I love jeans
Re: I love jeans
Trazim neke jeans. Pet trgovina posjetila, i nista.
Ne bi da si uske, nisu vise in. Ne bi da su ove sto se sada nose, siroke pri dnu, te mi nekako ne idu s godinama.
Htjela bi da su baggy, htjela bi da nisu skroz duge, da su iznad clanaka, htjela bi da nisu citave, ali da su porenae s mjerom, sasvim malkice.
Ne bi da si uske, nisu vise in. Ne bi da su ove sto se sada nose, siroke pri dnu, te mi nekako ne idu s godinama.
Htjela bi da su baggy, htjela bi da nisu skroz duge, da su iznad clanaka, htjela bi da nisu citave, ali da su porenae s mjerom, sasvim malkice.
Imas to ovde po Nemackoj
. Da ti posaljem koje 
Ma ima i ovdje. Uvijek kad mi ne trebaju nalazim ih.
Kad ti trebaju, e onda se namucis da ih nadjes.
Kad ti trebaju, e onda se namucis da ih nadjes.
To je standardno tako. Isto tako se desava i meni a verujem i ostalima 
Ponovila sam se jednim Levisicama.. 
Uz ovaj trik se traperice mogu raširiti
Uz pomoć ovog neobičnog savjeta, više neće biti potrebno gubiti kilograme ili tražiti novi par traperica.
. Jednostavan trik od samo nekoliko koraka mogao bi biti pravo rješenje za sve one koji imaju par traperica koje su kupili dok su imali nekoliko kilograma manje, a sada su im postale premale.
Za prvi korak savjetuje da odjenete traperice koje vam ne odgovaraju i da se istuširate u njima. Zatim je potrebno prošetati se u njima po kući kako bi se dodatno rastegnule, a nakon toga ih treba ostaviti da se osuše na zraku. Na kraju bi vam traperice trebale savršeno pristajati.
.............................................................................................
Ma ne moras ni skidati, neka se osuse na tebi.. 
Ma pocepas ih jednostavno 
Nemoj je na trosak stavljati... 
Ma ona mi je miljenica, dobice nove 

.............................................................................................
Pa gde si bre miljenice 
..

poslednji mi je
Najvolim ravni kroj nogavica, ali je jako teško naći.
Sad su sve ove uske
Sad su sve ove uske
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Ja opet vidam siroke..

ova dva poslednja su mi

ova dva poslednja su mi

Prva slika krajnje desne 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Jedne u utorak probala, najvise slice tim relaxed, dobro su mi stajale i mozda danas stanem da ih kupim. Ako ih jos uvijek budu imali u mojoj velicini.
Te cuffed, za bogdu krace imam. Kupila ih 6 mjeseci unazad i obukla do sada bar 20 puta.
Ko li im smislja ova imena
Te cuffed, za bogdu krace imam. Kupila ih 6 mjeseci unazad i obukla do sada bar 20 puta.
Ko li im smislja ova imena
Ako ne kupis odma sve manje sanse da ces naici opet na isto..
Vise ne ostavljam za drugi put,...
I ja sam jucer jedan jeans kupila model straight..
Vise ne ostavljam za drugi put,...
I ja sam jucer jedan jeans kupila model straight..