Sarajevo posjeta
Re: Posjeta Sarajevu
Muka mi od ovih sto prozivaju sve Sarajlije
Ljudi su razliciti, mnogi jesu nemarni i nekulturni ali ne moze se tako generalizirati.
Ljudi su razliciti, mnogi jesu nemarni i nekulturni ali ne moze se tako generalizirati.
U svakom gradu na svetu ima dobrih i losih ljudi...Sto kazes ti,ne treba generalizovati i sada svakoga ko je iz tog grada smatrati losim zbog par ljudi.
..vrlo 'troshkali' turisti...Statistička povećanja dolazaka i noćenja zabilježena su u prvoj polovini ove godine. Tada je Kanton Sarajevo posjetilo 34 posto više turista, a ostvareno je 30 posto više noćenja, u odnosu na isti period prošle godine. U tom periodu zabilježeno je najviše turista iz Saudijske Arabije, Turske, Hrvatske, UAE, Srbije, Slovenije, Njemačke, Kine, Crne Gore i SAD.
. primjetih .... da turisti nose ruksake . naprijed...

.............................................................................................
Od kada je ova slika ? Videh nog sa maskom u sred leta (ako je slika sadasnja ) .
E krpa preko lica ce da ga spasi
E krpa preko lica ce da ga spasi
.azijati nose maske. . nema torture . sami odluchili...
. da nije od neke zashtite. ne bi ih ni medicinsko osoblje nosili... kao i plastichne rukavice..
.. jednom mi momak na Ferhadiji reche. pazi na torbu.. iza tebe je .. i zbilja. romkinja... skoro bila u momentu da se baci u akciju
.. kako sam chula. i ziletima raspore torbake na ledjima. tako ne chudi me i drago mi je da se turisti zashtichuju ali. nije ugodno vidjeti na slici...
..
bash .kako ove djevojke rekoshe. nakon zalaska sunca. ne biti na ulici.
https://avaz.ba/video/ostalo-video/9152 ... -situaciji
.............................................................................................
^Bella wrote: ↑Thu Jul 04, 2024 8:11 pm![]()
.azijati nose maske. . nema torture . sami odluchili...
. da nije od neke zashtite. ne bi ih ni medicinsko osoblje nosili... kao i plastichne rukavice..
.. jednom mi momak na Ferhadiji reche. pazi na torbu.. iza tebe je .. i zbilja. romkinja... skoro bila u momentu da se baci u akciju
.. kako sam chula. i ziletima raspore torbake na ledjima. tako ne chudi me i drago mi je da se turisti zashtichuju ali. nije ugodno vidjeti na slici...
..
bash .kako ove djevojke rekoshe. nakon zalaska sunca. ne biti na ulici.
https://avaz.ba/video/ostalo-video/9152 ... -situaciji
Svuda ima toga...Bolje je da ne znas kako je u Beogradu...Primetih sada na slici ovo sto govoris,vidim da nose ranceve na stomaku a ne na ledjima...Reci mi,ta neduzna zena je ubijena i sada se niko ne osudjuje za zlocin pa zato nared protestuje ?
Sada videh da smo na temi o poseti Sarajevu i nesigurnosti zbog pljackasa...Svuda gde su guzve ima toga...
nisam znala za ovo mjesto
. za nedeljnu posjetu.... i hrana dobra...
. za nedeljnu posjetu.... i hrana dobra...
Teška nesreća u Sarajevu: Romobilom pokosio dvoje pješaka na trotoaru
.
opet blokiran Centar grada bio
trchali..

trchali..

Zatso ovaj lik ima ovo na glavi ?
Ma smeće
..Od 17:30 tramvajski saobraćaj ide do Skenderije sve zbog udesa. Automobil je udario tramvaj. Nažalost, novi tramvaj je u pitanju - rečeno je iz KJKP GRAS.
. i josh nema ni vode..
Ide mi se u Sarajevo

mozesh i vozom do Mostara
lichno vidio?
Ne. Nisam nikada bio tamo inace bih voleo...Mada pre toga zelim posetiti Ameriku pa Singapur
Video sam u nekoj emisiji ovo...Bas je isla prica o Indiji...
Bila ti samo pa bi da demantujes?
Video sam u nekoj emisiji ovo...Bas je isla prica o Indiji...
Bila ti samo pa bi da demantujes?
..Opisali je kao kič
Na Baščaršiji postavili svijetleću lampu

Ti to zbog mene postavila...Vidi se cevabdzinica Hodzic 
. ne, vech zbog dzamije.. da te 'prevedemo'
Ja se ne ljutim
. Ja sam ti svakako pola pola
Volim pravoslavlje a postujem i cenim vase...Mnogo mi se dopadaju pravi vernici muslimani, to su dobri ljudi koji nikada u zivotu slagali ne bi, posteni,iskreni...Imao sam drugare po Becu,mislim imam ih i dalje...Radio sam selidbe recimo i kada ispraznimo kamion drugar po imenu Adnan udje pozadi,zatvori se i klanja...Moj pokojni ujak je zbog mog oca promenio veru...4-5 puta je procitao kuran,moj otac mu uvek donosio tespih ( ako sam lepo rekao ), drzi u ruci i okrece dok se klanja (gledao sam vise puta ) .
Volim pravoslavlje a postujem i cenim vase...Mnogo mi se dopadaju pravi vernici muslimani, to su dobri ljudi koji nikada u zivotu slagali ne bi, posteni,iskreni...Imao sam drugare po Becu,mislim imam ih i dalje...Radio sam selidbe recimo i kada ispraznimo kamion drugar po imenu Adnan udje pozadi,zatvori se i klanja...Moj pokojni ujak je zbog mog oca promenio veru...4-5 puta je procitao kuran,moj otac mu uvek donosio tespih ( ako sam lepo rekao ), drzi u ruci i okrece dok se klanja (gledao sam vise puta ) .
. ta kombinacija najbolja .izgleda.. #nitamonivamo..

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 845 Views
-
Last post by Revizor
-
- 9 Replies