Sexting
Sexting
U posljednje se vrijeme sve više ističe dobra strana sextinga te kako on može doprinijeti zdravom seksualnom životu, ali i unaprijediti seksualne i romantične odnose. Ide li sexting zaista ruku pod ruku s ljubavi i vezama?
Sexting se u vezi percipira kao zabavno, zavodničko ponašanje kojim se povećava strast, bliskost, ali i zaljubljenost. On omogućuje parovima da rade na svom odnosu i da ga jačaju kroz izražavanje svojih emocionalnih i fizičkih potreba. Sextingom se privlači pažnja partnera/ice, izražava naklonost i privlačnost pa u konačnici i doprinosi češćim seksualnim odnosima.
Partnerima tako može biti lakše započeti razgovor o nekim temama oko kojih su možda oklijevali – osjećaju se samopouzdanije i otvorenije ne samo predložiti neke nove stvari, već ih i isprobati. Uostalom, na sexting se nerijetko gleda tako da se odnos dodatno začini, posebice u braku. Iako se sexting među supružnicima javlja nešto rjeđe u usporedbi s nevjenčanim parovima, on doprinosi većem zadovoljstvu brakom i smanjuje broj svađa.
Njegova vrijednost dodatno je prepoznata tijekom pandemije jer je partnerima pružio način da se povežu i budu intimni unatoč fizičkoj odvojenosti. Uzevši u obzir sve navedene prednosti, koje su općenito izraženije u stabilnim dugoročnim vezama (dok su negativne strane sextinga češće prisutne u usputnim, kratkoročnim vezama).
Imate li iskustva sa sexting om ?
Re: Sexting
evo morao sam guglati 
Vjerovatno da je kao texting samo sa s
Ali ne da mi se guglati, pa ću lupati... Poruke nekome seksualnog sadržaja, a da nisu slike? Nekome sa kim si u vezi ili ono da ložim neku onako?
Ali ne da mi se guglati, pa ću lupati... Poruke nekome seksualnog sadržaja, a da nisu slike? Nekome sa kim si u vezi ili ono da ložim neku onako?
Gen Z odgovara: Može kome god, a mogu biti i slike uključeneblackadder wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 8:11 pmVjerovatno da je kao texting samo sa s![]()
Per aspera ad astra 
to mahom rade zene kad nesto hoce ili kad nesto zajebu.
Žene uvijek za sve razlog .. 
Ako muskarac podje, lako se desi da je seksistički.
Vrijeme je nesporazuma.
Vrijeme je nesporazuma.
Odlična stvar, preporućujem.
Sad cu ti poslati 
Ma ja, a vi pogađajte slike tamo...
što se mene tiče ja uvijek spreman, evo sexting upravo Svršen tako da može ovo drugo što slijedi
a ona ako hoće ili neće, hebe se meni
a ona ako hoće ili neće, hebe se meni
OdAbij !!!