Sarajevo posjeta
Re: Posjeta Sarajevu
Ja volim da pocrnim.
Zamisli me samo, crn ten a plave oci
Pa gde ces veceg maco mena
Zamisli me samo, crn ten a plave oci
Pa gde ces veceg maco mena
Ja, žičarom! Prelijep pogled na SarajevoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:30 pmHej,ovde sam bio ja mislim. Ako je ovo vidikovac ili kako vec. Znam da sam isao busom do gore u neki restoran. Mozda sam i pomesao![]()
Dadezire wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:34 pmJa, žičarom! Prelijep pogled na SarajevoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:30 pmHej,ovde sam bio ja mislim. Ako je ovo vidikovac ili kako vec. Znam da sam isao busom do gore u neki restoran. Mozda sam i pomesao![]()
. neshto kao 'Sandokan' jesi li chuo za njegaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jan 08, 2025 11:21 pmJa volim da pocrnim.
Zamisli me samo, crn ten a plave oci![]()
Pa gde ces veceg maco mena![]()
.............................................................................................
Xaxaxa jesamBella wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 12:35 am. neshto kao 'Sandokan' jesi li chuo za njegaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jan 08, 2025 11:21 pmJa volim da pocrnim.
![]()
Mada ja sam ti unikat bre
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 1:48 amXaxaxa jesamBella wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 12:35 am. neshto kao 'Sandokan' jesi li chuo za njegaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jan 08, 2025 11:21 pmJa volim da pocrnim.
![]()
![]()
Mada ja sam ti unikat bre![]()
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 3:54 amKo ti je ovaj strucnjak![]()
Zvaka. kad budesh opet posjetio Sarajevo. ne rent-aj auto na aerodromu.
odratchete
. nemoj uzimati ni taxi.s te lokacije. zovi Crveni
..
ma ne dolazi
nikako
https://avaz.ba/vijesti/bih/951156/turi ... ogrebotine
. nemoj uzimati ni taxi.s te lokacije. zovi Crveni
..
Znas kada bi im to kod mene proslo? Nikada,a ni tadaBella wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 3:25 amZvaka. kad budesh opet posjetio Sarajevo. ne rent-aj auto na aerodromu.odratchete
![]()
. nemoj uzimati ni taxi.s te lokacije. zovi Crveni![]()
..ma ne dolazi
nikako
. a, kako bi to ti izveo..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 10:19 amZnas kada bi im to kod mene proslo? Nikada,a ni tadaBella wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 3:25 amZvaka. kad budesh opet posjetio Sarajevo. ne rent-aj auto na aerodromu.odratchete
![]()
..ma ne dolazi
nikako
https://avaz.ba/vijesti/bih/951156/turi ... ogrebotine![]()
Ne bih mu platio ni regularnu cenu iznajmjivanja. Bacio bih mu kljuceve na sto i to je to. A vratio bi mi dokumenta bez da ista pita.Bella wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:31 am. a, kako bi to ti izveo..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 10:19 amZnas kada bi im to kod mene proslo? Nikada,a ni tadaBella wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 3:25 amZvaka. kad budesh opet posjetio Sarajevo. ne rent-aj auto na aerodromu.odratchete
![]()
..ma ne dolazi
nikako
https://avaz.ba/vijesti/bih/951156/turi ... ogrebotine![]()
![]()
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:50 amNe bih mu platio ni regularnu cenu iznajmjivanja. Bacio bih mu kljuceve na sto i to je to. A vratio bi mi dokumenta bez da ista pita.Bella wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:31 am. a, kako bi to ti izveo..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 10:19 am
Znas kada bi im to kod mene proslo? Nikada,a ni tada![]()
![]()
Ne, nego ne volim prevarante. Pre bih dao novac nekome ko ga nema nego da me neki indijanac pravi budalom. Govorim o ljudima koji se bave takvim stvarimaBella wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 1:17 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:50 amNe bih mu platio ni regularnu cenu iznajmjivanja. Bacio bih mu kljuceve na sto i to je to. A vratio bi mi dokumenta bez da ista pita.. ti se predstavljash .kao neki' kabadahija' .. '
..jednostavnije .prochitati/ pitati/ za uslove iznajmljivanja... i dati onome ko 'ima'..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 1:49 pmNe, nego ne volim prevarante. Pre bih dao novac nekome ko ga nema nego da me neki indijanac pravi budalom. Govorim o ljudima koji se bave takvim stvarimaBella wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 1:17 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:50 am
Ne bih mu platio ni regularnu cenu iznajmjivanja. Bacio bih mu kljuceve na sto i to je to. A vratio bi mi dokumenta bez da ista pita.. ti se predstavljash .kao neki' kabadahija' .. '
Pa i kod tog su procitali uslove pa na kraju izmislja ogrebotine. Govorim kada bih ja naisao na takvog sta bih uradio. Nije stvar u placanju niti sam neko ko glumi idiota koji nece platiti nego ako neko pokusa da me napravi budalom onda ja reagujem tako. I u tom slucaju bih dao novac nekome ko nema a ne tom prevarantu.Bella wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:13 pm..jednostavnije .prochitati/ pitati/ za uslove iznajmljivanja... i dati onome ko 'ima'..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 1:49 pmNe, nego ne volim prevarante. Pre bih dao novac nekome ko ga nema nego da me neki indijanac pravi budalom. Govorim o ljudima koji se bave takvim stvarimataj shto nema..samo cheka na tebe
Moras drzati do sebe a ne da dozvolis da te jase svaka budala
.kod iznajmljivanja auta, u Svijetu. je vrlo relaksitana. primaja i predaja.auta.. male ogrebotine . se zanemaruju..ali i sam obidjesh auto, snimish .ako je neshto oshtecheno . i to je to. uglavnom se auto predaje . da ostavish kljuch u ili na neko mjesto u office..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:17 pm
Pa i kod tog su procitali uslove pa na kraju izmislja ogrebotine. Govorim kada bih ja naisao na takvog sta bih uradio. Nije stvar u placanju niti sam neko ko glumi idiota koji nece platiti nego ako neko pokusa da me napravi budalom onda ja reagujem tako. I u tom slucaju bih dao novac nekome ko nema a ne tom prevarantu.
U Bosni i zemljama oko nje.. je 'oportunizam' i deranje dijaspore.....
ko ti je taj shto nema. pominjesh ga kao rjeshenje?
I ovde se tako radi. Uzmem auto i kljuceve vracam u odredjeno sanduce a auto parkiram na njihov plac. A sto se nekopa ko nema para tice,govorim uopsteno da bih pre nasao nekog siromaha i dao mu te pare koje su bile namenjene za auto nego sto bih platio tom koji je pokusao da me prevari.Bella wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 3:49 pm.kod iznajmljivanja auta, u Svijetu. je vrlo relaksitana. primaja i predaja.auta.. male ogrebotine . se zanemaruju..ali i sam obidjesh auto, snimish .ako je neshto oshtecheno . i to je to. uglavnom se auto predaje . da ostavish kljuch u ili na neko mjesto u office..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:17 pm
Pa i kod tog su procitali uslove pa na kraju izmislja ogrebotine. Govorim kada bih ja naisao na takvog sta bih uradio. Nije stvar u placanju niti sam neko ko glumi idiota koji nece platiti nego ako neko pokusa da me napravi budalom onda ja reagujem tako. I u tom slucaju bih dao novac nekome ko nema a ne tom prevarantu.
U Bosni i zemljama oko nje.. je 'oportunizam' i deranje dijaspore.....bolje shto manje usluga koristiti..
... mirniji ches se vratiti kuchi..
ko ti je taj shto nema. pominjesh ga kao rjeshenje?
. navedeni sluchaj , ne znamo shta je istina... vrlo moguche da je auto ogreban, negdje na parkingu,a da iznajmljivac nije to primjetio ili i da je 'sam divljao' kao shto to vechina radi. jer je platio i nije njegovo..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 12:48 am
A sto se nekopa ko nema para tice,govorim uopsteno da bih pre nasao nekog siromaha i dao mu te pare koje su bile namenjene za auto nego sto bih platio tom koji je pokusao da me prevari.
..a ta kombinacija da dash siromahu. neche uticati na osobu ' koja hoche da te prevari' .. ako ne tebe. nekog ugursuza che ..
evo ovo. ne znachi da je istina.. ali. eto. otvaraju chokolade i probaju..
tako neko predstavlja mushterije Binga... jadan Bingo
. zena koja radi na kasi(svaki dan /osim nedelje) che to morat platiti.. i to od kusura. koje je prisvojila. vrachajuchi zvake.. ..
umjesto
. zena koja radi na kasi(svaki dan /osim nedelje) che to morat platiti.. i to od kusura. koje je prisvojila. vrachajuchi zvake.. ..
Ovo se desava i ovde. Samo sto radnice to ne placaju. Ovde je radnik zasticen a ne kao kod nas
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 877 Views
-
Last post by Revizor
-
- 9 Replies