Mačke
Re: Mačke
Za ovo par dana od kako imam mače, voli da se igra sa ovim, iskače se ko lud..
Ne znam hoce li voljeti uvjek se sa ovim igrati ali za sada mu je favorit.. Nešto posebno loptice mu nisu zanimljive, vidi ih da se kolutaju oko njega svejedno mu.. ne mrda ..
Za sada spava fino , ujutru se probudim prije njega.. spavalica ..
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 4:57 pmJa nisam strucnjak za macke![]()
Neko od ostalih verovatno jeste![]()
.............................................................................................
Ja sam svog mačića udomila prije skoro 3 mjeseca i na početku se umarao od svega, i loptica i ovakvih igračkica, ali u zadnje vrijeme ga uhvati žuta minuta tačno pred moje spavanje, ne smijem se ni najmanje pomjerati jer grize i grebe, naravno u igri jer je mali. Stavljala sam loptice pod jastuk pa bacala u toku noći, ali su mu i dalje zanimljiviji moji prstiSkitnica wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 5:23 pmIMG_4653.jpegZa ovo par dana od kako imam mače, voli da se igra sa ovim, iskače se ko lud..![]()
Ne znam hoce li voljeti uvjek se sa ovim igrati ali za sada mu je favorit.. Nešto posebno loptice mu nisu zanimljive, vidi ih da se kolutaju oko njega svejedno mu.. ne mrda ..![]()
Za sada spava fino , ujutru se probudim prije njega.. spavalica ..![]()
Per aspera ad astra 
Skitnica wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 5:23 pmIMG_4653.jpegZa ovo par dana od kako imam mače, voli da se igra sa ovim, iskače se ko lud..![]()
Ne znam hoce li voljeti uvjek se sa ovim igrati ali za sada mu je favorit.. Nešto posebno loptice mu nisu zanimljive, vidi ih da se kolutaju oko njega svejedno mu.. ne mrda ..![]()
da popijesh kafu /espresso na miru
.............................................................................................
Mirno je mače, još nije obišao cijelu kuću.. u kuhinju još nije ušao .. Najviše voli dnevni boravak ispod stola i stepenište odakle ima pogled u neke prostorije.. Za sada vidjet ću kako će se dalje ponašati .. 
Imaš nešto u prstićima sto ga privlači …biljka wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 5:33 pmJa sam svog mačića udomila prije skoro 3 mjeseca i na početku se umarao od svega, i loptica i ovakvih igračkica, ali u zadnje vrijeme ga uhvati žuta minuta tačno pred moje spavanje, ne smijem se ni najmanje pomjerati jer grize i grebe, naravno u igri jer je mali. Stavljala sam loptice pod jastuk pa bacala u toku noći, ali su mu i dalje zanimljiviji moji prstiSkitnica wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 5:23 pmIMG_4653.jpegZa ovo par dana od kako imam mače, voli da se igra sa ovim, iskače se ko lud..![]()
![]()
Spavaj sa čarapama …