Kuhali ste nešto?
Re: Kuhali ste nešto?
.to je . jer chitamo na DM. u zivotu bez tih.. nisam chula za ta imena.. . jeste u kuchama.... ali u drushtvu nismo razmjenjivali informacije. shta jedemo..
.. npr . ne mogu da se sjetim jela. fasirano meso.. kao burger ali se zvalo. k.....? butichi. jel znash shta je to
.............................................................................................
Hm ne znam,mozda nesto sto sigurno nisam za to cula prijeBella wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 6:38 pm.to je . jer chitamo na DM. u zivotu bez tih.. nisam chula za ta imena.. . jeste u kuchama.... ali u drushtvu nismo razmjenjivali informacije. shta jedemo..
.. npr . ne mogu da se sjetim jela. fasirano meso.. kao burger ali se zvalo. k.....? butichi. jel znash shta je to
A potkrza je kod nas neka stara tradicija hrane,moja majka je pravila sa suhim mesom i to samo kad su pretezno neki praznici itd.
Ali ja je bas volim,mada luk ne jedem
Kod mene su večeras bile klepe.. 
Jel s onom spravom? 
E nisam je koristila, spravica je okrugla a klepe su trokutići .
ili je rerna . prava
.............................................................................................
Ja pečem kako ja volom
Pečeno je u tavi..i ne forumam dok kuham.. 
a ukusno vjerujem
Ja ne volim kad je blijedo ..
ne mogu jesti..
Predobre su Skitnice 
Ja sam neki dan grah kuhala,,sad se sjetih da sam slikala sestri 
Šta je ovo bijelo desno od mrkve ?
Bijeli luk ja uvijek u prahu koristim.
Odlican Lana 
-