Nedjelja..
Re: Nedjelja..
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 03, 2024 4:43 pmRenovirah malo kucu, promene su uvek lepeBella wrote: ↑Tue Dec 03, 2024 1:45 pmjel to sklapash kucu za cuku..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Dec 02, 2024 1:54 pm
Ma jesi li me se to uzelela![]()
![]()
Desava se nocna smena...Porucio neki namestaj,konacno je stigao pa kada sam budan montiram ga...Haos mi je u kuci,nemam gde da se okrenem od kutija![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje da si se ponudila da mi pomognes![]()
... inache . radije bih prodala kuchu, nego renovirala..
.............................................................................................
Pa dobro,.ne mislim bukvalno da renoviram kucu trenutno... Osvezio sam je novm namestajem,udobnijim...Nista specijalno...Bella wrote: ↑Tue Dec 03, 2024 5:21 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 03, 2024 4:43 pmRenovirah malo kucu, promene su uvek lepe![]()
Bolje da si se ponudila da mi pomognes![]()
ne bih da te uvrijedim . chuj pomoch..
![]()
... inache . radije bih prodala kuchu, nego renovirala... davno joj bilo vrijeme za renoviranje. ali.
sve funkcionishe..
..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 04, 2024 6:37 am
Pa dobro,.ne mislim bukvalno da renoviram kucu trenutno... Osvezio sam je novm namestajem,udobnijim...Nista specijalno...![]()
.............................................................................................
Jedva je iskoristim. Ucestalo mi radne subote pa mi nedjelja proleti.
Makar stigoh sve za tursiju pripremiti

Makar stigoh sve za tursiju pripremiti

a šta praviš od toliko kukumara molin te lipo?
inače kukumar se naziva još i žensko povrće
nezm zašto 
interesantno.
. .. pa 'kiseli'
. iskreno, ne bih..
Pospremila jutros po kuci i otisla u shoping. Muz isao sa mnom
Nisam navikla na to, iskreno - samo mi bio na teretu.
Svratili prijateljima na kafu. Ne znam kako mi glava nije explodirala od toliko nebitnih stvari koje sam tu uz kafu cula. Od kako smo se vratili nisam rijeci progovorila, samo mi treba tisina.
I evo napravila novu kafu, da u miru popijem.
Nisam navikla na to, iskreno - samo mi bio na teretu.
Svratili prijateljima na kafu. Ne znam kako mi glava nije explodirala od toliko nebitnih stvari koje sam tu uz kafu cula. Od kako smo se vratili nisam rijeci progovorila, samo mi treba tisina.
I evo napravila novu kafu, da u miru popijem.
Bolje se organizujem radnim danima.
Jucer mi vazdan neke trka bila.
Spremanje po kuci, pa trk u shoping, pa smjestanje tih stvari, pa odnesem muzu i njegovim frendovima na posao kafu, pa mi dodje frendica na kafu, i zadrza se malo duze, pa vecera, pripremanje drva za vatru, pa pozivi izmedju - djeca, roditelji, cura s posla zvala u dva navrata da pita nesto, pa nekih pisanih poruka, na njih nisam ni stigla odgovoriti.
Tek neki mir nadjoh sinoc uz vatru.
Ali nije bas ni tu bilo bez trosenja energije
Jucer mi vazdan neke trka bila.
Spremanje po kuci, pa trk u shoping, pa smjestanje tih stvari, pa odnesem muzu i njegovim frendovima na posao kafu, pa mi dodje frendica na kafu, i zadrza se malo duze, pa vecera, pripremanje drva za vatru, pa pozivi izmedju - djeca, roditelji, cura s posla zvala u dva navrata da pita nesto, pa nekih pisanih poruka, na njih nisam ni stigla odgovoriti.
Tek neki mir nadjoh sinoc uz vatru.
Ali nije bas ni tu bilo bez trosenja energije
Govorim kcerkici:
Tvoja mama danas nije nista radila.
Usisala sam samo kucu, obrisala podove, ocistila kupatila, skuhala grah, ispekla hljeb, ispekla kolace, braci je dolazio, S. je dolazila na kafu, stavila sam svima da jedu, oprala sudje, ves - pranje, susenje, slaganje…I spavala sam malo, zamisli.
Mama, kaze mi, pa neko javi da je crko ukoliko toliko uradi, a ti kazes da nista nisi uradila.
A ja se zbilja osjecam da sam bila beskorisna danas.
Nisam obavila shoping. Nisam oprala auto. Nisam grabila dvoriste. Nisam hodala. Nisam pozvala ljude na veceru
Odmorila sam se, pravo.
Tvoja mama danas nije nista radila.
Usisala sam samo kucu, obrisala podove, ocistila kupatila, skuhala grah, ispekla hljeb, ispekla kolace, braci je dolazio, S. je dolazila na kafu, stavila sam svima da jedu, oprala sudje, ves - pranje, susenje, slaganje…I spavala sam malo, zamisli.
Mama, kaze mi, pa neko javi da je crko ukoliko toliko uradi, a ti kazes da nista nisi uradila.
A ja se zbilja osjecam da sam bila beskorisna danas.
Nisam obavila shoping. Nisam oprala auto. Nisam grabila dvoriste. Nisam hodala. Nisam pozvala ljude na veceru
Odmorila sam se, pravo.
. nedelja bez kuvanja.

Uh bas mi je prijatno dan prosao.. Posvetila se sebi.. Vise nego obicnim danom..Malo bazen / sauna, rucak sa prijateljicom...Setnja..Kahvenisanje..

Prelijep dan bio. Oprala neke tepihe i staze. Oprala tonu vesa, ne znam ni ja odakle mi ovoliko vesa, samo ja i muz, a svaki dan ga perem. Sredila kucu. Nazvala djecu i roditelje. Otisla u Lowes da kupim neka sjemena. Kesica, bilo cega, $3
Lowes skoro prazan, mislila sam da je do inflacije, djeca mi kazu da je vjerovatno jer svi kuci prate super bowl
Frendica mi dosla na kafu. Spremila veceru.
Frendica mi dosla na kafu. Spremila veceru.
nedeljni palachinci..
nova kombinacija ..vrsta brashna..
nova kombinacija ..vrsta brashna...............................................................................................
.. jesi li i ti danas
. jel ima kod tebe. tarife. skupe/ jeftine struje..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 11:48 pmKod mene je to moguce svakog dana draga![]()
Nema toga ovde. Za to sam cuo samo u Srbiji. Mozda i Bosni,nisam siguran da je i tamo tako
Inace ovde ti otprilike na osnovu kvadrature i broja clanova odrede koliko ces placati mesecno struju i gas pa onda na kraju godine dolazi godisnji obracun. Ako si potrosio manje nego sto si platio za 12 meseci vracaju ti novac, a ako si potrosio vise onda doplacujes, logicno...