Da se požalim
Re: Da se požalim
ja mislio zove me neko za pare, kad ono policija jbt
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
.. .. ne mogu da bacim ali. kupila sam nekoliko selotejpa..u Sarajevu prilikom zadnje posjete.. uchinilo mi se da su jeftini ..i jesu.. mislim da su bili ispod marke... kod mene ovdje nekoliko $. i tako, mislim da imam 4-5 ..
evo sad muku muchim da ih upotrijebim.. . ne mogu da nadjem pochetak trake... kad mi treba.. a pored toga. 'ne drze dobro'
a trebaju mi.. 
.............................................................................................
ove sedmice su me boljela ledja. bol je trajala dva dana i uzrokovana je poslom. bas me prepalo, kontam kad prije mi se ovo desi, do kad cu moc ovako... onda sam pripazio na polozoj pri radu i bol je brzo nestala, sto me obradovalo.
a gazda ordinacije me stalno opominjo za to, kaze sad ti je najbitnije da naucis pravilno da se postavis, a ja po svom haha
a gazda ordinacije me stalno opominjo za to, kaze sad ti je najbitnije da naucis pravilno da se postavis, a ja po svom haha
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. pochetak je takav...... radish 'tijelom' napet si... .... kad pochnesh rutinski. bez straha.... biches ok..
. ti si izgleda visok.. i to je problem. morash se saginjati..
. ti si izgleda visok.. i to je problem. morash se saginjati..
.............................................................................................
:m.
opet ona kreshtava ptica. doshla na susjedni krov i vrishti..
opet ona kreshtava ptica. doshla na susjedni krov i vrishti..
Kako sam nemocna danas bila, ko da me pregazilo nesto.
Neki covjek veli danas - sve me kosti bole pred kisu.
Izgleda i mene.
Neki covjek veli danas - sve me kosti bole pred kisu.
Izgleda i mene.
Kako ne volim guzvu i buku 
. iz Sarajave .kukaju. ne mogu da spavaju od buke/ muzike.. ko zivi blize centru grada..
.... i meni se desilo, jednom da sam taj mjesec u SA.
nikad vishe..
.... i meni se desilo, jednom da sam taj mjesec u SA.
Zato sam ja iz centra grada pobegao...Lepo otisao van grada,imam svoj mir...Kada mi treba guzva zacas stignem tamo 
..
.. a to da chesh dochi kad pozelish. e nechesh. biche ti mrsko. morash placachati skupi parking.. i jednostavno ne vidish smisao svega ..
Izvini, ali moram da se nasmejem. Cuj to, nije se uklopio u gradski zivotBella wrote: ↑Wed Aug 21, 2024 2:53 am. i shta sad chujesh. kojekakve ptice/ zivotinje.. .ili ako si pored rijeke.. zubori non-stop. trchish u wc .svakih pola sata. jel to zivot..
![]()
..otishao si. jer se nisi uklopio u gradski zivot.. vratio se ..korijenima..
tj u divljinu ..
.. a to da chesh dochi kad pozelish. e nechesh. biche ti mrsko. morash placachati skupi parking.. i jednostavno ne vidish smisao svega ..![]()
Za to mi treba nekakvo znanje, talenat ili sta?
Ja i dalje imam gradski zivot samo u manjem gradicu. Gledao sam za svoje dete gde mu je najblize a ujedno i iskoristio priliku da uzmem kucu povoljno,imam svoj mir a i detetu je skola na dohvat ruke,vrtic mu je takodje bio tu.
Odluka da odem iz centra grada bila je radi toga a ne radi snalazljivosti. I to ako ti zivis u Njujorku,Cikagu,Vasingtonu ili nebitno gde ne znaci da si ti snalazljivija od nekoga ko ne zivi u vecem gradu. Nije to nikakva nauka vec svako bira sta mu je bolje, a u ovom slucaju izabrao sam da mi dete odrasta u miru i tisini a ne u retardiranom okruzenju gde ce udisati miris trave, gledati nafiksane ljude, pedere i lezbejke kako se zvalave na sred ulice itd.
Ne patim za vecim gradom, uvek mogu otici i idem cesto, ne brinem za parking i ne opterecujem se cenom kada radim ono sto mi prija, ali znam da kada se vratim kuci, nema galama turaka i ostalih, nema tramvaja,pijanih itd.
Izbor jete bolji. gdje je prikladno za djecu. odredjenog uzrasta.. to si i nashao.
.. da che biti siguran... za druzenje. miris trava .. chudnih ljudi.. itd.. neche. toga ima i u provinciji, prigradskim naseljima, , na selima josh vishe. ljudi iz dosade svashta rade..
. grad ima odredjena pravila... ponashanja.. najvaznije je ..mjesto zivljenja:
..
nije uzitak..
.. da che biti siguran... za druzenje. miris trava .. chudnih ljudi.. itd.. neche. toga ima i u provinciji, prigradskim naseljima, , na selima josh vishe. ljudi iz dosade svashta rade..
. grad ima odredjena pravila... ponashanja.. najvaznije je ..mjesto zivljenja:
..
.... pa, i cijene , jesu bitne.. koliko god bio chejf za neshto posjetiti.. ako to koshta. vishe nego li smatramo.da je zasluzeno.. nechemo dolaziti..Vreme odmora
Odlukom je propisano vreme odmora, kada se stanari moraju ponašati na način koji obezbeđuje mir i tišinu u zgradi. Kućni red radnim danima je od 16.00 do 18.00 sati i od 22.00 do 7.00 časova. Kućni red vikendom je od 14.00 do 18.00 sati i od 22.00 do 8.00 časova subotom i 10.00 nedeljom.
U vreme odmora, zabranjeno je korišćenje i kosačica, motornih testera i sličnih uređaja koji remete mir. Ukoliko planirate porodično slavlje ili neku drugu vrstu okupljanja, dužni ste da dva dana ranije obavestite sve stanare zgrade, obaveštenjem na vidnom mestu u zgradi, s tim da se od 1.00 čas posle ponoći mora biti mir i tišina.
Vika, trčanje, skakanje i slične radnje koje narušavaju red i mir u zgradi su zabranjeni u vreme odmora, kao i korišćenje aparata i mašina koji mogu ometati druge stanare.
Naručila se oftalmologu prije 3 mjeseca, jučer skontam da sam zaboravila na termin
Sreća da nije previše bitno a ni hitno.
Sreća da nije previše bitno a ni hitno.
:m.
komshija. nedelja .on shisha zivicu. a penzioner. . narushava mi mir..
komshija. nedelja .on shisha zivicu. a penzioner. . narushava mi mir..
Prijavi ga . 
Kako me neki kasalj drzi vec sedmicu dana 
Kako mislis preprzenog?
U lonce stavis 2-3 pune kasicice secera, kada se secer otopi i postane crven, sipas mleko i mesas da se to sto se istopilo ne bi stvrdnulo. Par minuta mesas i sklonis ga sa ringle. Kada se ohladi,to tako popijes
Aha sa secerom,dobro hvala napravicu 
S muzeve strane iz Bosne ima takvih koji i dalje vjeruju da mi imamo jer je Amerika bogata zemlja pa je i nama dala
Te da mi ne mozemo potrositi koliko mozemo zaraditi
Muz se slomi objasnjavajuci da nije tako, i to traje evo 20 i vise god…Glavu mi cojek probi.
Pa pitam jutros - kako covjece vise ne odustanes? Eto si isti ko i oni, cim ti ne mozes shvatiti da oni ne mogu shvatiti
Te da mi ne mozemo potrositi koliko mozemo zaraditi
Muz se slomi objasnjavajuci da nije tako, i to traje evo 20 i vise god…Glavu mi cojek probi.
Pa pitam jutros - kako covjece vise ne odustanes? Eto si isti ko i oni, cim ti ne mozes shvatiti da oni ne mogu shvatiti
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 215 Replies
- 10230 Views
-
Last post by Bella