Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Per aspera ad astra 
Jeremija foruma nam je najmmlađi član 
Pa izrasli su oni koji su trebali. To hoću da kažem hahahahahah
Per aspera ad astra 
Sad smo u godinama kad pocinjemo da gubimo..pamcenje zube, kosu, vid… sluh .. apetit …
Ne zali se na bol.. sve dok boli na taj nacin ok je..
Uh sa 30 je baš kasno
Meni rastu već 2-3 godine, tri su izrasla i nijedan nije ovako bolio. Ovaj mi baš ne da mira. Ne do mu Bog da se pokvari za koju godinu
Per aspera ad astra 
Produktivna bol jej
Per aspera ad astra 

Sretan 1 maj!
Sad je tek počelo... Izvlačenje iz Sarajeva je trajalo par sati 
Ugodno vecer vama …uzivajte u zabavi ..
Slobodan mi dan bio.
Ali vazdan sam s cojekom negdje, vazdan nesto za njega zavrsavali, sto je u konacnici opet za sve nas.
Lijepu vam noc zelim
Ali vazdan sam s cojekom negdje, vazdan nesto za njega zavrsavali, sto je u konacnici opet za sve nas.
Lijepu vam noc zelim
(Ne)radnici
Radi li iko danas osim mene…?

Radi li iko danas osim mene…?
Na mlinu koji radi nema paučine. Samo ti radi dok si još mlada. Imat ćeš kada ljenčariti u penziji. 
Ah…radi, radi svi tako kazu..deksametazon wrote: ↑Fri May 02, 2025 9:28 amNa mlinu koji radi nema paučine. Samo ti radi dok si još mlada. Imat ćeš kada ljenčariti u penziji.![]()
Ljencariti treba dok se mlado, kad se ostari i onak se nema izbora…
Može se biti aktivan i u trećem dobu. Tek onda će tvoj nick biti opravdan jer ćeš imati vremena za šta nemaš sada.Skitnica wrote: ↑Ah…radi, radi svi tako kazu..deksametazon wrote: ↑Fri May 02, 2025 9:28 amNa mlinu koji radi nema paučine. Samo ti radi dok si još mlada. Imat ćeš kada ljenčariti u penziji.![]()
Ljencariti treba dok se mlado, kad se ostari i onak se nema izbora…![]()
Moze naravno ako se stari zdravo …deksametazon wrote: ↑Fri May 02, 2025 9:52 amMože se biti aktivan i u trećem dobu. Tek onda će tvoj nick biti opravdan jer ćeš imati vremena za šta nemaš sada.Skitnica wrote: ↑Ah…radi, radi svi tako kazu..deksametazon wrote: ↑Fri May 02, 2025 9:28 amNa mlinu koji radi nema paučine. Samo ti radi dok si još mlada. Imat ćeš kada ljenčariti u penziji.![]()
Ljencariti treba dok se mlado, kad se ostari i onak se nema izbora…![]()
![]()
Izuzetan dan
Pocela mi sezona plivanja. Jucer nisam stigla, ali jesam sinoc u 10 pm.
Lijep petak svima vama zelim.
On vec jest lijep, do nas je hocemo li vidjeti ljepotu - svakog dana, svakog mjesta….

Pocela mi sezona plivanja. Jucer nisam stigla, ali jesam sinoc u 10 pm.
Lijep petak svima vama zelim.
On vec jest lijep, do nas je hocemo li vidjeti ljepotu - svakog dana, svakog mjesta….
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6987 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies