Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
Kako te mozemo zvati? Da ne pisemo cijeli nick?
I odakle kod nas? Slucajno nas nasao ili po nekoj preporuci?
I odakle kod nas? Slucajno nas nasao ili po nekoj preporuci?
Mozes/mozete me zvati Enko, to mi je inace nadimak ...
Upoznao sam jednu finu zenu koja je ovde na forumu, ona mi je i preporucila da dodjem ovde...Pohvalila je sve ovo sto radite ovde,rekla da je zanimljivo,opusteno u sta se i sam polako uveravam. Vec sam negde naveo da sam drustven lik pa mi samim tim i prija ovo ovde. Vidim da je normala neka tako da je zadovoljstvo moje...
Moze Enko.
Pa to je kratko, tako me zovi.
Koincidencija ili mobilizacija. Isto.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 5:04 pmUpoznao sam jednu finu zenu koja je ovde na forumu, ona mi je i preporucila da dodjem ovde...
A poruka je. Bušim, tražim litijum, naftu...

A uglavnom nađem ilovaču, ali dobru i kvalitetnu...

Gađa li te / vas narod tom illovaćompamuk wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 5:02 amKoincidencija ili mobilizacija. Isto.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 5:04 pmUpoznao sam jednu finu zenu koja je ovde na forumu, ona mi je i preporucila da dodjem ovde...![]()
A poruka je. Bušim, tražim litijum, naftu...
A uglavnom nađem ilovaču, ali dobru i kvalitetnu...I po pravilu
![]()
Onaj koji se protivi litijumu?
Kamilice nadam se da ste dobro i da uskoro idete na odmor..nedostajes..

Hvala svima za lijepe rijeci u onim momentima kada je tesko 
Ne znam da li je primereno da pisem, nov sam na forumu pa samim tim i ne znam o cemu se radi. Nije lepo procitati ili cuti da je nekome tesko tako da sam samo zeleo da se prikljucim ljudima koji su ti pozeleli sve najbolje i zelim ti da iz svega izadjes jaca.
Lep pozdrav
Sve po narodu...
Dobro dosli novi 
.............................................................................................
Dajte mi neki link za smanjivanje slike, ni sam ne znam kako obrisah svoju sliku sa profiula

Pocetak je uvijek najtezi 
Jos malo dok se uhodam samo
. Prosli put uspeh da je postavim i ne znam kako sam je izbrisao,uopste mi nije jasno. Sto je jos gore,ne znam ni gde mi se nalazi ta skracena slika od prosli put

Pamuk vec odusto?
Ne znam. Ne videh njegove komentare ovde zadnjih dan dva.
Ja ne odustajem. Meni ste interesantni tako da ja ostajem
Ja ne odustajem. Meni ste interesantni tako da ja ostajem
Znaci mi medju visocijim.
Koliko god da su visoke,da nema zena svet ne bi ni postojao. To su lepse polovine,nezniji pol i treba ih cuvati