Sarajevo posjeta
Re: Posjeta Sarajevu
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
..
.............................................................................................
jesam
drug mi drzi nargilu i cesto sam kod njega, al ne znam jesam li ispusio dvije za ovih 6 god kako radi
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
.. nisam nikad bila . niti chu.. a.kakav je zrak.. jel kao, duvan cigareta..
.............................................................................................
zasto te zanima ako neces da ides
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
u nargilama su najveci problem peci na kojima se zagrijava zar za nargilu. one puno smrde, pogotovo ako je pec unutra ili ako je manji prostor pa nema odvojene prostorije za pec
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
meni je smeto dim nargile kad sam tek poceo izlazit po nargilama, sad sam valjda naviko. jednom me policija zaustavila poslije kafe u nargili pa mi nisu vjerovali da nisam popio jer su mi oci pukle 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. te pechice . griju ko furune, i ima ih vishe .za grupu musterija, a, da li jel se peru one surle
smrdi li ti odjecha...
to je zbilja, meni jako chudno ,da mladi izaberu kao mjesto za izlazak..
Kao da zak nije dovoljno zagaden. i bez njih .. 
na ILidzi pozar u zgradi
.. ko che platiti popravke.. osiguranje stanari vjerovatno nemaju, za te .nepogode..

....................................................................................Mi smo revolucija, mi smo glasni, mi smo otpor, mi smo promjena i ne idemo nikuda.
steta ove cure u zutoj majici, fino izgleda
isprali joj mozak ovi narkomani
isprali joj mozak ovi narkomani
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. ne bi, da i ona nije ta.....
.
zbog 'ovih' zatvorishe centar grada.. biznisima umanjishe prihod..koji kroz svoj doprinos pomazu i ovim 'ublehashima' bolesnim..
. shto nashi 'politichari' hoche da su 'svetski'
Bio sam par puta u Sarajevu i zavoleo taj grad. Jako mi se dopao. Dobro,necu govoriti samo o cevapima kod Zelje
Bascarsija naravno prelepa i zanimljiva mada sam skitao i po Aneksu,Otoci,Ilidzi...isao nekim busom na ono brdo,cini mi se da se zove Vidikovac,ima neki restoran gore...Cak sam stigao i do Trebevica da odem
.
Bascarsija naravno prelepa i zanimljiva mada sam skitao i po Aneksu,Otoci,Ilidzi...isao nekim busom na ono brdo,cini mi se da se zove Vidikovac,ima neki restoran gore...Cak sam stigao i do Trebevica da odem
U vrijeme YU. Sarajevo je bilo pusto. pola jula i avgust mjesec..
.. sada. to su udarni mjeseci. zbog dijaspore i ruksak turista..
.
.
.. sada. to su udarni mjeseci. zbog dijaspore i ruksak turista..
.
Meni je ok kada god da dodjem. Ono jeste leti previse vruce a jos gomila ljudi po Bascarsiji,to je kao da si na 50+ stepeni. Zato mi je tada Trebevic zakon 
Ja kad god da sam bila u Sa bile su guzve .. 
U Sarajevu bi se trebao otvoriti kafic, da se zove '' San Remo '' i da unutra budu slike svih likova iz serije LZN... Mislim da bi to bio pun pogodak 
Da vidis samo koliko se naroda u Beograd sjatilo. Nedavno sam bio...Pa barem tri miliona ljudi se sjatilo

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 845 Views
-
Last post by Revizor
-
- 9 Replies