Da se požalim
Re: Da se požalim
To je samo trenutni osjecaj koji će proći …biljka wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:12 amMa imala sam ja svakakve nekakve boje i dužine, pa mi nije toliki teret, nijansa gore-dole. Samo kad sam se ogledala baš mi krivo da nisam kupila jednu svjetliju, kao zašto nisam radila onako kako inače radim.Skitnica wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:09 amMa nemaš potrebe … sigurna sam da ti lijepo i ta nijansa stoji …
Tek ćeš vidjeti na danskoj svjetlosti pravi rezultat boje…
Sjećam se jednom nagovore ne da se ofarbam u tamno smeđu( skoro pa crno ) uuuzzzzzasssss na meni …. Prenoćila samo jednu noć sa tom bojim morala sam posvijetliti …
Navika je čudo kad naviknemo jednu boju nositi …![]()
Ti si isto crvena?
Trenutno mi je ova boja.. nije bas crvena..

..razumojem da je to neki ..fashion statement..ali. u bazi nije prirodna boja.. a sve shto je 'neprirodno' je neki vid drugachijeg.. od mase.. neki fol ko zna koji
.............................................................................................
Prelijepa, baš baš je dobra nijansaSkitnica wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:20 amTo je samo trenutni osjecaj koji će proći …biljka wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:12 amMa imala sam ja svakakve nekakve boje i dužine, pa mi nije toliki teret, nijansa gore-dole. Samo kad sam se ogledala baš mi krivo da nisam kupila jednu svjetliju, kao zašto nisam radila onako kako inače radim.Skitnica wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:09 am
Ma nemaš potrebe … sigurna sam da ti lijepo i ta nijansa stoji …
Tek ćeš vidjeti na danskoj svjetlosti pravi rezultat boje…
Sjećam se jednom nagovore ne da se ofarbam u tamno smeđu( skoro pa crno ) uuuzzzzzasssss na meni …. Prenoćila samo jednu noć sa tom bojim morala sam posvijetliti …
Navika je čudo kad naviknemo jednu boju nositi …![]()
Ti si isto crvena?![]()
Trenutno mi je ova boja.. nije bas crvena..Vise ide na bakarnu, ali ću je posvijetliti malo pramenovima pred ljeto …
![]()
![]()
Ja bih isto voljela ići možda mevu svjetlije generalno, čak i u bakar, ali ne bih blajhala, a sama se farbam, pa se bojim da ne ispadnem šarena
Per aspera ad astra 
Kod Skitnice Light Auburn boja
Jedna od ljepsih koji sad mnogi traze.
Jedna od ljepsih koji sad mnogi traze.
Ja samo volim crvenu boju i ljepša mi je puno nego moja prirodna smeđa. Možda bih je i mijenjala do sad, ali iz nje ne možeš ni izaći baš, tako da sam se urutinila u nju i volim je i svježe ofarbanu i poslije mjesec dana ispranu, u svakoj nijansi
Per aspera ad astra 
Hvala ti…biljka wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:25 amPrelijepa, baš baš je dobra nijansa![]()
Ja bih isto voljela ići možda mevu svjetlije generalno, čak i u bakar, ali ne bih blajhala, a sama se farbam, pa se bojim da ne ispadnem šarena![]()
Pokušaj je malo prirodnim putem doći do svjetlijih nijansi ako bas ne želiš blajhanjem …
Šamponi od kamilice isvjetljuju kosu, kao i sok od limuna nanese se na kosi i drži nekoliko sati (ljeti bolje jer sunce ujedno pomogne isvjetljivanju) jest da isuši kosu ali puno manje od blajhanja..
Hvala ti, istražim malo. Da je preživjet sad ovu tamnu prvoSkitnica wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:31 amHvala ti…
Pokušaj je malo prirodnim putem doći do svjetlijih nijansi ako bas ne želiš blajhanjem …
Šamponi od kamilice isvjetljuju kosu, kao i sok od limuna nanese se na kosi i drži nekoliko sati (ljeti bolje jer sunce ujedno pomogne isvjetljivanju) jest da isuši kosu ali puno manje od blajhanja..
Per aspera ad astra 
. gigi habid ima lijepu boju .s plavim ochima..
.............................................................................................
Hahahahahah nisam hipicharka, u toj fazi još nisam bilaBella wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:38 amimam utisak da si neka 'hipicharka' a nisi..
...a iskreno. mislim, da momke plashish
![]()
. gigi habid ima lijepu boju .s plavim ochima..![]()
A za momke... I trebaju me se plašit, pa ja
Za Gigi se isto slažem, ali ne bih tako svjetlije. Mislim da mi crvena fino leži uz ten, a iznenađujuće i uz oči
Per aspera ad astra 
Ako ne zelis da stetis kosu blajahanjem,mozes da iskoristis Vitamin C.biljka wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:25 amPrelijepa, baš baš je dobra nijansa![]()
Ja bih isto voljela ići možda mevu svjetlije generalno, čak i u bakar, ali ne bih blajhala, a sama se farbam, pa se bojim da ne ispadnem šarena![]()
Svaku boju na kosu ces da skines sa tim.
ubio se
Javim kad probam. Hvala na savjetuLana wrote: ↑Mon Mar 10, 2025 12:43 amAko ne zelis da stetis kosu blajahanjem,mozes da iskoristis Vitamin C.
Svaku boju na kosu ces da skines sa tim.
Per aspera ad astra 
1. Alarm bio u 7, ustala u pola 9, nenaspavana haos jer sam se od 7 trudila da ustanem, ali mi se oči sklapale
2. Stigla pred posao gdje sam imala samo 2 sata da završim zadatak jer kasnim, u tom svemu dobijam mail sa faksa da se za pola sata priključim na neki sastanak (i to MORAM)
3. Jučer uzela iqos da prestanem bar sa cigarama, prazna baterija
4. Skoro prazna baterija na telefonu jer sam ga zaboravila uključit sinoć
5. Završila pola zadatka na poslu gdje mi treba pregled od nekoga, nikoga nije bilo pola sata
6. Kad sam napokon sve uradila ne znam ni ja kako, kolega me zaboravio i otišao sam sa autom, a trebali smo skupa otići na drugu lokaciju. I onda čekaj da se vrati po mene
A nije još ni podne...
2. Stigla pred posao gdje sam imala samo 2 sata da završim zadatak jer kasnim, u tom svemu dobijam mail sa faksa da se za pola sata priključim na neki sastanak (i to MORAM)
5. Završila pola zadatka na poslu gdje mi treba pregled od nekoga, nikoga nije bilo pola sata
6. Kad sam napokon sve uradila ne znam ni ja kako, kolega me zaboravio i otišao sam sa autom, a trebali smo skupa otići na drugu lokaciju. I onda čekaj da se vrati po mene
A nije još ni podne...
Per aspera ad astra 
Nije bilo baš toliko loše poslije, ali sam tek maloprije stigla kućibiljka wrote: ↑Thu Mar 13, 2025 11:44 am1. Alarm bio u 7, ustala u pola 9, nenaspavana haos jer sam se od 7 trudila da ustanem, ali mi se oči sklapale
6. Kad sam napokon sve uradila ne znam ni ja kako, kolega me zaboravio i otišao sam sa autom, a trebali smo skupa otići na drugu lokaciju. I onda čekaj da se vrati po mene![]()
A nije još ni podne...![]()
Per aspera ad astra 
Koliko sam pospana a ni 9 sati nema jos 
Dok vas procitam na sta se zalite ja i zaboravim na sto sam se htijela zaliti...
Samo se vi zalite..
Samo se vi zalite..
Taman posla da se žališ … muškarci se ne žale…
Cutim i trpimSkitnica wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 9:27 amTaman posla da se žališ … muškarci se ne žale…![]()
Hoćeš ?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 9:35 amCutim i trpim![]()
Nećeš ?
Moraš …
Nisi još …polahko …NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 9:43 amKada sam tebe istrpeo, svakoga cu![]()
Morala sam ostat sat vremena na poslu zbog jedne sitnice. Prisjeo mi je hrvatski jezik 
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 215 Replies
- 10211 Views
-
Last post by Bella