Body count
Re: Body count
Pa valjda jer sam bila dosta okružena muškarcima u svom životu s kojima jesam imala diskutabilne odnose, ali nikad nije preraslo u nešto više. I plus kad sam upoznala tog partnera mislila sam na prvu da će možda biti one night stand ili tako nešto neozbiljno, što je dalo neku sumnju da to praktikujem
Per aspera ad astra 
A ja kokice otvorio :/&%
Sad sam sav uho
De nam malo o tim diskutabilnim odnosima i one night standu
De nam malo o tim diskutabilnim odnosima i one night standu
NIJE BIO ONE NIGHT STAND. Samo sam ja s obzirom na okolnosti sumnjala da će biti tako. Naravno da sam se na kraju zaljubilablackadder wrote: ↑Mon Feb 17, 2025 9:49 pmSad sam sav uho![]()
De nam malo o tim diskutabilnim odnosima i one night standu![]()
Per aspera ad astra 
Razumijem i njegove sumnje 
Ma ja ne razumijem. Hajde kad nekog ne znaš, ali kroz vrijeme dijeliš stvari. Još sam ja sklona oversharingu (kao što se vidi). Fakat je užas bilo objašnjavat se po tom pitanju
Per aspera ad astra 
to je dobar razlog.. da se ne vodi nikakva pricha o tome.. bilo skim..... dalje ne mozesh kontrolisati zakljuchke. shta che ko misliti o tebi...
.............................................................................................
Pa da, ali valjda ako osjećaš neku sigurnost da podijeliš onda bi trebalo biti okej. Kad osjetiš da ti taj neko znači kao neko s kim bi to podijelio
Ne znam. Imaš li ti partnera s kojim jesi podijelila?
Per aspera ad astra 
Cuj nije bitno
Sta trebam neku kroz koju je proslo pola grada ??
Normalno da je bitno,pitam i kazem za svoje prethodne .A sto ne bi rekli ako planiramo nesto ozbiljno normalno da znamo malo i pozadine te osobe . Bolje slijepo biti s nekim ko je prije tebe mjenjao svaki mjesec drugog?Ma hajte molim vas
Ako hoces tog one night standa onda nemas sta pitati
Normalno da je bitno,pitam i kazem za svoje prethodne .A sto ne bi rekli ako planiramo nesto ozbiljno normalno da znamo malo i pozadine te osobe . Bolje slijepo biti s nekim ko je prije tebe mjenjao svaki mjesec drugog?Ma hajte molim vas
Ako hoces tog one night standa onda nemas sta pitati
evo ti jedan odgovor od Kuduza. tipichni . a takvih je vechina.. ...
.
.............................................................................................
Bolje kriti a ?
Ja se slažem da je okej da je bitno, ali gdje je granica? Šta je puno, a šta malo?Kuduz wrote: ↑Mon Feb 17, 2025 11:25 pmCuj nije bitnoSta trebam neku kroz koju je proslo pola grada ??
Ako hoces tog one night standa onda nemas sta pitati![]()
Per aspera ad astra 
Pa ako si neko ko ima veliki body count bolje je biti iskren ako želiš nešto ozbiljno. Ako će te neko osuđivati onda možda i niste jedno za drugo. Dolaziš u paketu, sa cijelom prošlošću. Ako ne može prihvatiti i vrline i mane i prošlost onda te ne prihvata takvu kakva si i kako si postala to što jesi i dobro i loše
Ne mislim ti konkretno nego generalno govoreći
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Mon Feb 17, 2025 11:37 pmPa ako si neko ko ima veliki body count bolje je biti iskren ako želiš nešto ozbiljno. Ako će te neko osuđivati onda možda i niste jedno za drugo. Dolaziš u paketu, sa cijelom prošlošću. Ako ne može prihvatiti i vrline i mane i prošlost onda te ne prihvata takvu kakva si i kako si postala to što jesi i dobro i loše![]()
Ne mislim ti konkretno nego generalno govoreći
..bitno jeste. da li ima kakvu dijagnozu/ mentalnu svakako.. neko vrijeme bio na 'posmatranju' itd... sve ostale su jednako bitne ali.. BC
.. veliki br. evo ti napisa .'proshao voz' kako je to ruzno. chuti../ prochitati da je odrasla osoba napisala..
kazes da je drugi/ga..
Ako nekome jeste uslov okej je da jeste. Šta god želiš može da ti bude uslov da budeš s nekimBella wrote: ↑Mon Feb 17, 2025 11:45 pmbiljka wrote: ↑Mon Feb 17, 2025 11:37 pmPa ako si neko ko ima veliki body count bolje je biti iskren ako želiš nešto ozbiljno. Ako će te neko osuđivati onda možda i niste jedno za drugo. Dolaziš u paketu, sa cijelom prošlošću. Ako ne može prihvatiti i vrline i mane i prošlost onda te ne prihvata takvu kakva si i kako si postala to što jesi i dobro i loše![]()
Ne mislim ti konkretno nego generalno govoreći![]()
ma o chemu vi prichate.. sad je to najbitnija stvar u vezi...
zar se tako shto treba razmatrati kao. uslov.
..bitno jeste. da li ima kakvu dijagnozu/ mentalnu svakako.. neko vrijeme bio na 'posmatranju' itd... sve ostale su jednako bitne ali.. BCjao koji vokabular... nikako...
.. veliki br. evo ti napisa .'proshao voz' kako je to ruzno. chuti../ prochitati da je odrasla osoba napisala..
kazes da je drugi/ga..padne sa stolice ako sjedi..
nevjeruje
A "prošlo pola grada" je degutantno, da se razumijemo i ružno reći za bilo koju osobj
Per aspera ad astra 
. kako chitam. tebi jeste.. meni zigleda 'nemogucha misija'.. uskladiti dvoje po tom pitanju..
A nije degutantno da je ona imala stotine ??ali je reci tako degutantno?Cudno ...
I ono sto je u prvom postu bilo je puno,25 godina i 30 muskaraca raznih je degutantno .zvali mi to pola grada ili drugacije . 30 muskaraca je bilo sa njom tako mladom , ako vam to nije degutantno,ne ibretite se oko rijeci onda o tome
I ono sto je u prvom postu bilo je puno,25 godina i 30 muskaraca raznih je degutantno .zvali mi to pola grada ili drugacije . 30 muskaraca je bilo sa njom tako mladom , ako vam to nije degutantno,ne ibretite se oko rijeci onda o tome
Nije mi uslov, ali jeste bitno. Imala sam prethodno post: "Lično mi znači jer mi je intima bitna stvar, pa ne bih voljela da ja lično imam visok broj. Partneri su mi bili značajni ljudi u životu. Mada razumijem da nekome nisu, i da ne doživljavaju svi to tako. S druge strane ne znam kako bih se osjećala da partner koji je u 20ima recimo ima body count 30+. To bi baš zahtijevalo puno komunikacije i sigurnosti da je ta neka faza gdje se nakupio toliki body count prošla. Neki ljudi kažu da je nebitan. Ne znam, meni je bitan prilično jer govori dosta o tome koliko ozbiljno shvataš odnose"
A realno što si stariji sve je to nebitnije. U 20ima je nama bitno jer nismo toliko dugo seksualno aktivni. Da imam 25 i 30+ partnera jeste malo diskutabilno. Ako već imaš 40 godina nije toliko bitno, pogotovo ako si bio samac dugo vremena. Sve zavisi od faze života po mišljenju
Per aspera ad astra 
Nije degutantno. Ne znaš zašto i kako je neko ušao u toliki broj odnosa, a i nebitno je na kraju krajeva. To je svačija individualna stvar i ako je tebi to deal breaker da uđeš u odnos s nekim sasvim je okej, ali nije okej da vrijeđaš ikoga na osnovu togaKuduz wrote: ↑Tue Feb 18, 2025 12:00 amA nije degutantno da je ona imala stotine ??ali je reci tako degutantno?Cudno ...
Per aspera ad astra 
.ako neko javno kaze taj br/partneru.. nema shta da se ljuti, reakcijama..... mozda nije uvreda.. 'prosho voz'.. ruzno zvuchi. ima i puno gorih etiketa..
..zashto neko ima visok br. je chudno. chak vodi i evidenciju... koje je to takmichenje..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 94 Views
-
Last post by Skitnica