Da se pohvalim
Da se pohvalim
danas sam se odjavio sa biroa
ko zeli nek cestita, mada ja ne vidim neki razlog za slavlje
ko zeli nek cestita, mada ja ne vidim neki razlog za slavlje
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Re: Da se pohvalim
Haj neka je sa srecom
Radila 10 sati
Radila 10 sati
Imala sam divan dan u prirodi 
moj dugogodisnji trud i zalaganje se napokon isplatio. od danas (tehnicki od juce) sam novi moderator na forumu! hvala oblaku koji je prepoznao moj trud, odricanje, ali i moj potencijal da ovaj posao obavljam casno i posteno. velika mi je cast sto cu biti moderator na jednom ovako renomiranom forumu kao sto je pustopoljina.
zelim da znate da cemo se i dalje druziti kao i prije, moc me nece promijeniti. ali ako budete krsili pravila i obicaje forumanja necu oklijevati da vas adekvatno kaznim. ovo se posebno odnosi na tebe @bella.
zelim da znate da cemo se i dalje druziti kao i prije, moc me nece promijeniti. ali ako budete krsili pravila i obicaje forumanja necu oklijevati da vas adekvatno kaznim. ovo se posebno odnosi na tebe @bella.
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan

.. shta ovo treba da znachi..
.............................................................................................
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
i viche. sta provocirate
Zahiragić o "Black Tie 2": Konakovića niko ne spominje imenom, a on se stalno sam pronalazi
.............................................................................................
Dobro sam spavala
Volim kako radim, nekada od 9-4, nekada od 12-7, tako da mogu uzivati kod kuce u jutrima ponekad, a ponekad u popodnevnim satima.
Volim kako radim, nekada od 9-4, nekada od 12-7, tako da mogu uzivati kod kuce u jutrima ponekad, a ponekad u popodnevnim satima.
danas sam primijo prvu zubarsku platu 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
zar ima mjesec dana da radish
..
odmah, pola na shednju
vidis kako vrijeme brzo prolazi moja bela
prva plata se ne stedi
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
..jao..zbilja. meni je izgledalo 2 sedmice..
..nije mala plata..
.(#nepitamkolikaje)
.
Ima i ovdje takvih firmi.
Ali uglavnom plate dolaze svakih 15 dana.
Ali uglavnom plate dolaze svakih 15 dana.
A wealthy Arab man went to study in Germany. After a month of studying, he wrote a letter to his father telling him:
"Dad, Berlin is a very beautiful city, and the people are very kind to me, but I feel shy when I arrive at the university in my Range Rover, while my great professors arrive by train."
After a short while, he received a letter from his father with a check for ten million dollars attached. The letter read:
"Buy yourself a train, my son, and don't embarrass us in front of foreigners."

Sutra cu da prespavam dan 
u koliko sati si ustala.. ako si uopshte.. vech.
Pa tu sam negdje,ustajem polahko
Nedelja je za odmaranje
Nedelja je za odmaranje
Ja volim kada su mi Lana i Bella tu 
Popravimo ti raspolozenje ili