim da je prioritet da joj se radi fasada. opcina novi grad preko puta je takodjer bila bas ruzna i fasadom su je super usminkali
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Bukvalno tražim da stavim RTV dom i ugledah tvoju objavu. Ja ne znam da li bi ova zgrada ikako biti lijepa, pa čak i da nije SIVI DOM, nego obojena. Super praktičnost i sve, ali je ružna haos
Per aspera ad astra 
moj izbor je ova
papagajka.

papagajka.

.............................................................................................
Kao da je neko namjerno želio da napravi kontrast između onoga što bi trebalo biti uređeno i onoga što je ostavljeno da propada. Ovaj put su se izgleda potrudili da propadanje bude što vidljivije.
- Ne koristite zajedničke prostore kao privatno skladište
Podrum, tavan, dvorište, hodnici i druge zajedničke prostorije ne mogu se prisvojiti bez odluka etažnih vlasnika. Privatno odlaganje stvari u tim prostorima može ugroziti funkcionalnost zgrade.
to je prostorija od.. 1.5 sa 3 metra ..............
I dalje sve isto je …

Ko li je arhitekta za ovo svetsko cudo 
Jel ono markerom obelezio da je WC
To da ljudi ne pomisle da je kupatilo,.da ne nagrnu po ovoj vrucini
Cuti,dobro je da je obelezio. Sada mu se sve boje uklapaju
Gde se nalazi ova statua