Zaštićeni dio
Zaštićeni dio
Zaštićeni dio foruma čini dio sa privatnim fotografijama forumaša (selfie, outfit...).
Pristup tom dijelu dozvoljen je većini, skoro svim forumašima koji su redovno tu logovani. Ima vas nekoliko koji će dobiti pristup danas.
Hoćete li da tako i ostane? Po meni nema logike, obzirom da na kraju svako ko se redovno loguje će svakako dobiti odobrenje, a oni koji se ne loguju, svakako ne mogu vidjeti ni ostalo na forumu bez logovanja.
Druga stvar, brisanje slika - nemojte postavljati slike ako ih hoćete izbrisati nakon 5-10 minuta. Nemojte nikako onda. Nakon 5 minuta svakako više ne možete brisati. Ja mogu brisati slike na zahtjev, ali neću one koji su htjeli da bljesnu na 5 minuta ili 5 dana pa da ih se izbriše. Može naravno neko da se predomisli i ne želi svoju sliku tu više i biće udovoljeno mu. Ali ne i da onda za nekoliko dana ili mjeseci opet želi svoju sliku ovdje, pa da je kroz 10 minuta opet ne želi
Pristup tom dijelu dozvoljen je većini, skoro svim forumašima koji su redovno tu logovani. Ima vas nekoliko koji će dobiti pristup danas.
Hoćete li da tako i ostane? Po meni nema logike, obzirom da na kraju svako ko se redovno loguje će svakako dobiti odobrenje, a oni koji se ne loguju, svakako ne mogu vidjeti ni ostalo na forumu bez logovanja.
Druga stvar, brisanje slika - nemojte postavljati slike ako ih hoćete izbrisati nakon 5-10 minuta. Nemojte nikako onda. Nakon 5 minuta svakako više ne možete brisati. Ja mogu brisati slike na zahtjev, ali neću one koji su htjeli da bljesnu na 5 minuta ili 5 dana pa da ih se izbriše. Može naravno neko da se predomisli i ne želi svoju sliku tu više i biće udovoljeno mu. Ali ne i da onda za nekoliko dana ili mjeseci opet želi svoju sliku ovdje, pa da je kroz 10 minuta opet ne želi
Re: Zaštićeni dio
A od koga / čega je zaštićen dio kad se ništa i onako ne može pratiti ako nisi logovam ? 
Last edited by Skitnica on Mon Feb 10, 2025 12:43 pm, edited 1 time in total.
Pa to i kažem 
Pametno je da slike budu vidljive samo za clanove. Podrzavam. Ja sam stavio par slika i nisam zahtevao da se obrisu. Ali naravno da ne bih voleo da neko moze skinuti ili zloupotrebiti moju ili neciju sliku,narocito jer ima mojih slika sa detetom. Tako da ja podrzavam to sto si napisao
kao i do sada. pristup selfie/outfit..nakon odredjenog broja postova npr. 3 zvjezvice..
.............................................................................................
U redu je, sad kad je sav forum zasticen.
. zashtichenje svih tema, je neki ..marketing trik
. 
.............................................................................................
Je li ovi koji su stalno ulogovani imaju neke privilegije.. ? 
Nesto mislila, bolje je da ostane ovako. Pa tek kad vidimo da je persona OK neka dobije pristup tom dijelu.
Pravo da kritikujemo administraciju... 
Veteran karticu -Zastita od bana..
Veteran karticu -Zastita od bana..
A to sad kao ne možete

Ne možeš ni svoja sačuvati
Per aspera ad astra 
Pa ja racunam na tebe, ti mozes na mene...
Stavi ga na ignore listu...
Spamate