Obavezan login za čitanje foruma
Obavezan login za čitanje foruma
Kao što i naslov govori - umjesto dosadašnjeg otvorenog pristupa forumu i svim njegovim sadržajima, bez potrebe da se logujete, od sada ćete se morati logovati da biste čitali sadržaje na forumu.
Moći će se vidjeti podforumi i teme na njima, kao i zadnji post na nekoj temi, ali nećete moći otvoriti post ukoliko niste logovani (za logovanje morate biti registrovani, naravno).
Ne bi trebalo to da bude ikakav problem za registrovane članove, jer samo logovanje oduzima doslovno nekoliko sekundi da se uradi. Uvijek možete koristiti i skriveni mod (Hide my online status this session) prilikom logovanja ako ne želite da se vidi vaše prisustvo.
Moći će se vidjeti podforumi i teme na njima, kao i zadnji post na nekoj temi, ali nećete moći otvoriti post ukoliko niste logovani (za logovanje morate biti registrovani, naravno).
Ne bi trebalo to da bude ikakav problem za registrovane članove, jer samo logovanje oduzima doslovno nekoliko sekundi da se uradi. Uvijek možete koristiti i skriveni mod (Hide my online status this session) prilikom logovanja ako ne želite da se vidi vaše prisustvo.
Re: Obavezan login za čitanje foruma
Sad ću vidjeti kako to izgleda … 
. nisam za taj vid RAD FORUMA
.. jesam za neke teme. za koje je vechina saglasna... to je selfie ili outfit. mada i to bi tbealo biti javno. sa mogycnosti brisanja slika
..ali ako limitiramo dostup. neche biti zainteresovanih....
.. jesam za neke teme. za koje je vechina saglasna... to je selfie ili outfit. mada i to bi tbealo biti javno. sa mogycnosti brisanja slika
..ali ako limitiramo dostup. neche biti zainteresovanih....
.............................................................................................
Mogla sam citati kao gost..
Trebalo je vremena da implementiram. Ne može više 
Samo je ovo dostupno bez logoranja
.............................................................................................
Tako je
Sve ostalo je poslije logina
Sve ostalo je poslije logina
nakon ovoga moje forumarenje nema smisla, molim permaban 
Malo me šokiralo na prvu
Ništa se ne vidi više bez prijave, ali kužim logiku
Ništa se ne vidi više bez prijave, ali kužim logiku
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Ovo kao istjerivanje zvjeri dimom iz brloga
ja sam uvijek logiran. ja volim da sam logirnan i da drugi misle da sam tu i kad gledam film ili zaspim heklajuci.
volim da vide svi da ja nemam privatni zivot.
i da ona vidi da sam tu.
volim da vide svi da ja nemam privatni zivot.
i da ona vidi da sam tu.
E neka
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
moze li mi neko pojasniti shta znachi.:: 2 registered, 1 hidden and 22 guests (based on users active over the past 5 minutes)
1 hidden i 22 gosta.... kako gosti mogu chitati . kao i ovaj . skriveni
Board index se moze biti i bez logovanja, teme o info foruma takoder...pdf mislim isto.. 
ko je hidenn . na temama. dakle da je logovan. dok je nick tu . kao i gost. ne kontam.. 
pa ima moj nick i pored hidden.. moj duh mozda 
Normalno ti ga vidis, mi ne.. 
:cc.
znam ja ko je to

znam ja ko je to
kako na nekim temama. vidim da ima .gost. na drugoj nema.. itd.. hidden.. pord mog nicka.. ne na svakoj temi. ga ima. dakle nisam ja, Skitniiice..
sve se ukida trump naredio
Na ovom podforumu, kao što vidiš na Board index i kad nisi logovana, imaju pristup i gosti. Zato vidiš goste ovdje.
A ne znam stvarno šta nije jasno za skrivene
Jasno je al mene npr zanima što će
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 2553 Views