Sarajevo posjeta
Re: Posjeta Sarajevu
Maltene nije ni rodjena tada ali eto, ona zna
Sarajevo je cesto najzagadjeniji grad
A sto se maski tice, ja te krpe na us
S
G
Sarajevo je cesto najzagadjeniji grad
A sto se maski tice, ja te krpe na us
S
G
mislila sam da je starija..
. uvijek je bilo zagadjeno. ali nakon OLimpijade. mislim da su bili zakoni. na mjstu. te je zagadjenost bila u kontroli..
ovi danashnji..
..
.............................................................................................
Bella wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 5:13 pm"91 godishte. mogla bi se sjechati .
![]()
. uvijek je bilo zagadjeno. ali nakon OLimpijade. mislim da su bili zakoni. na mjstu. te je zagadjenost bila u kontroli..
ovi danashnji..pored toga i narod se /promjenio/ novi useljenici iz ruralnih podruchja . to ne prepoznaju
..nosi masku . . zashtiti sebe od. okoline..
Ma sta se seca, nego ako hoces da te narod podrzi moras da laprdas takve stvari. Dok iza tih reci otima lovu,kupuje nekretnine itd.kao i svako.
A gore htedoh napisati da ja tu krpu na usta vise ne stavljam
Sto se zagadjenosti tice ni Beograd ne zaostaje mnogo bas kao i po dosljacima. Barem milion njih se doselilo...
. da li zbilja ima ovoliko 'otimachine' kod Srpskih politichara . mislim u Srbiji....NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 5:29 pmBella wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 5:13 pm"91 godishte. mogla bi se sjechati .
![]()
ovi danashnji..pored toga i narod se /promjenio/ novi useljenici iz ruralnih podruchja . to ne prepoznaju
Ma sta se seca, nego ako hoces da te narod podrzi moras da laprdas takve stvari. Dok iza tih reci otima lovu,kupuje nekretnine itd.kao i svako.
Sto se zagadjenosti tice ni Beograd ne zaostaje mnogo bas kao i po dosljacima. Barem milion njih se doselilo...
.. meni ta krpa zbilja pravi problem kod disanja. ali.. chu je ipak staviti. u bilo kojoj situaciji.ako se ne osjecham sigurno.. kao u nekom prevozu. gdje okolina kashlje/ smrche itd...
svi smo mi doseljenici .negdje.. npr . ti si doshao u NJemachku. s balkanskim obichajima.. primjer. pustanje glasne muzike. bez obzira na vriojeme..
.............................................................................................
Vece otimacine nego u Srbiji nema nigde. Barem nisam cuo da postoji. Takav sistem su napravili ovi na vlasti. Predsednik je svuda postavio nepismene ljude, cak im i izmislja funkcije sa masnim platama da bi on mogao za sve da se pita. U ministarstvima su ljudi bez skole i prava je komedija kako ti ljudi sede i navodno vode drzavu. Mada opet kazem, on je namerno takav nepismeni sljam svuda postavio kako bi o svemu odlucivao. Mislim da ne postoji ministar sa manje od 7-8 nekretnina, neki cak imaju i preko 20. I kada ih pitaju ili kazu da nemaju ili su kupili od plate. Bivseg predsednika smestio u ogromnu vilu da zivi besplatno, ona Brnabicka sto je bila premijer zivi u Jovankinoj vili (Titovoj). Braci i sestrama su pootvarali firme sa jednim zaposlenim i davali im poslove,tendere u milionima evra. Kuce vredne u milionima. Tuzilac se pravi mutav, nigde je nema da se oglasi jer je vlast i postavila. Opozicija koju namece N1 i Nova S su lazna opozicija koja pomaze ovima na vlasti ali su uhlebljeni,zaradjuju dobru lovu.Bella wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 6:30 pm. da li zbilja ima ovoliko 'otimachine' kod Srpskih politichara . mislim u Srbiji....NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 5:29 pmBella wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 5:13 pm"91 godishte. mogla bi se sjechati .
![]()
.. meni ta krpa zbilja pravi problem kod disanja. ali.. chu je ipak staviti. u bilo kojoj situaciji.ako se ne osjecham sigurno.. kao u nekom prevozu. gdje okolina kashlje/ smrche itd...
svi smo mi doseljenici .negdje.. npr . ti si doshao u NJemachku. s balkanskim obichajima.. primjer. pustanje glasne muzike. bez obzira na vriojeme..eto.. i ti chesj mi sad rechi neshto razumno..
![]()
![]()
Samim tim vlast se ponasa bahato jer zna da ne postoji opozicija koja je ugrozava. Zapravo postoji covek ali su ga ismejavali i vlast i lazna opozicija, niti dobija prostora na televizijama pa cak ni na tim koje sebe nazivaju nezavisnim. Na tim televizijama o politici pricaju neki reperi,pisci,reditelji a covek koji ima svoj pokret i kandiduje se na izborima dobija priliku samo pred izbore da predstavi svoa program. Srbija ti je okupirana, covek izdaje Kosovo dok na tv-u prica suprotno. Vlada ucenom i kupovinom glasova.
kakvi ste ..takvi ste.. bolje ne zasluzujete..
Da narod u Srbiji bolje ne zasluzuje to si u pravu cim cuti i dozvoljava da ga jasu nepismeni lazovi. A ako ti je ovaj predsednik ok neka ga uzmu tvoji u Bosni da Srbiji svane
e , nedamo mi nashe 'bisere' da ih iko zamijeni..
ma. svanulo je vama. ali vi nechete da se probudite..
Kako predsednik voli da kaze "Mi smo ekonomski tigar" 
Kako predsednik voli da kaze "Mi smo ekonomski tigar" 
..Strahovit snimak pada fasade na Baščaršiji: Sarajka za sekundu izbjegla kobnu nesreću
. no. opasno jeste..
ili se obrushava fasada, ili su trotoari pod ledom...
. onda tako ,isprepadan .udjesh u granap da kupish ledeni chaj. a kasirka viche. nemam da vratim kussur. mozel zvaka...
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... dBU2WOCyqQ
Prijavljeno policiji
Sarajevo: Vandali ukrali novogodišnje i božićne dekoracije s mostova, gradonačelnik ogorčen
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /250108136
Cim nema tebe u Sarajevu,nije mi to to 
Sve se nadala biche bolje. a ono sve gore..... tako. gledaj sjever Hrvatske, Sloveniju.. za bolji ugodjaj 
Ko ce sklanjati led, cime ??
da ne dode do opasnosti valjda su trebali posutu sa soli, ili sitnim sljunkom... nigdje nisan vidjela da se led cisti... 
jeste, najbolja tuzlanska sa jodom..
.. shta ko moze, i chime moze.. ..
chisti se u Srbiji

Ma to je Vucic angazovao par osoba samo radi :ptica da vidi "svet" kako su oni obzirni prema gradanima... 
Ma kada ja budem dosao ima sav led da otopim 
shto prije .idi. i koju fasadu . popravi..
I to? Sve za tebe 
:cc.
nije mjesto za biti ..zimi
nije mjesto za biti ..zimi
Leti je bolje kao i svuda osim po planinama
Ja cu tamo kada me ti pozoves
Ja cu tamo kada me ti pozoves
ljeti je vjerujem, bolje na planini nego na moru... ugodnija temperatura. zar ne..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 877 Views
-
Last post by Revizor
-
- 9 Replies