Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Slobodan mi dan.
Kuham nam grah za veceru.
Zamijesila polucrni hljeb.
Lijep dan svima zelim
Kuham nam grah za veceru.
Zamijesila polucrni hljeb.
Lijep dan svima zelim
+caj+macak + pogađaj šta je dzaba a da kosta…
Znaju naići tako neki periodi slabosti, povezani za cjelokupno razvijanje situacija i obaveza.Peace wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 12:00 pmBila sam slomljena Jucer Ina.
Svaki me zglob bolio.
To se uvijek desi ako sam neispavana.
I ako se nastavi bez 8 sati sna, js se razbolim.
Bilo je nekih priprema i druzenje bajramskim, pa mi se poremetila rutina.
Dobro jutro i od mene.
Ustala na sehur. Jedva se svukla do kuhinje. Mislila samo macu nahraniti i napiti se vode, ali kad sam vec budna, skontah i kafu ocejifiti.
I evo vrata mi otvorena, jos mrsk vani ali ptice radosno najavljuju dan.
I sjetih se da smo ja i muz po povratku iz Bosne svako jutro ovako rano, ma sta ovako, jos ranije, pili kafu na terasi. I to nam je trajalo nekih 10 ak dana, dok se nismo navikli na ovu vremensku zonu.
Bitno je ne zatezati previše i dati sebi potrebnog odmora za povratak energije.. što se nadam da ćeš što prije uzeti u obzir
Lijep petak svima zelim 
15:15 
U 10 am pozdravljam zenu sa good afternoon 
svaki put protrnem kad se vjetar pojavi na forumu 
.koliko dugo je vukao .penziju..
sta se ovo deshava....
otvara mi zadnje pisanje na temi.
sta se ovo deshava....
otvara mi zadnje pisanje na temi.
.............................................................................................
meni ne otvara ništa
moram sve sam
vjetar
moram sve sam
vjetar
A kako mozete toliko .
To je zabrinjavajuce…
drzavni i svjetski problem izazivete..
To nije lijepo od vas.. 
To je zabrinjavajuce…
.............................................................................................
. nisam se zalila. tada samo opisala situaciju, da bi ti objasnio shta u tim situacijama raditi. i nisam nashla taj text
.sad sam probala,odg na nekim temama. i izgleda da je ok.. ne pojavljuje se, zadni moj pisani text.. na temi
. popravio si. a nechesh da priznash
Bella wrote: ↑Sat Apr 05, 2025 1:47 pm![]()
. nisam se zalila. tada samo opisala situaciju, da bi ti objasnio shta u tim situacijama raditi. i nisam nashla taj text
.sad sam probala,odg na nekim temama. i izgleda da je ok.. ne pojavljuje se, zadni moj pisani text.. na temi
. popravio si. a nechesh da priznash![]()
ponavljaju se draft. nije moguche napisati novi sadrzaj..
.ovdje se ne ponavlja.. da li ti to ishta govori.. 
. zbilja ne znam o chemu govorish.. ako sam napisala post .taj sam i postala. nisam kliknula save draft.... i sve je bilo ok. do sinoch...
ako je to o chemu ti pishesh napredak. objasni ... kao sto si objasnio i postanje /uchitavanje slika/ videa itd..
ako je to o chemu ti pishesh napredak. objasni ... kao sto si objasnio i postanje /uchitavanje slika/ videa itd..
joj daj bella pusti čoeka na miru više 
neozbiljna si nemaš granica 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 7123 Views
-
Last post by Vanilla